Şimdi Ara

EXP MAX DROP MAX 1.04H FUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  EXP MAX DROP MAX 1.04H FUN

EXP MAX DROP MAX 1.04H FUN

koymami istedi bu arkdaş bu fotoraflari banlanmis hrhal

• HayırLı OLsun.
  • server ne zaman acılacak
  • pc ye virüs girdi wındows kurtaramadım malesef formatladım yeni ismiyle yarın sabah açacağıminşallah. bu arada KARAYAK sen öncelikle o fotoları koyucağına büyüklerinle saygılı konusmayı öğren,serverde çok kişiye densizlik yapmışsın senin gibi insanları kaldırmaz bu oyun dahi olsa kusura bakma konuşma özgürlüğü vs bu kelime oyunlarını geç te. seviyeli ve saygın biri ol. bak ozaman sorun çıkıyormu.1değil2 değil kaç kişiye aynı işgüzarlığın bu.kendine çekidüzen ver. vermessende benim ortamıma gelme.
  • dostum ben buyugum sen rahat ol unutma burda server nasil acilir die yalvardigin gunlere sen once karekterine duzelt ben kimseye yanlis yapmadin dogru soyledim 9 koyden kovuldum cok da umrumdasin olm

ama once nerden geldigine unutma .... adami yerler 1anda farkina varamasisin burda edebiyat dokme dokeceksen hbozoglu@tefenniliyiz.biz gel burda soyle laflarina

oyunu kaldirmaz diosun sendenmi ogrencem sen once oyun nasil oynanir admin nasil davranir onu ogren

sonra gel ban ders ver burda dedigim gibi fazla zıplama herkez bili kimin ne oldugunu

beni kimse sevmez sevmesinde istemiorum

saygi herkeze ayni seyleri yapiomusum kimseyi ilgilendirmez
  • bana bak BİRAZ KABA KONUSACAM BURADA TRAŞ YAPMA BİZE KARABATAK MISIN KARAYAAK MISN NESIN HERKEZ SENİ BİLİYOR NE OLDUĞUNU. SENİNLE MSN DE BİLE KONUSMAYA DEĞMEZ KAPASİTEN YETMEZ EN İYİSİ AKILLI OL SAĞA SOLA HAVLAMA.

• vay be adam min surusu varmissss

• basit insan sana bu son msj .şimdi kaplamalığını belli ettın.
  • Server Off Site off
  • Üst kısmı okursan anlarsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: bLaxuSS

Server Off Site off
  • |Uqur| imzadaki bocege sinir oldum :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.