yeni serverda mage oLmayı planlıyorum EW' de kasarken daha çok ice lr fr ? hangisine daha çok ihtiyac vardır. Birde ewil wizard'a hangisi daha fazla damage veriR fr, ir, lr ???
sanırsam ew de feci bi flame res. var yani ice en çok damageyi verio die biliyorum hatta intci ice paper flameden daha fazla damage vero o derece. Magede hertürlü party bulmak için en ii ice olmaktır lr olursan ne harpy alırlar ne fcw ne ew flame de fazla bişe bulamazsın ama ice her partynin vazgeçilmezi.
ice iyidirbazen lvl 60 iceler alıyoruz 70+ flameleri almıyoruz hatta
EfeAYDIN ve tony hawk bilgilendirmeleriniz için tşkr ederim int + ice olmayı planlıyordum öyle yapıcam
bide EW leri ice mage ler çekmiyor sanırım genelde ice+lr olunur lr ile ew çekilirmi ?? yoksa ice+fr mi olayım uzuuuun bi süre pk yapmayı düşünmüyorum sadece lvl e odaklanıcam fikrinizi bekliyorum
ice flame iyidir ew leri kilitlersin expin azalır
exp kascaksan her zaman ıce-lr olucaksın ıce mage party magesidir solo pk yapamssın belki ama partylerd en az buffer kadar aranan isim olursun
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
ice flame iyidir ew leri kilitlersin expin azalır
EW'ler kolay kolay kitlenmiyor :) Ice-Light ve pet olursan ideal olur.
fr ve lr nin ne olduğunu bilmeden yazıyosun fr flame resistance lr lightning resistance yani sen; ben flame resistance ı mı olayım yoksa lighning resistance ı mı olayaım diye soruyonen gıcık olduğum şeylerden biridir
yeni server ne zaman geliyor
Ice iş görür bütün party girme şansın olurİYİ KASMALAR
Ewil e ice flame den daha çok dmg verir...
int ice lr olabilirsin bu arada lr ewili kilitlemez harpy mı bu...
Lure yapabileceksen ice ol sürekli party bulursun ama lureyi bozuk çekersen ve yabancıysan direk atılırsın e.w. kuralı budur Lr olursan almazlar fire olursan güçlü olman gerek millet 62-63 ken senin 65 + olman gerek ki alsınlar yeni serverlerde direk mage çevre yapacaksın ciddi düşünenlerle ihtiyaca göre fire veya ice olacaksın çevren yoksa direk ice ol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme