Arkadaşlar bişey soracam , ben excel de film arşiv listesi yaptımda her filmin kapağını link olarak vermek çok uğraştıran bişey.onun yerine resim upload sitelerine 100 dosya yükleyip upload sonucu çıkan web siteleri için olan html kodu excel de web sitelerindeki gibi küçük göstertip tıklanması halinde internet sayfasından açılacak şekilde yapabilirmiyim ? saygılar...
Yok abisi sen yanlış anladın , ben excele direk resim eklemicem , web sitelerine konulan resim kodları gibi kod girip küçük görünüm elde etmem lazım.sonra isteyen küçük resime tıklayınca upload sitesine yüklenen resimi görecek. böyle uğraşılmaz ki 5000 filmlik listede.
yada bu şekilde forum için küçük önizleme linkide var.ikiside olur.bunları bi şekilde excelde küçük resim olarak gösterip tıklanınca açılmasını istiyorum yani...
küçük resim nerde olacak?
exceldeki küçük resmine tıklayıp internetteki büyük resmi gözüksün mü diyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: z123456
küçük resim nerde olacak?
exceldeki küçük resmine tıklayıp internetteki büyük resmi gözüksün mü diyorsun?
Yani forumlara yada web sitesine nasıl kod girip küçük resim gösteriyorsun onu excelde yapmak istiyorum.sonra tıklanınca internet sayfasında açılsın. tek tek tabii köprü eklersin ama çok uğraştırır.ben karışık 100 er resimlik paketler halinde upload edecem resimleri sonra onların küçük önizlemesini excelde gösterecem. bu excel sözde herşeyi yapıyordu :) vardır bi çözüm yolu herhalde..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme