Şimdi Ara

EXP MAX DROP MAX 1.04H FUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geldim kardeş pitbul dediğin gibi akrebin önceki versiyondaki cilenti buna uyar. tamam onla gir.çünkü oda 1.04h cilentti.oke
  • simdikini inirdim grmio link verin bana

hadi ama geride kaliom ver de indirem bana senin versionun her hangi bir klinkine ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiTBuL- -- 18 Haziran 2008; 11:33:57 >
  • Hayırlı Olsn uzun ömurler bol playerlar..
  • eyvallah SoutPark temennileriniz için. ayrıca seeitworks download center sitesinde cilentler bölümünde. ilusyone_1.04h cilent exe. işinizi görebilir.http://seeitworks.com/index.php?dir=Clients/ çünkü oyunda playerler var . sorun yok giriliyor.
  • tatlı zamanlar gejirmeniz dilegiyle...hayırlı ola....
  • sağolasın dark temennimiz o eğlenceve hoş vakit geçirmek.kimsenin emeğinde gözümüz yok gayet güzel ve profosyonel manada yapan kardeşlerim var saygı duyuyorum.imkanlarım el verdiği gün onlar kadar sürekli ve kaliteli açacağimi bilmenizi istiyorum. saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISTANBLUE -- 18 Haziran 2008; 12:56:39 >
  • Hayırlı olsun..
  • sağol karizma teşekkür ederim.
  • server ne oldu yahh? Gümledi mi??
  • Server On~Site On

İyi Oyunlar Dileriz...

CLASS-MU TeaM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nLyWar -- 18 Haziran 2008; 14:21:36 >
  • shoplar da düzeltmeler yaptık 380 lev ıtemler ve +13 setler ılave edılmiştir. bilgilerinize exp olayıda 5000 sabit tir. herkeze iyi günler dilerim.saygılarımla. yardımcı olan memo kardeşime teşekkür ederim.
  • hayırlı ugurlu olsun
  • bazı playerlar direk admin tarafından kasılarak önumuze gecti saolsunlar..!
  • HayirLi oLsun
  • teşekür ederim hayır temenilerinize. The Gamee kardeşim şöyle söyliyeyim ilk serverin açilişinda bazı kardeşlerimiz yardim istedi onları kırmamak adina aşiriya kaçmadan ben değil bizzat gm arkadaşım KASMİŞTİR.bunda büyütülecek bişey yok. server zaten fun ve exp koly kasılıyor.umarım anlayışla beni karşılarsın. kasmaya devam edersen istediğin yere gelmemen için hiç bir neden yok RANKİNGTE.OK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISTANBLUE -- 18 Haziran 2008; 18:35:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

teşekür ederim hayır temenilerinize. The Gamee kardeşim şöyle söyliyeyim ilk serverin açilişinda bazı kardeşlerimiz yardim istedi onları kırmamak adina aşiriya kaçmadan ben değil bizzat gm arkadaşım KASMİŞTİR.bunda büyütülecek bişey yok. server zaten fun ve exp koly kasılıyor.umarım anlayışla beni karşılarsın. kasmaya devam edersen istediğin yere gelmemen için hiç bir neden yok RANKİNGTE.OK.

Arkadasım adı ustunde fun server birisinin seni kasmasına gerek yok ... Gerci hicbir serverda bole bişey olmazda... Adamlar ben 300 ken 10 lwldı sonra beni gectiler ... Meger ki gm kasmıs...! Sence burda birinin emegi yalan olmuyor mu?? Adamın bana cvpda '' ben o kadar bekledim sen kasarken beni kascak tabii..! ''

• KİŞİLERE TAKILMAYALIM EĞLENCE İÇİN AÇTIK. UZATMAYALIM KİMSENİN EMEĞİNE BİŞEY OLMADI. DİLEYEN GELİR VAKİT GEÇİRİR. İSTEMİYENİ ZORLA TUTAMAYIZ.UFAK SEBEPLERLE TOPİĞİ KİRLETMEYELİM ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

KİŞİLERE TAKILMAYALIM EĞLENCE İÇİN AÇTIK. UZATMAYALIM KİMSENİN EMEĞİNE BİŞEY OLMADI. DİLEYEN GELİR VAKİT GEÇİRİR. İSTEMİYENİ ZORLA TUTAMAYIZ.UFAK SEBEPLERLE TOPİĞİ KİRLETMEYELİM ARKADAŞLAR.

Topici kirletmiyorum... Arkadasım serverla ilgili birkac sorunu dile getiriyorum...! Nese ben cevabımı aldım saten kimsenin emegine bişey olmamıs...!
  • TEŞEKKÜRLER anladığın için tabiki emeklere bişey olmadı. sonuçta 5000X VE FUN NE KADAR KASARSAN O KADAR İLERLERSIN.KONUNUN KAPANDIĞINA SEVİNDİM.TEKRAR SAĞOL.
  • Bu arada istanblue TheGamee dostum senin tahmin ettiğin gibi anlamadı ama neyse konu uzamasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.