Şimdi Ara

exe. yi nasıl jpg yapabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar exe. uzantılı dosyaları nasıl jpg uzantılı olarak degiştirebiliriz bunu yapabilecegimiz bir yöntem veya bir program varmı ???

SAYGILARIMLA CYBER_POLİCE

• uzantıyı değiştirmek için Xp kullanıyosan Bigisayarıma çift tıkla. Yukarda Araçlar >> folder options>>> View >>> Bilinen dosya tiplerinin uzantılarını gizle seçeneğinin tikini kaldır. Ok de.

dosyaya rename de. uzantısı olan .exe yi .jpg olarak yaz ok de bu kdr.
  • hehe bu method işe yaramaz cyber_police boşa kasma....
    yani uzantısını jpg olarak değiştirirsen bu sefer bu program çalışmayacaktır...

ama sana bir tüyo verebilirim:
    elinde
    deneme.exe
    diye bir dosya var mesela:
    sen bunun adını
    deneme.jpg                    .exe
    olarak değiştirirsen belki birilerine yedirme şansın olabilir..
    Bilmem anlatabildim mi...
  • ya belki dosya gerçekten jpg ama uzantısını yanlış girmişler. Ben çok rastlıyorum öyle dosyalara emulede. nasıl hemen emin olabiliyosunuz işe yaramaz diyosunuz anlamış değilim.
  • abi böyle bi şey mümkün olsaydı dünya altüst olurdu hiç düşünmedin mi? msn de her gün onlarca kişiye resmim diye yolladığın şey pekala bir virüs olabilirdi.
  • var öle bişi dünyada alt üst olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var ya yalanın böylesini de ilk defa görüyorum. helal olsun ya.
  • Öncelikle exe dosyasını çalıştırıyorsun. Sonra Alt+Print screen tuşuna başıyorsun. painti açıp yapıştırıyorsun. Sonra uzantısını jpeg yapıp kaydediyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bezgin

Öncelikle exe dosyasını çalıştırıyorsun. Sonra Alt+Print screen tuşuna başıyorsun. painti açıp yapıştırıyorsun. Sonra uzantısını jpeg yapıp kaydediyorsun.

ee noluyo o zaman exe yi jpg mi yapmış oluyosun
    öyle sadece screenshot alırsın. bilmeden konuşmayın.. var mışş hani var da göster o zaman bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: jefdotcom

quote:

Orjinalden alıntı: bezgin

Öncelikle exe dosyasını çalıştırıyorsun. Sonra Alt+Print screen tuşuna başıyorsun. painti açıp yapıştırıyorsun. Sonra uzantısını jpeg yapıp kaydediyorsun.

ee noluyo o zaman exe yi jpg mi yapmış oluyosun
    öyle sadece screenshot alırsın. bilmeden konuşmayın.. var mışş hani var da göster o zaman bekliyorum

al benden de o kadar ya arkadaşlar bilmiyorsanız soru soran arkadaşları yanıltmayın
    sen bir programı nasıl paint e yapıştıracaksın !
    ya geçin bunları ya ,açın türkiyenin önünü ya

• arkadaşın amacı dosya bozulmadan uzantısını nasıl gif jpg cevriliyorsa fark olmadan oyle diyor ama bildiğim kadarıyla bu mumkun değil ancak system32 dediği gibi yaparsan bazıları yer
  • komik tartışmalar. ve espriden anlamyanlar var aramızda
  • sorun hekırcılık oynamak içinmi yoksa elinde olan dosyan exe dosyası olarak kaydedilmiş bi resim dosyasımı?
  • Yaw delinin biri kuyya bi taş atmış şurda kırk akıllı çıkarmaya uğraşıyosunuz. Sorun şu cyber_police kardeşimize duruma bi açıklık getirsin nedir olayın içyüzü ona göre konuşalım. Böyle havanda su döverek nerye kadar yani
  • file injection programını dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

sorun hekırcılık oynamak içinmi yoksa elinde olan dosyan exe dosyası olarak kaydedilmiş bi resim dosyasımı?

kesinlikle hekırcılık oynamak bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.