Şimdi Ara

Ex702 mi Season 6 ep 3 mu? Blademu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben Blademunun admini.Blademu yakinda yayina baslayacaktir.En iyi pvp serverlerden biri olmayi hedefliyoruz.Server pvp server yani kasmak kolay ama item bulmak cokda kolay olmayacaktir.INTEL Xeon 6-core LGA1366 3.33GHz 100 mbit paylasimsiz hat 64 gb ramli bir makineyle yayina baslamayi dusunuyorum.(Pcden anlayanlar makinenin ozelligini okuduklarinda en iyilerden biri olmayi planliyoruz dememe hak verecektirler) Acildigi zaman bazi yerlere reklami verilicektir.Cidden Muonline dunyasinda kalici bir server olmak istiyoruz.Files kesinlikle premium olacaktir.Bu konuyu acmamin asil nedeni ex700 lere baktimda pekte tutmamis.Galiba season6 daha iyi gibi.Titanstech season 6 premium crystal edition almayi dusunuyorum.(yeni wingler yeni itemler).Sizlerinde fikrini ogrenmek istedim.Sizce ex702 mi soyle bir misal verelim Ex702 mi Season 6 ep 3 mu? Blademu yoksa s6 ep3 custommu? Siz hangisini begeniyoruzsunuz? (server kolay fun server olacak)

• 64 gb ram ? mu server ? fazla pc başında kalıyorsun
  • Oncelikle Hayirli Olsun Diyelim.Fakat Az Cok Makina Fiyatlari Hakkinda Bizimde Boyle Dusuncelerimiz Oldugundan Hasir Nesir Durumdayiz.64gb ramlik bir Makinadan bahsetmissiniz.bir kac konusdugum firmalarin sitelerine bakdim dediginiz kadar ramli bilgisayar goremedim (yanlis anlasilmasin yalan soyluyorsunuz demiyorum ) sizin calisdiginiz firmada demekki boyle bilgisayarlar var.

Cok Mutefazi Bir Sunucu Secmissiniz Baslangic icin Eger Server Tutulursa Daha Arttirmayi Dusunuyormusunuz ?

Boyle Bir Makinanin Aylik Degerinin 300-350 $ dan asagi olucagini pek dusunmuyorum.eger firmanin sitesini paylasirsaniz cok sevinirim bende bakmak isterim sunuculara.

ek olarak premium dosya demissiniz su anda herhangi bir sirketten aldiginiz dosyalarin aylik guncellesdirme ucretleri var.Bunlarin Altindan Kalkabiliceginizi Dusunuyormusunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JosPeh -- 14 Nisan 2013; 2:22:28 >
  • Arkadaslar konu sapmis yanlis anlamayin tabiiki isteyen saygi cercevesinde istedigini yazmakta ozgur ama hangi seasonuda begendiginizi yazarsaniz sevinirim.Hic bir yerden almayacam.O islerlerle ugrasan arkadaslar var ozel olarak hazirlattirip datacenterlerine yerlestiricem.Arkadaslar altindan kalkamasaydim zaten burda bunu yazmazdim.Ama bakmak isterseniz 64gb ramli dedicated kiralayan firmalar varhttp://promo.iweb.com/dedicated-server-hosting/?sfcid=70130000000lEhv&trkid=V1ADW83232-6451452249-k-%2Bdedicated%20%2Bserver-24325936209-b-s&gclid=CJTxoZXpyLYCFQdd3godFzoAAA
    Ayrica dikkat ederseniz bu iweb sitesinde configure seceneginde 128 gb rama kadar yukselte bilirsiniz.Yani sizin gormediginiz ama benim soyledigimin iki kati bile mevcut :)

http://contabo.com/?show=servers
    bu iki firma 64 gb ramli dedicated server kiraliyor.
    Ayrica Titanstech premium crystal editon dosyalarinin fiyati pesin 750 dolar aylik 70 dolardir.Umarim tatmin edici olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muonlineci -- 14 Nisan 2013; 3:20:57 >

• Biride konuyu saptirmasin ya lutfen hic degilse soruma cevap veren olucakmi :)
  • Unuttugun bişey var contabo ucuzdur burası bir gercek ancak güvenlik hizmeti yoktur, yani istersen 128gb ramli pc al yinede hafif dos ile gider bence sen 64 gb ramli pc alacagina 1gb port eklet 8 - 16gb ram kullan en azından kafan rahat olur :)
  • Benim tercihim Ex 700 plustan yana olurdu (sanırım ex 702 oluyor ).RE5P3T'e katılıyorum güvenlik olmadıktan sonra insanlar emek verirken onların gideceği şüphesi insanda oynama hissi bırakmıyor. Season6 artık tercih edilmemeli sonuçta yeni bir versiyon geldi.Yeni versiyonda karekterleri eşitleme gibi bir durumda eski versiyonlar kadar zor değil çünkü element sistemi var orda bir nevi eşitlik sağlanmış oluyor küçük ayarlarla daha başarılı sonuçlarda çıkabiliyor.Eğer premium dosya gibi bir imkan varsa eski versiyon tercih etmek saçma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Unuttugun bişey var contabo ucuzdur burası bir gercek ancak güvenlik hizmeti yoktur, yani istersen 128gb ramli pc al yinede hafif dos ile gider bence sen 64 gb ramli pc alacagina 1gb port eklet 8 - 16gb ram kullan en azından kafan rahat olur :)

Ben yukardaki yorumumdada belirtdim hic bir yerden kiralayamayacagim.Makineyi satin alcam.Donanimsal firewalllda almayi dusunuyorum.Juniperden yana olacak secicim galiba firewallda.Sizinde bildiginiz gibi muonline ile hackerler pek ugrasmazlar.Orta seviye bir firewall veletlerin attidigi ddosu dururmaya yeterde artar bile bence.Acildigi zaman zaten sizde goreceksiniz.En fazla guvenlige onem veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSeRR

Benim tercihim Ex 700 plustan yana olurdu (sanırım ex 702 oluyor ).RE5P3T'e katılıyorum güvenlik olmadıktan sonra insanlar emek verirken onların gideceği şüphesi insanda oynama hissi bırakmıyor. Season6 artık tercih edilmemeli sonuçta yeni bir versiyon geldi.Yeni versiyonda karekterleri eşitleme gibi bir durumda eski versiyonlar kadar zor değil çünkü element sistemi var orda bir nevi eşitlik sağlanmış oluyor küçük ayarlarla daha başarılı sonuçlarda çıkabiliyor.Eğer premium dosya gibi bir imkan varsa eski versiyon tercih etmek saçma.

Cok tesekkur ederim.Ilk defa biri cevap vermis.Guvenlik sorunu olmayacak.Donanimsal firewall olcak.Sitede webshopda hic bir seyde hic bir acik olmayacak.Zaten oyle olmayasaydi en iyilerden biri olmayi hedefliyorum demezdim.Webshopumuz bile premium olcak.

Bende ilk once oyle dusundum ama acilan 2 muonline vardi ikiside premium dosyali biri season 6 biri ex702 ikisinide takip ettim hangisi tutar diye ex702 tutmadi hatta simdi kapali.Ama season 6 simdiden dunyanin en iyilerinden.

Bende playerlerin fikrini ogrenmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muonlineci -- 14 Nisan 2013; 16:00:20 >

• Arkadaşlar 25 tane mu serveri indirdim hepsi dc veriyo hack falan hiç bişey yok hani neyden kaynaklanıyo olabilir allah aşkına biri yardım etsin artık ya
  • muonlineci aga sana güvenim sonsuzdur. Sen server aç her türlü gelirim.
    Belki oyundan hatırlarsın beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RageKiller -- 14 Nisan 2013; 20:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageKiller

muonlineci aga sana güvenim sonsuzdur. Sen server aç her türlü gelirim.
    Belki oyundan hatırlarsın beni.

Diger konudan hatirladim ama oyundaki adini cikaramadim.Oyundaki adini soylersen tanirim.Birde sence hangisi daha iyi ex700 mu season 6mi?
  • oyundaki nick Emperor du. Sezon olarak s6e3 de çok vakit geçirdim. ex700 de daha az vakit geçirdim. Ben s6e3 ü tercih ederdim. Ama ex700 de fena sayılmaz.
  • İşiniz gücünüz konu baltalamak mı kardeşim ? Adam serveri açacağını, en iyisini yapmaya çalışacağını söylemiş. Sizin dediğinize bak biri makinayı soruyo biri bilmem neyi soruyo.. Sizene ??.. Adam orda size bi soru sormuş, sizlerden görüş istemiş, diğer adminler gibi serveri kafasına göre açmamış önce userlerine danışmak istemiş siz konu baltalıyorsunuz. Büyüyün kardeşim..
  • Uzun zamandır mu online oynarım arkadaş grubumla birlikte. 97d+99i her zaman tercihim olmuştur, hastalık yapan cinsinden. Ama en çok oynadığım server ne desen ''S6E3 '' derim .97d+99i den sonra en çok tutulan sezonlardan biri d,ye düşünüyorum. Benim düşüncem gerek S6E3, gerekse Ex702 uygun drop, spot, map ler,Lvl başına pointler, Npcler, vs. ile gayet keyifli oluyor. Charakterler arasındaki güçlerin dagılımıda bir serverda çok kritik noktalardır diye düşünüyorum.
    Hayırlı olsun şimdiden, uzun soluklu bi server olur umarım. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.