Şimdi Ara

Exbil6i ve Hilal adamın rezillikleri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce ben exbil6i web sayfasına girdim. bizim bro ile foyalarını ortaya cıkardık ve topic actım. acılır acılmaz büyük bi izleyici grubu olusturduk. Tahmin edin noldu topic blocklanmıs sonra bizim hesaplar engellendi. ip bile kapatmıslar. konu Hilal adama güvenmeyin nedeni o sizi hacklio bu web sayfasınınn üzerinden hele. işin sırrını çözdük. sonra mailime msj atmıslar Tek kelime Rezalet-!!!

http://img517.imageshack.us/img517/467/rezillikhh4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 6 Mart 2007; 21:17:34 >

• aynı mail banada gelmiş
  • resim net görünmüyo :S ne yazıyo orda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::StaticX::: -- 6 Mart 2007; 21:04:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::StaticX:::

resim net görünmüyo :S ne yazıyo orda?

boş bir internet sayfası aç.Burdaki resmi o sayfaya sürükle...
  • ei de orda ne var adam lar topic vermisler sadece :D

ayrica hilal adama cok tesekkurler heaven fire a 2 gundur giremiyordum xtrap i engellemis simdi girebildim :D
  • Özrü kabahatinden büyük...
    demekki exbilgi sitesine girmişsin koxp felan araştırmışsın sonra da bu mail gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caduceus -- 6 Mart 2007; 21:09:04 >
  • OKuyamadım Hala :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmin üstüne gel resmi yukardaki forum donanım yazan yere sürükle
  • Birisi de yazmış ya koxplarda keylogger var ama varya ben keylogger falan dinlemem çok teşekkür ederim hilaladam.Açık açık gel beni dolandır ben de sana teşekkür ediyim diyor.Ülkemin saf gençleri.
  • neymiş rezillikleri ? burda da yaz da sanırım o gelen mail senle alakalı degil
  • bende senin gibi bişeyler yaptım girdim saydım anasına babasına
    biraz dolaştıktan sonra ne kadar çok salak varmış dedim adam parayla sattığı kospun beleşini çıkarırmı hiç ama bekliyo ben onları uyardım ve hilal adama ana avrat saydım diye hesabı sildiler
  • ondan deil Caduceus öylesine ve bana koxp falan demeyin valla söverim!!
  • nezaman hilal adamı suclamaktan vazgeçeceksiniz?
    madem kötü bi adam iş yapmayın sizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

nezaman hilal adamı suclamaktan vazgeçeceksiniz?
    madem kötü bi adam iş yapmayın sizde

Katılıyorum adam zorlamı koxp indirin forumlarımıza girin diyor
  • Ya Sana bişey söleyem neden account banlandıkdan sonra tkrar acarlar. sonra herhalde hilal adamın dalkavukları burayada gelmiş... dalkavuklar hilal adam size ne veriyor. sölesene bizimle paylasş. kaç kişi hackledi bilmessin yada biliyorsun burada da foyası cıkmasın die koruma onu dalkavukluk yapmayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.