Şimdi Ara

EXCALİBUR TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar merhabalar, 8 yıllık lenovo laptopumu değiştirmeyi planlıyorum. Piyasa araştırmaları sonucunda donanım olarak bu fiyat bandında bulduğum en iyi bilgisayar casper exalibur marka oldu.

Ancak bu iki bilgisayar kafamı karıştırdı i7 1050 ekran kartlı olanı mı tecih etmeliyim i5 1650 olanı m? ikisinin de fiyatı aynı çok arada kaldım.

Exaliburun kronik sorunları var mı?

Ayrıca bu fiyat bandında bu özellikte başka önerisi olan varsa da onları da değerlendirebilirm.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratdemm -- 4 Nisan 2020; 19:52:44 >

• i5-1650 seçerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upppppppppppppppppppppppppppp
  • Excaliburda kişiselleştirme seçeneği var diye biliyorum hocam . Yerinizde olsam kendim seçerdim özellikleri iki bilgisayarda çok saçma bence birinde i5 9. Nesle gtx1650 4gb koymuş adam , diğerinde i7 ye 1050 koymuş .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam siteye baktimda öyle bişey göremedim bende bakiyorum nerden yapicaz acaba kişiselleştirmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castielqq C kullanıcısına yanıt
    olmuyor işte denedim, i7'ye 1650 koyamadım :D

sizce hangisi tercıh edılmelı? bu şekildeyken
  • Ben i5 1650 olan modelin 240 GB SSD 1 TB HDD olan modelini beğendim 5900 tlydi en son baktığımda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bütçe varsa i5, GTX 1650, 16 GB Ram ve 512 SSD olanını al derim. Win 10 sana kalmış. Ben parayı bulursam veya fiyatlar yaklaşık 1000 TL inerse Win 10'la almayı planlıyorum.
  • Yaz vakti bu modelin 1650 i59300h 16gb RAM 240gb SSD+ 1tb harddisk olan versiyonunu almayı planlıyorum.Oneririm

• Bu bilgisayarlar çok değil 2 ay once 5450 TL di şimdi 6100 TL olmuşlar gerçekten inanılır gibi değil

• Milletin eline fisat geçti çoğu kişi evden çalışıyor rağbet olunca tabi hemen fiyatlar uçtu bizim millet gibi fırsatçı bı millet gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.