Şimdi Ara

Expansion Mu Online Season3 Server Exp:100 Drop:%60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Versiyon : Season3
    Dedicated :Değil
    Up Time :7/24
    Website :http://Expansion-mu.sytes.net
    Forum :henüz mevcut deil
    Üyelik Alımı :http://Expansion-mu.sytes.net/register.php

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Exp:100x
    Drop :%60
    BB :on
    Reset Level :400
    Max Level :400
    Max Stats :32767
    Post level : 10

...:::LVL Başı Point:::..

Dark knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7
    Dark Lord :7

...:::Admin & GM:::..

Admin :By.Most
    Admin :By.Guclu
    Admin :By.Dirty

Game Master :Su An mevcut deil...

...::: Patch Linkleri:::..

Patch :http://uploaded.to/file/3iwzua

• hayırlı olsun.
    100exp bence ciddi bir atilim çünkü açılan 100exp olup uzun süreli olan server sayisi 1elin parmaklarını geçmez.
    umarım uzun süreli olur.
  • saol kardş hep fun server var . allahın izniyle uzun ve kalıcı server yapmaya çalışacağız :)
  • Hayırlı olsun. Amacınıza ulaşırsınız inşallah.
  • Hayırlı olsun öncelikle season 4 season 5 cıkardılar bk aciyoruz silah bk dan buyuk sapıttılar güsel wersion seçmişsin low serwer bulmak ta kolay deil bnde başlamayı düşünüyorum başarılar..

Edit: Client yok mu arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeCuRiTy_ -- 6 Şubat 2010; 18:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Hayırlı olsun. Amacınıza ulaşırsınız inşallah.

saol krdeş ulaşıcaz inş amacımıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeCuRiTy_

Hayırlı olsun öncelikle season 4 season 5 cıkardılar bk aciyoruz silah bk dan buyuk sapıttılar güsel wersion seçmişsin low serwer bulmak ta kolay deil bnde başlamayı düşünüyorum başarılar..

saol kardeş :) evt bnde o yüzden versiyon olarak season3 seçtim Her taraf fun server bizde zor server açalım dedik inş hayrlısı olucak:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım mesajımda değiştirip alta yazmiştim ama görmedin heralde Client yok mu ????
  • quote:

Arkadaşım mesajımda değiştirip alta yazmiştim ama görmedin heralde Client yok mu ????

Görmemişm. Kendi cLientimz şuanda yok ama download kısmında season3 client indirme sitesi mevcuttur en yakn zmnda kendi clientimizi uploadlicaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By-most

quote:

Arkadaşım mesajımda değiştirip alta yazmiştim ama görmedin heralde Client yok mu ????

Görmemişm. Kendi cLientimz şuanda yok ama download kısmında season3 client indirme sitesi mevcuttur en yakn zmnda kendi clientimizi uploadlicaz.

O siteyi göremedim yardımcı olur musun 2 tane link var 2side patch

Edit: Tamam arkadaşım gerek kalmadı yeni ekledin heralde şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeCuRiTy_ -- 6 Şubat 2010; 19:33:02 >
  • Arkadaşım dedigin clienti D/program files'a yükledm ama program files'a girdigimde yoktu ya duzqun bi season3 clienti warsa link werirmisin lütfen
  • quote:

Arkadaşım dedigin clienti D/program files'a yükledm ama program files'a girdigimde yoktu ya duzqun bi season3 clienti warsa link werirmisin lütfen

Tmm kardeşm upluyorum hemen :)
  • Season3 Episode1 mi Episode2 mi
    Episode1 ise h mi j mi
    Hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyGoRY

Season3 Episode1 mi Episode2 mi
    Episode1 ise h mi j mi
    Hayirli olsun

Season3 Episode1 1.04H saol krdş
  • Kardeş ben dedigin linkten tekrar indirdim patchide attım ama dc weriyor bu sefer de ya client upload et yada duzqun bi client wer kardeşim yaf 1 saattir uğraşıyorum
  • quote:

Kardeş ben dedigin linkten tekrar indirdim patchide attım ama dc weriyor bu sefer de ya client upload et yada duzqun bi client wer kardeşim yaf 1 saattir uğraşıyorum

%65 de upload ediyorm krdşm 15-20 dk ya hazır :)
  • quote:

quote:

Kardeş ben dedigin linkten tekrar indirdim patchide attım ama dc weriyor bu sefer de ya client upload et yada duzqun bi client wer kardeşim yaf 1 saattir uğraşıyorum

%65 de upload ediyorm krdşm 15-20 dk ya hazır :)

Bekliyorum..
  • Siteye Yeni FuLL Client Eklenmiştir...
  • quote:

Siteye Yeni FuLL Client Eklenmiştir...

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Siteye Yeni FuLL Client Eklenmiştir...

Teşekkürler

Ne demek görewimiz :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.