koymami istedi bu arkdaş bu fotoraflari banlanmis hrhal
HayırLı OLsun.
server ne zaman acılacak
pc ye virüs girdi wındows kurtaramadım malesef formatladım yeni ismiyle yarın sabah açacağıminşallah. bu arada KARAYAK sen öncelikle o fotoları koyucağına büyüklerinle saygılı konusmayı öğren,serverde çok kişiye densizlik yapmışsın senin gibi insanları kaldırmaz bu oyun dahi olsa kusura bakma konuşma özgürlüğü vs bu kelime oyunlarını geç te. seviyeli ve saygın biri ol. bak ozaman sorun çıkıyormu.1değil2 değil kaç kişiye aynı işgüzarlığın bu.kendine çekidüzen ver. vermessende benim ortamıma gelme.
dostum ben buyugum sen rahat ol unutma burda server nasil acilir die yalvardigin gunlere sen once karekterine duzelt ben kimseye yanlis yapmadin dogru soyledim 9 koyden kovuldum cok da umrumdasin olm
ama once nerden geldigine unutma .... adami yerler 1anda farkina varamasisin burda edebiyat dokme dokeceksen hbozoglu@tefenniliyiz.biz gel burda soyle laflarina
oyunu kaldirmaz diosun sendenmi ogrencem sen once oyun nasil oynanir admin nasil davranir onu ogren
sonra gel ban ders ver burda dedigim gibi fazla zıplama herkez bili kimin ne oldugunu
beni kimse sevmez sevmesinde istemiorum
saygi herkeze ayni seyleri yapiomusum kimseyi ilgilendirmez
bana bak BİRAZ KABA KONUSACAM BURADA TRAŞ YAPMA BİZE KARABATAK MISIN KARAYAAK MISN NESIN HERKEZ SENİ BİLİYOR NE OLDUĞUNU. SENİNLE MSN DE BİLE KONUSMAYA DEĞMEZ KAPASİTEN YETMEZ EN İYİSİ AKILLI OL SAĞA SOLA HAVLAMA.
vay be adam min surusu varmissss
basit insan sana bu son msj .şimdi kaplamalığını belli ettın.
Server Off Site off
Üst kısmı okursan anlarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: bLaxuSS
Server Off Site off
|Uqur| imzadaki bocege sinir oldum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme