Beyler saat gece 2 korede ayın 26 sı acaba ne zaman açılcak
aman abi akşama doğru açılsın malum okula gidiyoz
Bu gece mesai yapcaz olm koreliler gece uykusunda
Vallahi ben sonuç olarak akşam 5 gibi oynayabileceğim için benim için fark etmiyo.Bu arda beyler alakasız bi soru olcak ama batırma skill i sadece sword da mı var.Eğer öyleyse sword full int kasıcamda
evet bicheonda var işte blade sword farketmiyor, biliyosundur da gene söledim :)
Açmadılar kafayı yicem yaa adamlar uyurken kascaktık ne güzel offf off
ha beyler bu arada yeni servera yoğun asılma olmaması nedeniyle sapların girmesi yasaktır
Damsız almıyoz ha
Türklere serbest gavurlar girmesin
beyler bence boşuna geç saatlere kadar beklemeyin tahminim kore saatiyle 12:00 da açılır çünkü herzaman tarihi geldiğinde kendi öğlen vakitlerinde açıyolar
evt yarın saat 12 civarı açılmış olur hayırlısı olsun bu arada 1 saat erken girecem diye kasmayın boşuna botla giren olacak ticket kullanan olacak her halikarda 1 numara olamayacaksınız benden söylemesi
Bu Gece açılır derim ben ama Yarın Öğlen oynayabileceğim ben...Hadi Hayırlısı...
Suan Kore-Seulde saat 4,05 ve ayın 26 sı siz hesap edin artık
Sabah 6 civarında onlarda 12 olcak hadi hayırlısı 6 da kalkıcam kasıcam huleeyn Türk ne demekmiş öğrensinler
AÇ AÇ AÇ AÇ AÇ ama yarın öğlen aç okuldan kaçıcam onun için
Okuldan tüymekle olmaz o ben tüydüm de ne oldu 50 gün okuldan tüydüm şimdi bıraktım.Benden bir tavsiye bari okumıcaksan boşuna masraf ettirme ailene
şu an itibariyle oyunda bot yok silkroadun getirdiği son güvenlik yamalarından sonra isrobot firması yeni botu çıkaramadı bu yüzdende r haksız rekabet yok isrobot çıktığı zamanda bende crack+bot+gold ticket ile kasacam o zamn görürüz yabancılarmı tüklermi dinsizin hakkından imansız gelir botsa bot ticketsa ticket dahası ? allah vergisi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme