beyler benim 21lvl char var en kolay nasıl kasılırım
Tamamen int olarak gitmişsen, sp farm yapmıyorsan ve kendine güveniyorsan light, cold veya fire nukelerini açıp, 3-4 lvl üstün turuncu yaratıkları öldürebilirsin. Yada hiç uğraşma quest leri takip et, ki en rahat bu şekilde ilerlersin.
questleri yaparak ve sp farmı bırakarak mastery lvl la kendi lvlını aynı tut sağlam kasarsın bi de ticket alırsan 1 haftaya 30u geçersin.
ii de bu sp farm yapan adam %100 exp scroll alsın o zaman levelde sp de kasar bence
diceksiniz lvl 21 olmus int bilmio die ama gercek bilmiom
Tüm zamanlardaki en büyük kopuşumu sağlayan bu arkadaşa candan teşekkürler.Daha ilk statlarla gidiyo sanırım ay öldüm gülmekten.
''beyler benim lvl21 char var en kolay nasıl KASILIRIM''
beyler size adam gibi soru sorduk hep de boyle oluyor konunun dısına cıkıyorsunuz adam gibi cwp verin s*ctırmayn agzınıza
arkdaşımhani lvl atlıyıncı lvlin yanında bi + iareti çıkıyo ordayken intmi veriyosun str mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: _*_t.rex_*_
beyler size adam gibi soru sorduk hep de boyle oluyor konunun dısına cıkıyorsunuz adam gibi cwp verin s*ctırmayn agzınıza
valla haklısın kızmakta..hangi silah kullanıyorsan onun skil lvlni ve fire cold...artık ne kullanıyorsan onun lvlini kendi lvlinle hep eşit tut.görevlerden ayrılma.bol bol pot al,oturup güç doldurmayı bekleme.iyide bi silah buldunmu tamamdır.(ücretsiz en kolay çözüm bu).turuncu yaratık kesmeye gelince,evet sana fazla exp verir ama daha fazla zaman alır,bi hesaplama yaptığında kendi lvlin yaratığın daha hızlı seni atlattığını görürsün.tabi müthiş bi silahın varsa durum tam tersi
int e 2 basıyom str e 1 basıyom saolun arkadaslar
yanında sürekli mana ve heal pot la gez ve imkanın varsa %100 exp scroll al
exp scroll nerden alıcam bumıom bi ara vardı ama nerden buldum bilmiom
yenı char actıysan oluyo ama onu sonra kullanırsan ii ederesın
quote:
Orjinalden alıntı: _*_t.rex_*_
exp scroll nerden alıcam bumıom bi ara vardı ama nerden buldum bilmiom
eger yeni serverlde basladıysan var kasada bencede sonra kullan en az lvl 20 ol ondan sonra bence ama yınede sen bılırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme