Şimdi Ara

EWET ARKADAŞLAR İL İL TATİL EDİLEN OKULLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SAMSUN

Kar yağışı nedeniyle Samsun il merkezi ile ilçe merkezlerindeki okullar 1 gün, köy okulları ise 2 gün tatil edildi.

Alınan bilgiye göre, gece başlayan kar yağışı Samsun merkez ve ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkilerken İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il merkezi ile ilçe merkezlerindeki okullar 18 Şubat Pazartesi günü (yarın) tatil edildi. Bu merkezlere bağlı köy okullarında tatil süresi 2 gün olarak belirlendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) bağlı fakülte ve yüksekokullarda da eğitime 2 gün ara verildi.

Yetkililer, OMÜ'de derslere 20 Şubat Çarşamba gününden itibaren devam edileceğini bildirdiler.

ANKARA

Ankara Valisi Kemal Önal, olumsuz hava koşulları nedeniyle Ankara'nın merkez, ilçe ve köylerindeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini bildirdi.
    ercan:

Önal, geceden itibaren başlayan ve gün içinde etkili olan kar yağışının ilk ve orta derecede öğrenim gören öğrencilerin ulaşımda can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacağını gözlemledikleri için yarın eğitime ara verileceğini söyledi.
    ercan:

Vali Önal, ayrıca kamu kurumlarında çalışan özürlü vatandaşların da yarın idari izinli sayılacaklarını belirtti.

ÇANKIRI

Çankırı'nın Orta ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar bir gün süre ile tatil edildi.

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, Orta ilçesi hariç diğer ilçe ve il merkezinde eğitim öğretimin devam edeceğini, Orta ilçesinde tipi nedeniyle okulların Orta ilçe merkezi ve köylerinde bir gün süre tatil edildiğini söyledi.

BALIKESİR

Yoğun kar yağışı nedeniyle Balıkesir genelinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Balıkesir Valiliğinden alınan bilgiye göre, kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği Balıkesir ve ilçelerindeki ilköğretim okulları ile liselerde eğitime bir gün ara verildi.

İl merkezi ile bağlı ilçe ve köylerdeki okullarda 19 Şubatta ders başı yapılacağı belirtildi.

KAHRAMANMARAŞ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kahramanmaraş merkez ve bağlı köylerde eğitime 1 gün, Andırın ilçesinde ise 2 gün ara verildi.

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Kürşat Kırbıyık, yaptığı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle Kahramanmaraş merkez ve merkeze bağlı köylerde eğitime 1 gün ara verildiğini belirtti.

Andırın ilçesinde ise yağış nedeniyle eğitime 2 gün ara verildiğini ifade eden Kırbıyık, diğer ilçelerdeki durumu daha sonra değerlendireceklerini kaydetti.

BURSA

Bursa kent merkezi ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Bursa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.

ÇORUM

Ukrayna üzerinden gelen soğuk hava ve kar yağışı, Çorum'da hayatı felç etti. Kar ve tipi nedeniyle Çorum'un çevre iller ve ilçelerile bağlantısı kesildi. Çorum Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 18 Şubat Pazartesi günü okullar tatil edildi.

KOCAELİ

Kocaeli'nde yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liseler ile Kocaeli Üniversitesi'nde yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullar 18 Şubat Pazartesi günü tatil edildi.

Kocaeli Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise yoğun kar yağışı nedeniyle 18 Şubat Pazartesi günü bütün fakülte ve yüksek okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, üniversitede eğitim ve öğretimin 19 Şubat Salı günü yeniden başlayacağı kaydedildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, Valiliğin aldığı karara göre pazartesi günü bir gün süreyle tatil edildi. İlçelerde ise hava şartlarına göre Kaymakamlara yetki verildiği bildirildi.

SAKARYA

Sakarya'da da kent merkezindeki kar kalınlığı 20 santimi aştı. Adapazarı merkeze bağlı köyler diğer ilçelere bağlı 133 köyle ulaşım sağlanamadı. Kocaeli ile Sakarya Üniversitesi yarın için 1 günlük tatil kararı alırken, iki il valilikleri de il genelinde ilk ve orta dereceli okullar için 1 günlük tatil kararı aldı. Okulların salı günü de tatil edilip edilmeyeceğine yarın karar verilecek.

KONYA

Konya'daki yoğun kar yağışı nedeniyle, ilköğretim, lise ve Selçuk Üniversitesi'ndeki eğitime pazartesi günü bir gün ara verildiği bildirildi.

Kent merkezinde kar kalınlığının 30 santimetreyi geçmesi ve ulamışın olumsuz etkinlenmesi nedeniyle okullar, Pazartesi günü için bir gün süre ile tatil edildi. Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, yoğun kar yağışının dolayısıyla ilköğretim ve lise okullarında bir gün ders yapılmayacağını açıkladı. Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıkmada da kar yağışının devam etmesi nedeniyle pazartesi derslerin yapılmayacağı bildirildi. Tatilin devam edip etmeyeceğinin kar yağışının yoğunluğuna göre değişeceği öğrenildi.

