Şimdi Ara

Exp paket craft materyalleri Hk;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğimiz üzere AH kapanıyor.Exp paket geldiğinde,craft işleri için lazım olacak olan binlerce matertaller nasıl tedarik edilecek diye herkesin kafasında soru işaretleri var.

Karakter levelleri 70 olacak ve 70 level olmayan karakterler yeni itemleri kullanamayacak.
    Aynı şekilde item levelleride artıyor ve yeni itemlerin yanı sıra yeni craft itemleride çıkıyor ortaya.Tanıtım videolarında vs gördüğümüz bazı craft materyalleri şekil itibari ile şuan kullanılanlar ile aynı,ama düşünün bakalım 70 level itemi adamlar 60-61-62-63 level materyal ile craftlatırmı? Bence HAYIR...

Materyaller isim ve şekil itibari ile aynı kalabilir ama,item leveli 70 olarak düşmeye başlayacak gibi bu malzemelerin.Örneğin 63 level olan Demonic essence exp çıktıktan sonra 70+ level olarak düşeceğini tahmin ediyorum...

Genede bir ihtimal abartılmadan bir miktar stok yapılması yararımıza olacaktır bu materyallerin.Blizzard bu sağı solu belli olmaz

Şahsen ben sadece gold ve gem stoğu yapıyorum.Gemlerde herhangi bir değişiklik gözükmüyor şuan için,kaldıki gem ihtiyacı her zaman en üst seviyede oldu bu oyunda.Kendi gemlerimizi basmak istesek Ah olmadığı için gerekli olan malzemeleri saatlerce uğraşıp toplamak gerekicek.Şimdiden gemleri hazırlayıp sandığımızda bekletmemiz yararımıza olacak gibi.

Blizzard AH kapatıyorum dediyse 3. parti sitelerin tutuşması gerekir:) AH kapandıktan sonra inanılmaz bir bot kullanımı olacaktır ve buna göz yumacağını sanmıyorum blizzardın.Bu hesaplar tespit edilip depo olarak kullanılan hesaplar banlanacaktır,durum böyle olunca doğal olarak gold fiyatlarıda tavan yapacaktır.Bu yüzden ticaret yapıp gold miktarınızı elinizden geldiğiniz kadar arttırın derim,şuan 38b stok yapmış durumdayım,exp çıkana kadar hedefim 100b

Sizde görüşlerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,Ne kadar çok fikir olursa ortada mantıklı karar alınması o kadar kolay olur....

İyi forumlar herkese
     Exp paket craft materyalleri Hk; Exp paket craft materyalleri Hk; Exp paket craft materyalleri Hk;

• Blizzard Ladder sistemine ağırlık veriyor. Herkes Ladder oynamaya teşvik edilirse (ladder a özel itemlar, dungeanlar, etkinlikler v.s), şimdiki biriktirdiğiniz hiç bir şeyin önemi kalmaz. Çünkü Ladder da herşey sıfırdan başlayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Blizzard Ladder sistemine ağırlık veriyor. Herkes Ladder oynamaya teşvik edilirse (ladder a özel itemlar, dungeanlar, etkinlikler v.s), şimdiki biriktirdiğiniz hiç bir şeyin önemi kalmaz. Çünkü Ladder da herşey sıfırdan başlayacak...

Ladder olayı tamamen başka bir boyut.Ladder oynayacak oyuncunun online süresi çok yüksek olmalı.günde 2-3 saat oynamak ladder sisteminde pek birşey ifade etmez.Ama dediğin gibi ağarlık ladder olacaktır ilk etapta,daha sonrasında normal modda oynayan oyuncu sayısı artacaktır.Ladder işi maratona benzer,bu yolda çok geride kalan oyuncular normal modda devam edecek
  • Bence maximum 2-3b gibi birsey bırakın gerisi satın, 100b ile de hic ugrasmayın. Ladder'a özel itemlar, event'ler olmasa bile gold cok önemli olmayacak gibi. Legendary ve set itemlar su an gorunen kadariyla BoA, hatta soulbound olacak. Crafting zaten BoA. Geriye bir tek rare itemlar icin trade kalıyor. Legendary ve craft edilebilen rare'larin yanında ne kadar etkili olur drop olan rare'ler, orası muamma.

Gold yine de craft,enchant vs. icin kullanilacak ama burada oyuncuyu limitleyen crafting materyalleri olacak. Materyaller de BoA (demonic essence örnegi) olacagi icin elinizdeki yuklu miktar gold'un hic bi önemi kalmayacak bana göre.

