Şimdi Ara

exper dizüstü kafasına göre donuyo kitleniyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler exper dizüstü bilgisayar kafasına göre donuyo sebebini bi türlü anlamadım tamirciye götürdüm şimdi donma olmaz dedi gene donmaya başladı mesele herhangi bi video açıyorum internetten veya masaüstünden biyere kada sıkıntı olmuyo ama bazen 1 dakka sonra bazen 2 3 saat sonra donuyo kablosuz bağlantı özelliği bende hep kapalıdır hep bilgisayar açılınca ben bi daha açıyorum fn f1 yapıp açtığım an donuyo diyelimki donmadı bağlandığım internette kopma oldu bağlantı koptu bidaha bağlanmaya çalışıyo bağlandığı anda donuyo kitleniyo bilgisayar acaba yazılımsalmı dicem komple harddiski sildim bi daha win7 kurdum gene aynı sorun bide not kendi driverlarınınn hiç birisini kurmadım hem elimde yok buda sıkıntı olurmu dicem win7 otomatik kurduğum zaman hepsi kurulu oluyo veya kurulmuyo ama ben bi farkını göremedim şimdiden teşekkürler

• Sorun sürücü kaynaklı olabilir ...Marka modeli tam olarak yazarsanız uygun sürücüler için netten bakalım link atarım denersiniz...Önce sürücüleri kurar bakarsınız sorun devam ediyorsa başka şeyler düşünürüz ..2. ihtimal HDD sorunu geliyor aklıma ...3. ısı sorunu olabilir ...sistemin ısı değerlerini kontrol edebilirsiniz ... Sonra ram kaynaklı olabilir mavi ekran hatası aldıgınız oluyor mu ? ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

Sorun sürücü kaynaklı olabilir ...Marka modeli tam olarak yazarsanız uygun sürücüler için netten bakalım link atarım denersiniz...Önce sürücüleri kurar bakarsınız sorun devam ediyorsa başka şeyler düşünürüz ..2. ihtimal HDD sorunu geliyor aklıma ...3. ısı sorunu olabilir ...sistemin ısı değerlerini kontrol edebilirsiniz ... Sonra ram kaynaklı olabilir mavi ekran hatası aldıgınız oluyor mu ? ...

exper 8252d
    sıcaklığına speed fandan baktım nasıl bakılcağını bilmiyorum

speed fan
    CPU USAGE % 8 15 ARASI GİDİP GELİYO
    hdO: 35C
    TEMP1:54C
    TEMP2:59C
    COREO:54C
    CORE1:55C

bunlar yazıyo

mavi ekran hatası hiç almadım
  • http://www.exper.com.tr/DriverDownload.aspx

Cihazın arkasında seri numarasını bu linke girerek sürücüleri indirip kurun bakalım düzelecek mi ...
  • seri numarası kayıtlı değilmiş hatalı diyo budakileri kursam sıkıntı olurmu
    başka bulamadım
    ftp://ftp.exper.com.tr/SURUCULER/NOTEBOOK/KARIZMA/8252DS/Vista/
  • Deneyin üstadım bişi olmaz olup olmayacagını görürsünüz.. Ama ben anladıgım kadarıyla bu sisteme exper son olarak wista desteği vermiş .Yani orjınalınde win7 sürücüleri yok ...Ama siz sanırım uyumluluk modunda bir şekilde kullanıyordunuz ..Daha doğrusu sorunlu çalışıyordu zaten ..xp kurulu olsa sistemde belki hiç sorun kalmayacak ...

Win7 ye yeni mi geçdiniz ? ..Dha önce normaldide şimdi mi sorun çıktı yoksa ?
  • hocam kurdum bi şey değişmedi vista yüklüydü önceden driverlardan kaynaklanıyosa çakışma olayı falan varsa artık haftaya bakarım wista xp hepsinde bi şansımı denim ozaman çünki çok garip kablosuz bağlantıyı açtığım zaman özellikle donuyo fişi çekip bi daha takıyorum tamamiyle şans gibi donmazsa donmazsa donmuyo ama video açtığım zaman muhakkak ya 5 10 dakka sonra yada bi kaç saat sonra donuyo onun dışında denedim 10 saattir açık bu ikisi haricinde bi donma yok sağol hocam hafta sonu bakar durumu yazarım yardımlarınız için sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.