Şimdi Ara

exp point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim 21lvl char var en kolay nasıl kasılırım

• Tamamen int olarak gitmişsen, sp farm yapmıyorsan ve kendine güveniyorsan light, cold veya fire nukelerini açıp, 3-4 lvl üstün turuncu yaratıkları öldürebilirsin. Yada hiç uğraşma quest leri takip et, ki en rahat bu şekilde ilerlersin.
  • questleri yaparak ve sp farmı bırakarak mastery lvl la kendi lvlını aynı tut sağlam kasarsın bi de ticket alırsan 1 haftaya 30u geçersin.
  • ii de bu sp farm yapan adam %100 exp scroll alsın o zaman levelde sp de kasar bence
  • diceksiniz lvl 21 olmus int bilmio die ama gercek bilmiom
  • Tüm zamanlardaki en büyük kopuşumu sağlayan bu arkadaşa candan teşekkürler.Daha ilk statlarla gidiyo sanırım ay öldüm gülmekten.
  • oha cidden mi? zuhaaaaaaaaaaaa yardın beni aga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Island Skill Point
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hrbi bilmiom

sen seyi bilion mu

bilmemek ayıp degil ogrenmemek ayıp
  • yaparım ama int falan bilmem
  • beyler bastakı yazıya dıkkat cekıorum

''beyler benim lvl21 char var en kolay nasıl KASILIRIM''
  • beyler size adam gibi soru sorduk hep de boyle oluyor konunun dısına cıkıyorsunuz adam gibi cwp verin s*ctırmayn agzınıza
  • arkdaşımhani lvl atlıyıncı lvlin yanında bi + iareti çıkıyo ordayken intmi veriyosun str mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _*_t.rex_*_

beyler size adam gibi soru sorduk hep de boyle oluyor konunun dısına cıkıyorsunuz adam gibi cwp verin s*ctırmayn agzınıza

valla haklısın kızmakta..hangi silah kullanıyorsan onun skil lvlni ve fire cold...artık ne kullanıyorsan onun lvlini kendi lvlinle hep eşit tut.görevlerden ayrılma.bol bol pot al,oturup güç doldurmayı bekleme.iyide bi silah buldunmu tamamdır.(ücretsiz en kolay çözüm bu).turuncu yaratık kesmeye gelince,evet sana fazla exp verir ama daha fazla zaman alır,bi hesaplama yaptığında kendi lvlin yaratığın daha hızlı seni atlattığını görürsün.tabi müthiş bi silahın varsa durum tam tersi

• int e 2 basıyom str e 1 basıyom saolun arkadaslar
  • yanında sürekli mana ve heal pot la gez ve imkanın varsa %100 exp scroll al
  • exp scroll nerden alıcam bumıom bi ara vardı ama nerden buldum bilmiom
  • yenı char actıysan oluyo ama onu sonra kullanırsan ii ederesın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _*_t.rex_*_

exp scroll nerden alıcam bumıom bi ara vardı ama nerden buldum bilmiom

eger yeni serverlde basladıysan var kasada bencede sonra kullan en az lvl 20 ol ondan sonra bence ama yınede sen bılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.