Şimdi Ara

Excelde çok basit bir soru....ACİL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkaşlar Ben bu excelde bir hücrenin satır numarasını başka bir hücrenin değerine göre belirlemek istiyorum ama nasıl???
    Örnek
    -----------
    * | A |
    -----------
    1 | 3 |
    -----------
    2 | =A(A1)|
    -----------
    3 | 84 |
    -----------
    Yani A1 in değeri 3 ya,Ben A2 hücresine A3 deki değeri atamak istiyorum.Ama =A3 yazarak değil de başka bir hücrenin değerine bağlı olarak.(Oradaki "=A(A1)" ifadesi örnek)
    Yani çalıştığında A2 de A3 deki değerin aynısı yazacak.

Yardımcı olursanız sevinirim.Acil lazım.

• hücre adındaki numaraya mı yönlendirmek istiyorsun ?
  • Yaa foruma her girdiğimde aklıma geliyor ve excel i açıp bakıyorum ama pek bişey yapamadım açıkcası.
    Mantık olarak, araçlar menüsünden makrolar oradan da visual basic editör e gelip, sayfayı seçip sayfa değiştiği zaman atama işlemini yapman gerekiyor.
    Ben 4-5 kez denedim ama bilgisayarım kilitlendi gibi

bu şekilde bir şey yapabilirsin. hangi satır ve sütunun değiştiğinde atama yapılmasını istiyorsan kodda da onu kontrol ettirmeyi unutma
  • Merhaba
    Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Carli dediğini deniyecektim ama excelden vb kullanmayı bilmiyorum.Yani normalde visual basic kulllanırım,Exceli ilk kullanışım.O konuya bir bakiim diycem de zaten heralde bi daha excele işim düşmez.Şu programı bi yapıyım.Az bişi kaldı zaten.Ben bu işi 1 aracı hücre ve index komutuyla hallettim.
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri için tek bir kaynak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.