Şimdi Ara

exp pvp kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan akarada nazar değmesin güzel bi warirorum war 57 lvl +7ii +7çiyin set gryphon fln şimdi bunla pk ya dvm mı etsem sh dolu ardreamde bi süre sonra ardream kascak artık beni biliyorum ama yoksa bu itemleri satıp okcu itemi alıp 56 rouge ile koxplamı kassam artık normal kasmak haram bana buraya kdr bundan sonra beleşe konucam rougeda hf alıp 1 aylık 66+olur herhalde ne dersiniz siz olsanız ne yapardınız

• KOXP kullananların sonu genelde aynı olur.
  • yakında ztn deliricem her türlüğ hile bugu gözümü kırpmadan kullanıcam akaraya görsen bi her 100 oyunucunun 98-99 u speed hackli %50-60 da rouge oldu için lf hack (%500) sw hack(%400) warrior priest mage gene speed hacle de yakalıyamıyor yani oynanmaz halde speed hack kullanırsan bi derce iş yapıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cutyourses

yakında ztn deliricem her türlüğ hile bugu gözümü kırpmadan kullanıcam akaraya görsen bi her 100 oyunucunun 98-99 u speed hackli %50-60 da rouge oldu için lf hack (%500) sw hack(%400) warrior priest mage gene speed hacle de yakalıyamıyor yani oynanmaz halde speed hack kullanırsan bi derce iş yapıyorsun

Karar senin.
  • gm ler artık calışıyor eskisi gibi degil ona göre kararını ver
  • sessiz sakin dts de fl nkassam ban yermiyim
  • günde 5 saat koxpla en az lvl kaç olunur 1 ayda
  • koxpla 4 günde lvl 54 yaptım bugun 5 gün oynamaya fırsatım olmadı
    ama tehlikeli iş eger koxp kullanıp kasacaksan eline +7 horn ve görew elbiselerini tak
    öyle kas en azından ban yiyince itemlerin gitmez itemler başka bi ıd de kalsın lvl 55+ olunca itemleri alırsın ve elle kasarsın
  • çar ztn 56 rouge ben 70 e kdr koxpla kasıcam 5 saat ile kaç gün sürer
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwr

koxpla 4 günde lvl 54 yaptım bugun 5 gün oynamaya fırsatım olmadı
    ama tehlikeli iş eger koxp kullanıp kasacaksan eline +7 horn ve görew elbiselerini tak
    öyle kas en azından ban yiyince itemlerin gitmez itemler başka bi ıd de kalsın lvl 55+ olunca itemleri alırsın ve elle kasarsın

Ha tabi itemin olsada o SK slotlarına yaklaşma sakın. Şahsen ben öyle bir hata yaptım 7 Chitin set 8 Cleaver gitti. Gerçi gidenler o kadarda iyi itemler değildi fakat Cleaver 8 ilk Cleaver 8'imdi (Ben basmıştım.) kötü oldu. O slotta koxp kullansanda kullanmasanda banlanıyorsun. Denendi onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 17 Nisan 2008; 21:01:15 >

• yazık olur akarada arkın charı gitti koxpdan dual +8 cleaver vs..
  • dts de kasıcam paso ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.