Şimdi Ara

Ewet Ogameciler ogame i gecen sene bıraktım ama genede size yardımcı olmak icin yaziom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewt ogame deil mi.Ya olum siz cıldırdınız mı ogame oynanırmı?Filolar mıs yok sey miş yok wurcak mıs yok baska şey.Aylarca uğraşğ kurdğun filo savunma yıkılıo .DUSUNUN EMEĞİNİZ NEREYE GİTTİ HANİ KOMUTA GEMİLERİM NERDE ONLLAR SADE SAHTEEEEE.

Kimileri sus ezik decek bana ben 19. evren de 295. ydim herkes dişimi yerdi 2. galaksi de dişii coğu yemiş tir oyub 2. si yanıma söm attı ama wurulmam imkansıza yakındı benim 10k hafif avcı wardı gecen sene icin 19 da buyuk rakamlar ama bazı neden ler le bıraktım bende sora hesap 800 lere dusmus onemli deil .Ben gece kalkar adam avlardım.Kac kere ailemle tartıştım bu oyun sayesinde gece gunduz online olamiodum ben daha 31. ewren de basların da 5. ydim ama onne sorunu onu da bıraktırdı.Aİlesniz le aranız acılır bırakın ogame i sora 2 ay sora da knight a basladım nie canım sıkılıo we ko da asla filom wurulmz onun rahatlığıyla ogame de coğu kişi tanırdı beni oyunu braktım 5 ay sora bile msn ekleyip sende ogame hesabı takaslık hesapwar mı dienler wardı .Bırakın canınız yanmadan bu oyunda iyi olan deil 24 saat online olan kazanır unutmayın bana nederseniz deyin onemli deil insaların gozunu acmalıyım.Bide bu oyunda koxp da yok ha cok sıkı dır guvnlik onlem leri we cezalar size tawsiye bırakın biraz rahat edersiniz sora online oyundan kopmaya calışın ben biraz zorlasam kendimi belki kopacam ama bırakmıo melet hatta hiç başlamayın allahınızı peygamberinizi sewiyosanız baslamayın .

Buda oyunu oynamış birinden size tawsiye ne derseniz deyin umrumda deil ben 1 kişi kurtarırsam sade onun için iyiki yazmışım

• sağol
  • Hayret yaw senin sadece insanları msne ekleyip küfür edebildiğini sanıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Hayret yaw senin sadece insanları msne ekleyip küfür edebildiğini sanıyordum

Biz senide biliriz 18. evren de 3. yu nasıl banlattığını da iki tane acc ile post kasion alchol bırak su oyunu alcohol=maniawhirldwind ne anlarsan anla bırak su oyunu ama sen anlamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalbock2 -- 4 Temmuz 2007; 1:14:51 >
  • Yaw sen şizofren misin?Olm 18.evrenin 3.sünü ne tanırım nede nickini bilirim ayrıca maniawhirlwind benim arkadaşım 27.evrende onunla birlikte oynardık ama senin beynin küçük işte anca anlıyosun.Benim 18.evrenle ne alakam var hala çözemedim bi açıklar mısın o evrende hiç oynamadım çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLCoHoL111 -- 4 Temmuz 2007; 14:01:04 >
  • Neden se biri farklı anlattı bana senin yuzunden ben ban yemek istemecem sen le sidik yarıstıramam eziq eziq oyna sen aklı olan bıraksın su oyunu
  • Zeki arkadaşım ben bu oyunu Ekim 2006 dan beri oynamıyorum bilmem haberin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bende bir UZANZEDEYIM ....
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bıraktığına sewindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalbock2 -- 5 Temmuz 2007; 10:49:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.