Şimdi Ara

Excel'de acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama acilen yardıma ihtiyacım var. elimde excelden hazırlanmış bir tablo var ve bu tabloyu tek satırda yan yana tekrar yazmam gerekiyor ama çok fazla satır ve ve elle tek tek yazarsam günler sürer. örenkle açıklamak gerekirse elimdeki tablo 1 ve ben tablo 2 formatına çevirmek istiyorum.

tablo 1:

a a a
    b b b
    c c c
    d d d

tablo 2:

a a a b b b c c c d d d

bu şekilde yapmak mümkün mü? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hasandlk

selamlar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama acilen yardıma ihtiyacım var. elimde excelden hazırlanmış bir tablo var ve bu tabloyu tek satırda yan yana tekrar yazmam gerekiyor ama çok fazla satır ve ve elle tek tek yazarsam günler sürer. örenkle açıklamak gerekirse elimdeki tablo 1 ve ben tablo 2 formatına çevirmek istiyorum.

tablo 1:

a a a
    b b b
    c c c
    d d d

tablo 2:

a a a b b b c c c d d d

http://office.microsoft.com/tr-tr/excel-help/HP005203138.aspx adresine bakmanızı öneririm.
    Farklı bir Ofis deneyimi için LibreOffice'i de deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

quote:

Orijinalden alıntı: hasandlk

selamlar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama acilen yardıma ihtiyacım var. elimde excelden hazırlanmış bir tablo var ve bu tabloyu tek satırda yan yana tekrar yazmam gerekiyor ama çok fazla satır ve ve elle tek tek yazarsam günler sürer. örenkle açıklamak gerekirse elimdeki tablo 1 ve ben tablo 2 formatına çevirmek istiyorum.

tablo 1:

a a a
    b b b
    c c c
    d d d

tablo 2:

a a a b b b c c c d d d

http://office.microsoft.com/tr-tr/excel-help/HP005203138.aspx adresine bakmanızı öneririm.
    Farklı bir Ofis deneyimi için LibreOffice'i de deneyebilirsiniz.

internette araştırırken bu komutu gördüm ama benim istediğim şekilde sütunları tek bir satıra çevirmedim. başka bir komut bulamadım maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.