Şimdi Ara

Exodia bi yarım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben denedim ama olmadı bu exodiaların hepisni sahaya koydum olmadı ayaklar + kollar + kafa = bi exodia oluşturmuyormu? ! ? ! ?

• hepsi aynı anda elinde olacak ama bi bunun için konu açmaya değmezdi be baska yere yazsaydın daha iyi olurdu
  • AYRICA EXODİYANIN TAM VERSİYONU ELİNDE OLACAK
  • ayriyetten exodia yi oluşturmak için Birleşim kartı gerekiyor..
  • peki arkadaslar bu exodiaların hepsi elimde olucak 5 bi tane birleştirme 6 hepsini bir birleştirme kartı ile birleştirebiliozmu ???
  • Evet birleştiriyosun
  • bu arada sakın unumayın exodia parçalarını shaya sürmeyin elinizde biriktirin yada önüne çok güçlü bi savunma koyun
    örnek
    mystcal elf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı şeyi söylicektim.AH AH eski maçım aklıma geldi pezevenkin biri eski YU-GI-OH ONLİNE'da bana karşı kullanmıştı.Duel pass alsaydım yeni kartlarla exodia bile durduramazdı ama bu sitede gördüklerim yani joe the passion oyununun para ödemeden tüm kartların bende olması sizlerle yani değerli arkadaşlarımla karşılıklı maç yapabiliceğimi hamaçhi'yle görünce çok sevindim ve sizin sayenizde oyunu indirme şansıda yakaladım sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duello kralı

Bende aynı şeyi söylicektim.AH AH eski maçım aklıma geldi pezevenkin biri eski YU-GI-OH ONLİNE'da bana karşı kullanmıştı.Duel pass alsaydım yeni kartlarla exodia bile durduramazdı ama bu sitede gördüklerim yani joe the passion oyununun para ödemeden tüm kartların bende olması sizlerle yani değerli arkadaşlarımla karşılıklı maç yapabiliceğimi hamaçhi'yle görünce çok sevindim ve sizin sayenizde oyunu indirme şansıda yakaladım sağolun.

küfür etme lan

• hamachi hiç iyi ir srateji degil onun parçaalrını toplayana kadar adam beni yendi

finali topla sen
  • Yapmayın etmeyin yahu.
    Exodia bir effect kartıdır.
    Özel gücü ise şu: kol ve bacak kartları da elinde olduğu anda beşini birden gösterirsen oyunu kazanırsın.
    Birleştirme kartını karıştırmayın bu işe.
    Ona gerek yok.
    Hem gerek olsaydı Fusion deck içerisinde exodia diye bir kart olması gerekiyordu.
    Çünkü birleştirme kartı ile birkaç kartı birleştirince birleşim canavarı o desteden alırsınız.
    Exodia parçaları da birleşseydi özel bir kartı olurdu değil mi ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugioh_duelist -- 30 Nisan 2007; 16:42:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugioh_duelist

Yapmayın etmeyin yahu.
    Exodia bir effect kartıdır.
    Özel gücü ise şu: kol ve bacak kartları da elinde olduğu anda beşini birden gösterirsen oyunu kazanırsın.
    Birleştirme kartını karıştırmayın bu işe.
    Ona gerek yok.
    Hem gerek olsaydı Fusion deck içerisinde exodia diye bir kart olması gerekiyordu.
    Çünkü birleştirme kartı ile birkaç kartı birleştirince birleşim canavarı o desteden alırsınız.
    Exodia parçaları da birleşseydi özel bir kartı olurdu değil mi ama?

aynen öyle bir baktım birleştirme kartı diyor. hemen yazakidim ancak bunu gördüm. Sen yugioh turnuvalarına hiç katıldınmı???? ingilizcen nasıl??????????? ve en çok kullandığın desteni yazabilirmisain????

• Kim? Ben mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinanboza

hamachi hiç iyi ir srateji degil onun parçaalrını toplayana kadar adam beni yendi

finali topla sen

Bunun kısa yollarıda var sonuçtaYani şuan adını hatırlamıyorumda 2 kart var.1'i mezarlığa gittiğinde destendeki -1500 defanslı bir kartı, diğeri ise mezarlığa gittiğinde -1500 ataklı destendeki bir kartı eline getiriyor.Bu seçimi tabiki sen yapıyorsun.Ve citti diyorum bu kartlar inanılmaz işinize yarıyor.

Bide exodia birleştirme kartı bu
    http://image.bizrate.com/resize?sq=160&uid=428553270&mid=63398

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 30 Nisan 2007; 20:40:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

Bunun kısa yollarıda var sonuçtaYani şuan adını hatırlamıyorumda 2 kart var.1'i mezarlığa gittiğinde destendeki -1500 defanslı bir kartı, diğeri ise mezarlığa gittiğinde -1500 ataklı destendeki bir kartı eline getiriyor.Bu seçimi tabiki sen yapıyorsun.Ve citti diyorum bu kartlar inanılmaz işinize yarıyor.

Bide exodia birleştirme kartı bu
    http://image.bizrate.com/resize?sq=160&uid=428553270&mid=63398

O Exodia birleştirme kartı değil. Kartı inceledim ve açıklamasını çevirdim:
    Bu kartı ancak mezarlığınızda "Exodia the Forbidden One", "Right Arm of the Forbidden One", "Left Arm of the Forbidden One", "Right Leg of the Forbidden One", ve "Left Leg of the Forbidden One" kartları varsa aktif edebilirsiniz.
    Kartı akif ettikten sonra elinizdeki "Exodia Necross" kartını sahaya sürebilirsiniz (Yani "Exodia Necross" kartının Summon şekli bu, Yenilmez Exodia'nın değil.).
    İşte açıklaması bu.
    Exodia Necross kartı da bir effect kartıdır.
    Ayrıca uut81
    "peki arkadaslar bu exodiaların hepsi elimde olucak 5 bi tane birleştirme 6 hepsini bir birleştirme kartı ile birleştirebiliozmu ???"
    diye sormuş.
    Birleştirme kartı dediği Polymerization kartı.
    Ve benim dediğim de Polymerization kartı ile Exodia yaratılmaz, beş kart varsa, otomatik sahaya açılır.
    Polymerization kartı ile Birleşme Malzemesi niteliğindeki kartlar (Fusion Material Cards) birleştirilir.
    Exodia kartları birleştirme malzemesi kartlardan değildir.

• zaten "exodia the forbidden one" kartının effecti diğer parçalarını çağırmasıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.