BARTIN

BARTIN'da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, pazartesi günü bir gün tatil edildi.

Yoğun kar yağışı Bartın'da yaşamı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreye kadar ulaştı. Kent merkezinde araçlarında zincir bulunmayan sürücüler yolda kalınca, araçlarını yol kenarlarına çekerek gidecekleri yere yürüyerek ulaştı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Bartın Valiliği, Ulus İlçesi dışında, kerkez ilçe diğer tüm ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okulları yarın bir günlüğüne tatil etti.

2 GÜN TATİL OLAN İLLER
    TUNCELİ

Tunceli'de aralıksız devam eden kar nedeniyle il genelindeki tüm ilk, orta ve yaygın eğitim kurumlarında iki gün okullar tatil edildi.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, aralıksız devam eden kar nedeniyle il merkezi ve ilçelerde bulunan tüm ilk, orta ve yaygın eğitim kurumlarında 18 -19 Şubat tarihleri arasında eğitim yapılmayacağı belirtildi.

Aynı tarihlerde il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm engellilerin de izinli olduğu bildirilen açıklamada, ayrıca çalışan hamile personelin de kurum amirine bildirmek şartıyla iki gün boyunca idari izinli sayılacağı açıklandı.

TOKAT

Tokat il merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

Tokat Vali Vekili Şükrü Çakır, kent merkezi ve ilçelerde etkili olan kar yağışının yarın da devam etmesinin beklendiğini söyledi. Bazı ilçelerde kar kalınlığının 40 santimetreyi, bazı ilçelerde ise 70 santimetreyi bulduğunu belirten Çakır, il merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiğini ifade etti. Çakır, "İlçelerimizde inisiyatif kaymakamlarımızda olduğu için duruma göre 2 veya 3 gün tatil edecekler." dedi.

KASTAMONU

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Dün gece etkisini artıran kar yağışı, özellikle Ilgaz'da tipiye dönüştü. Yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar, pazartesi ve salı günü 2 gün süreyle tatil edildi.

KIRŞEHİR

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesindeki okullarda kötü hava koşulları nedeniyle 2 gün eğitim ve öğretime ara verildi.

Çiçekdağı Kaymakamı Sedat Eliuz, ilçede kar kalınlığının 35 santimetreyi bulduğunu, karla birlikte tipinin hayatı büyük ölçüde olumsuz etkilediğini söyledi. Eliuz, "Yaptığımız değerlendirme sonucunda ilçemiz genelindeki ilköğretim, lise ve dengi okulların yarın ve salı günü tatil edilmesini uygun bulduk" dedi.

AFYON

Afyonkarahisar'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız devam ediyor. Kar yağışı şehirde hayatı olumsuz etkilerken, okullar 2 gün süreyle tatil edildi.

Şehir merkezinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, gece boyunca devam etti, sabah saatlerinde ise etkisini artırdı. Halen aralıksız devam eden kar yağışının şehir merkezinde kalınlığı 20 santimetreyi geçti, yüksek yerlerde ise kar kalınlığı yarım metreye yaklaştı. Kar yağışının pazartesi akşamına kadar devam etmesi bekleniyor.

Afyonkarahisar il genelinde kar yağışı nedeniyle ise okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılan açıklamada, kamuda çalışan özürlü personelin de 2 gün izinli sayılacakları bildirildi.

Hava sıcaklığının eksi 12 dereceye kadar düşmesi beklenen Afyonkarahisar'da vatandaşlar don ve buzlanmaya karşı uyarılıyor. Öte yandan, karayollarının kavşak noktasında bulunan Afyonkarahisar'da İzmir, Ankara, Kütahya, Antalya, Konya, Isparta gibi illere ulaşımı sağlayan yollarda karayolları ekipleri aralıksız çalışıyor.

Tuzlama çalışmalarının sürdüğü güzergahlarda zincirsiz araçların trafiğe çıkmasına kontrollü olarak izin verilirken, Ankara yolu'nun en yüksek rakımlı noktası olan Köroğlu Beli'nde zincirsiz araçların seyretmesine izin verilmiyor.

KAYNAK:http://www.samanyoluhaber.com/haber-91644.html

• çok yararlı bilgi elllerine sağlık öğrencilerinde gözleri aydın
  • insan Eskişehiride yarım gün olsada tatil yapar kar pek fazla olmasa bile çok soğuk
  • Ohh
  • Yaw insan iskenderuna da bi bakar :D.GErçi kar felan hiç yok ama xD
  • Allah razı olsun ama nerden buldun o linkide yollarsan sevinirim sonra yarın okula gitmeyekde dayak yiyersek kötü ederler

ÇORUMLUYUM
  • Olaya bak erzurumda biz -33 de okula gidiyoz istanbul -5 gitmiyo ben böyle adaletin ta..........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da hangi üniversite?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Buraq-

insan Eskişehiride yarım gün olsada tatil yapar kar pek fazla olmasa bile çok soğuk

+1903 walla bende esk . liyim ama bir gğn tatşl olmadı daha pff
  • Ankara I love You
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Ankara I love You

me 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.