Şimdi Ara

Excalibur G900 Permormans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa gaming laptop kullanıyorum Excalibur G900 aldım RTX 2070 Süper 32gb Ram İ7 10800 işlemci mevcut oyunlar ssd ye kurulu ancak daha önce kullandığım ryzen 5 3500x gtx 1060 masaüstü sisteme göre performanstan memnun değilim örneğin minecraft oynuyorum ancak 60 fps altı alıyorum 20-30 arası geziyor çoğunluklu dediğim gibi ilk defa gaming laptop kullanıyorum yapmam gerek atladığım bir şey mi var acaba driverlarım kurulu güncel elder scrolls online girip kontrol ettim maximum ayarlarda 60-90 fps arası alıyorum etrafta koşturunca genel kontrol yapamadım henüz ama dediğim gibi aldığım performans sorun gibi geliyor bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim

• Laptopun harici karta geçmediğini, dahiliyi kullandığını düşünüyorum. Öncelikle Nvidia ayarlarından oyunları manuel olarak Nvidia kullanmaya yönlendirmeyi deneyin. Tüm ayarlar yüksek performansta olmalı. İşe yaramazsa güncel sürücüleri internetten indirin, güvenli modda DDU ile tüm sürücüleri kaldırın, sonra bilgisayarı güvenli moddan çıkartıp güncel sürücüleri kurun. GPU stres testlerinde ekran kartının kaç FPS aldığını takip edin.

• Dahili kartı devre dışı bıraktım uygulamayı manuel olarak seçtim ama işe yaramıyor pc ısısından kaynaklandığını düşünüyorum artık haftaya bakım yapıp tekrar deneyeceğim.

• Hala performans az veriyor islemci fazla ısınıyor diye sistem throttling yapıyor performansı kesiyor ama bu sistemler yüksek ısıda çalışmaya ayarlı değilmi monster laptop 100 derecede çalıyordu arkadaşımın bilgisayarı performans sorunu olmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.