DSMU Olmasi gerek seeitworks da Client var arkdaşlar bilgisayarinizda arşiv olarak durmasi gerek olan bir client 1.4j idir ama 1.4j ile 1.4h Client aynidir main degişimi ile sorunsuz bütün seanson3 episode1 serverlarda kasabilir hatta sunu belirtim main editleme gibi bir derdiniz yok normal 97lerde nasil ip işte port yazip giriyorsak bunlardada girebilirsiniz kotasi olanlara güzel bir bilgidir bu işlemi yapmak icin LuncerBuldier Programindan gireceginiz server server.sytes.net örnek port 44405 yazarak oyuna baglanabilirsiniz 2 cesit seriali vardir daha genis muonline hakkında bilgi almak isteyen olursa PM atabilir. Tekrardan Basarilar Expansion Ailesi
quote:
Orijinalden alıntı: KyGoRY
DSMU Olmasi gerek seeitworks da Client var arkdaşlar bilgisayarinizda arşiv olarak durmasi gerek olan bir client 1.4j idir ama 1.4j ile 1.4h Client aynidir main degişimi ile sorunsuz bütün seanson3 episode1 serverlarda kasabilir hatta sunu belirtim main editleme gibi bir derdiniz yok normal 97lerde nasil ip işte port yazip giriyorsak bunlardada girebilirsiniz kotasi olanlara güzel bir bilgidir bu işlemi yapmak icin LuncerBuldier Programindan gireceginiz server server.sytes.net örnek port 44405 yazarak oyuna baglanabilirsiniz 2 cesit seriali vardir daha genis muonline hakkında bilgi almak isteyen olursa PM atabilir. Tekrardan Basarilar Expansion Ailesi
saoL kardeş
quote:
Aslında ona bile gerek yok. Main.ini dosyasını editleyip serverın ip adresini yazarak launcher yapmadan bile girebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
Aslında ona bile gerek yok. Main.ini dosyasını editleyip serverın ip adresini yazarak launcher yapmadan bile girebilirsiniz.
evt 2-3 kişiye onu önerdim o şeklde girdiler yinede tşkkr ederm :)
Anternetifler Cogalabilir Luncer1.2 vardi season2 lerde goruruz genelde o luncer kullansan bi pach gibi denersin tutar &99 serverda aslında Mu hastasi olan adamlar için gerekli ekle ekeleyebildigin kdr server butun clientlerde kullan
quote:
Anternetifler Cogalabilir Luncer1.2 vardi season2 lerde goruruz genelde o luncer kullansan bi pach gibi denersin tutar &99 serverda aslında Mu hastasi olan adamlar için gerekli ekle ekeleyebildigin kdr server butun clientlerde kullan
Onuda Denicem :) duymamştm daha önce
hayirli olsun explasion u gokhan acmisti hala ondami yoqsa baska biimi acti_?
quote:
Orijinalden alıntı: PrenS_39
hayirli olsun explasion u gokhan acmisti hala ondami yoqsa baska biimi acti_?
Saol krdş . Expansion muyu gökhanla ben açmştm. Eskidende Giresun-Mu vardı onuda 2 mz açmştk . Şuandada Gökhanla beraber açtk.
hayirli olsun ben malcolmD: selam soyle herkeze vaktim olursa sizin gibi arkadaslarla oynamak isterim ilk actiginiz server guzeldi tekrardan hayirli olsun:D
tekrar gelcez kardes.. yazı bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: AuraLegion
tekrar gelcez kardes.. yazı bekliyoruz
geLn kardeş bekleriz :)
Bence server cok guzel sadece player eksik buraya post atan arkadaslar gelse o eksigide gidermiş oluruz gelenlere yardmci olmaya calısırım
wallla su an ekonomik kriz beni vurdu:D sınavlarda kotu babamda bosver okulu bana takil dedi simdi ben ne yaparim:D pcsiz motorlaistanbulu bu sokugta gez dur:D
quote:
Orijinalden alıntı: _SeCuRiTy_
Bence server cok guzel sadece player eksik buraya post atan arkadaslar gelse o eksigide gidermiş oluruz gelenlere yardmci olmaya calısırım
saol kardş elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. inş zamanla playerimizda çoğalacaktır.
arkadaslar sizin koydugunuz clienti indirdim ama görüntüler böyle metal gibi olmus ya.. yani client üzerinde oynanmış.. normal haline nasıl çevirebiliriz?
HAYIRLI URLU OLSUN KARDES
quote:
Orijinalden alıntı: aMBaRGo
arkadaslar sizin koydugunuz clienti indirdim ama görüntüler böyle metal gibi olmus ya.. yani client üzerinde oynanmış.. normal haline nasıl çevirebiliriz?
çevrme hkkn bi bilgm yok ama bşka bi client indirp patchi atarsan düzelebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilles
HAYIRLI URLU OLSUN KARDES
saol kardş snide bkleriz
Client Data gir Interface Effect Düzgün olan 97r den s3e1 kdr butun clientlerden alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: aMBaRGo
S3 Ep2 den aşağı, 1.02 ler ile S3 ep1 versionları arasında herhangi başka bir clientin Data\Interface dosyasını kullandığın clientin interface klasörüyle değiştir.