Bildirim
exbilgi sitesine yapılan ayıp lütfen destekleriniz beklerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
oranın burayla ne alakası var -
ne diyon yahu?
sakin sakin anlat mümkünse ss koy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 10 Temmuz 2006; 0:07:53 > -
Exbilgi koxp sitesi deil mi, koxpçulara hiçbir zmn destek vermem. -
exbilgiden koxp yimi indiricez site çökmüş iyi olmuş acılmaz inşallah bidaha .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minderbob -- 9 Temmuz 2006; 22:14:38 > -
forumda bir kaç kişi küfür etmiş falan filen exbilginin koxpunu kullanan baya vardı ama açıcaklarmış gene pek üstte tutmayalım bide isimsiz kardeş linki sil bence de açılınca raabet olmasın koxpa -
1000 türlü insan var hepsine nasıl dur diyeceksin...anca allaha havale edersin. -
Ayrıca orda admin belirtmiş kontrol edilmiyor diye.kontrol olmayan yerde herşey olur.Allah cezalarını verir. -
Ordan alıntı yapıp 487584758 siteye link vermişler..
SİTE çöktüyse Hilaladam dead inş.. -
Ehuhee Adma Koxp Sitesine Destek İstio -
quote:
Orjinalden alıntı: #KaRaBaSaN#
Ehuhee Adma Koxp Sitesine Destek İstio
-
yazık olmuş siteye walla ama koxp 1332 yi koyacaklmış forum kapalı olsa bile öle yazmışlar -
exbilgiye nie destek verelim lan şerefsiz orası koxp yapan yer beleş koxp biti diyemi destek verelim tamm allah küfür etmiştir o onların ayıbı ama sitenin çöküşü iyi olmuştur işallah yapamaz yine çöker sende koxpçusun dimi diemandie cyperdan tanbıyorum seni ! sende kulanıyodun ! senin gibillerinin burda işi yok -
arkadaşlar ben kxop için demedim site de ALLAH a küfür ediyorlardı hem çarşı sen bigbangsın sen cyperde hem cz koxp kullandın hemde npormal kxopdan tam 120 gün ban yedin -
çarşıyı banlasanız ii olur bana şahsi küfürler ediyor -
sana şahsi küfür ettiğimi gösterirmisin ! şerefsizlerin sitesine destek veren kişi o da şerefsizdir ! tamm allaha küfür edilmiş onlarda şerefsiz ! senin kesinlikle koxp çıkmıcak diye korkun var ondan destek verelim dedin !!!
-
exbilgi.com koxp sitesidir bu işin arkasında K2NETWORK olabilir ancak kesini bişey demiyorum
-
oranın burayla ne alakası war ? daha dogru anlat lütfen... küfür orda wardır burda koxp mxp kullanan war mı? -
:çarşı:
SANA DİYORUM SEN KOXP KULLANMADINMI?
Benzer içerikler
- mage master açma
- knight online skill sıfırlama
- karakter isimleri
- old takı çevirme
- komik kullanıcı adları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X