Ekleme: Ladder oynayanların %99'u maraton oldugu icin degil ladder'a özel content oldugu icin oynar bence. D2'ye bakin 10 sene gecti ama hala herkes ladder oynar onca bota ragmen. Non-ladder=ghost town.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangaxxe -- 13 Kasım 2013; 15:26:36 >
  • 2-3b para nasıl yapılır var mı bir yöntemi :)
  • 100b parayı sen hangı ara yaptın haci. ben barbar oyuncuyum elimde 15000 flawers ruby gam var ve 45000 tome of sec kitabı var ayrıca 180m gold, depoladım baskada hıc bır seyım yok

matriz gem lerden de 8 tane rupy var 4 tane yesıl bır mor o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Blizzard Ladder sistemine ağırlık veriyor. Herkes Ladder oynamaya teşvik edilirse (ladder a özel itemlar, dungeanlar, etkinlikler v.s), şimdiki biriktirdiğiniz hiç bir şeyin önemi kalmaz. Çünkü Ladder da herşey sıfırdan başlayacak...

Ladder olayı tamamen başka bir boyut.Ladder oynayacak oyuncunun online süresi çok yüksek olmalı.günde 2-3 saat oynamak ladder sisteminde pek birşey ifade etmez.Ama dediğin gibi ağarlık ladder olacaktır ilk etapta,daha sonrasında normal modda oynayan oyuncu sayısı artacaktır.Ladder işi maratona benzer,bu yolda çok geride kalan oyuncular normal modda devam edecek

Bence düşüncen yanlış.. Diablo2 oynadıysan iyi bilirsin.. diablo2'de ladder sezonunda herkes ladder karakter açar nonladder oynamaz ve bütün itemleri acar bir oyun bedava dağıtır.. Şimdi d3'de tahminimce 1 sene bilemedin en kötü 6 ay olucak.. Haliyle bu 6 ayda yada 1 senede oyuncuların king olabilecek kadar yeterli zamana göre ayarlanıcaktır. Yani 6 ayda Hemen hemen herkes king olur.. ister istemeden yeni bir patch ile yeni bir ladder sezonu başlar.. İsteyen nonladder devam eder ama bana kalırsa oyuncuların çoğu ladder oynar ve nonladder serverinda incin top oynar..

Lakin söyle düşünülüyorsa.. Ben biriktiriyim. ek paket gelir.. hazır güçlü karakterimle 70 olduktan sonra güçlü kalmıs olurum ve oyunu heryerini oynarım (test ederim). Sonra ladder başlarım deniliyorsa çok mantıklı... Lakin ben hep nonladder oyanucam diyen bana göre hata yapar.. Çünkü az oyuncu olacağını düşünüyorum, hal böyle olunca can sıkıntıları başlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suankilerden sadece gem isinize yarar. ama oda ah olmadigi icin toplamamak icin... ben yilbasina dogru radiantlardan 10ar tane alir koyarim... tome of secret ta 20k alirim... 1k da tears. yeterlidir... gerisine gerek yok....

zaten craft vs bile olsa ne kadar altin gidebilir ki? bence 1-2b yeterlidir... hatta ustumuzdeki gearlar bile cop olacka... o yuzden expansion cikmaya yakin barbarimi mp10a gore giydirir (zira oynayacagim 3 karakter, crusader, barbar, wizard) barbari giydirdikten sonra digerlerinide buldukca giydiririm....

yatirim yapmaya gerek yok zira oyunda altin artik anlamsiz olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eusclup

100b parayı sen hangı ara yaptın haci. ben barbar oyuncuyum elimde 15000 flawers ruby gam var ve 45000 tome of sec kitabı var ayrıca 180m gold, depoladım baskada hıc bır seyım yok

matriz gem lerden de 8 tane rupy var 4 tane yesıl bır mor o kadar...

@eusclup 100b yapmadım hocam,38b var hedefim dedim 100b :)

@dedehakan craft için emin ol çok gold gidiyor..20-30 craft değil olay.binlerce craft yapılacak düzgün statsları tutturmak için,kaldıki üzerindekiler ne kadar sağlam olsada,bir item satıldığını gördün ve inanılmaz derecede cezbetti seni ve almak istedin,ama gold yok ne yapıcaksın

@yusufoz31 Yurtdışında yaşayan baya sağlam bir oyuncu arkadaşım var,onun dediğine istinaden şunları söylim. Yeni ladder sistemi 3 aylık dönemler arasında olacak diyor..bana pek mantıklı gelmedi ama 10b golduna iddaasına bile girecek kadar emindi kendinden:) buna dayanaraktan diyorum hep ladder sisteminde zaman önemli olacak diye..

O kadar gold stoğu yapmamın sebebi,piyasada gold sıkıntısı olursa kuracağımız clandaki arkadaşlara destek olma ve clanın kasasının sağlam olması açısındandır...

