Bildirim
exa garanti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
exa sitesine bak ayrıntılar için..direk garantisi olan yere göndermeni tavsiye etmem.yok oraya göndermeniz gerekiyor falan derlerse ben sizden aldım muhattabımda siz olmalısınız de.çünkü firma tarafından garantiye gönderilenler daha bi itinayla bakılıyor diye düşünüyorum.yani benm bu zmana kadar tecrübemle bunu söyleyebilrim.nekadar ithalatçı firmaya gönderdiysem ürün sorunsuz denip geri gönderildi.nekadar da aldığım siteye gönderdiysemde ya değişim yada para iadesi yapıldı.bağnaz bi düşünce olark görebilirsn ama işe yaradığını düşünüyorm..
yani sen o hdd aşırı yawş çalışıyor desen ürün bakılmadan geri gönderilebilr bile.olayı biraz abartarak bi dilekçe yaz eklerede faturanı koy.gönder.sitesinde kargo ücretinin km tarafından ödeneceği yazar.
bol şanslar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X