Bu arada HARDCORE ladder için ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayaksoy -- 13 Kasım 2013; 19:05:20 >

• Şu anki craft malzemeleri hiç bir işe yaramayacak hatta elimizdeki en iyi silah bile çöp billzconda yayınlanan videolarda ninja diye bi bot var üzerindeki stat 900 lü rakamlar bunları gördükten sonra oyunun ek paketle birlikte yeniden başladığı aşikar. Gold konusuna gelince 1-2 b mantıklı rakam ama fazlası göz çıkarmaz Erbay cömert adamdır o kadar gold olmasına şaşırdım ;) yanlız craft konusunda da o kadar zorlanacağımızı sanmıyorum materyaller için rareler kırılacak demonic tarzı yeni bir zımbırtı yaparlar elitlerden düşen onu hallederler . Sonuç olarak eldekiler çöp tek gerçek o gün itibariyle toplam exp puanın abanacaksanız paragon 100 yapabildiğiniz kadar vhar yapın en iyi yatırım exp puana ;)
  • Güzel konu çirkin olan tek şey 38b gold nedir hocam ya

Konu ile alakasız olacak ama bugün Multiboxing olayını inceledim forumda kullanan oldu mu? Ya da ne gibi bir yararı oluyor bu işin toptan kasmaya mı yarıyor hızlı kasmaya mı yarıyor nedir bunun olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 13 Kasım 2013; 23:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

Güzel konu çirkin olan tek şey 38b gold nedir hocam ya

Konu ile alakasız olacak ama bugün Multiboxing olayını inceledim forumda kullanan oldu mu? Ya da ne gibi bir yararı oluyor bu işin toptan kasmaya mı yarıyor hızlı kasmaya mı yarıyor nedir bunun olayı

Tek olayı legend farm çok iyi oluyor :)
  • herşeyden 100k 200k aldım stokladım onları da ladder muhabbetine geri sattım, orada bile zarar ettik
  • erbay; valla ben kendi uzerimdeki goldu soylemistim:D

Simdi soyle bir olay var; mesela ben bir amulet craftladim(DH icin) Statlari, 220 dex 340 vit crit chance7 crit damage 94 birazda loh var

uzerindeki vit inanilmaz bir rakam.... daha iyisini bulur muyum diye 300 craft daha yaptim. hatta bitanesi 280 dex, 170 vit, ias crit ch 8.5 crit damage 91. 28 bin vit kaybim oluyor...

haaa dersen ki ben inadim tutar daha iyisi icin tum altinimi harcarim. ama bence o kadar hirsa gerek yok.. her char icin 4lu yada 5li yakaladin mi fazlasi cikmaz...

dedigim gibi 1-2b altin yeterli olur. Cunku AH kapali olacagindan ninja boot icin gidip almayacaksin. oynayip dusmesini bekleyeceksin....

altin sadece craftlara gidecek....:D
  • Şu ladder sisteminin ne gibi özellikleri var. Lig gibi bişeymi? Bitince hediyemi dağıtıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Şu ladder sisteminin ne gibi özellikleri var. Lig gibi bişeymi? Bitince hediyemi dağıtıyorlar?

Lig gibi değilde,maraton gibi birşey.
    Sana bir süre veriyorlar,o süre zarfında en iyiler listesine girmeye çalışıyorsun...
    Hediye olayı yok normalde ama yapıcaklar bir güzellik gibi
  • erbay 1 iyi 1 kotu haberim var
    iyi haberim blizzcondan dondum saglikliyim allaha sukur
    kotu haberim ise... butun meteryaller kalkiyor onun yerine tek tur her lvlde kullanabilecegin yani lvl 1 mobdan dusen sariyi ezdiginde ne cikiyorsa lvl 60 sarisindanda o cikacak....
    haberin olsun kanka..
    gorusmek uzere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKNUKEM

erbay 1 iyi 1 kotu haberim var
    kotu haberim ise... butun meteryaller kalkiyor onun yerine tek tur her lvlde kullanabilecegin yani lvl 1 mobdan dusen sariyi ezdiginde ne cikiyorsa lvl 60 sarisindanda o cikacak....
    haberin olsun kanka..
    gorusmek uzere..

Eyvallah onur,iyi olduğundan eminim zaten.azman gibi adamsın bişey olmaz sana

Elinizde ne varsa satın beyler

Gem ve gold biriktirmeye devam o zaman !!!
  • quote:

quote:

haberin olsun kanka..
    gorusmek uzere..

sen ne yapmıssın oyle butun heroların paragon lvl 100 ????

bende bır tane hero var oda paragon lvl yenı 60 oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: eusclup

quote:

quote:

haberin olsun kanka..
    gorusmek uzere..

sen ne yapmıssın oyle butun heroların paragon lvl 100 ????

bende bır tane hero var oda paragon lvl yenı 60 oldu

Hepsi olmadı henüz hocam.
    Hardcore oynamasam olurdu ama hardcore baya oyaladı beni level olarak..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.