Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya zimi tabletlerde direk Recovery'de açmak için (3.2'de) Güç düğmesine basılı tut bir menü çıkana kadar. Orada Recovery yi tıklarsın. Tablet kapanır ve Recovery'de açılır. Eğer tablet kapanır ancak sadece arka ekran ışığı ile kalırsa, tablet kapanan kadar güç düğmesine basılı tut, kapansın yeniden aç, recovery ğeçmiş olursun.

Klaveye gelince, marketten Slide it klavyeyi bir dene, seninkine benzer.
  • Şuan ICS 4.0 teyim fakat önceki yazılarınızda okuduğuma göre kablosuz internete bağlanmak için el ile girmek gerekiyor demiştiniz fakat olmadı bilgileri el ile girmeme rağmem bağlanmadı.

Ama gerçekten mükemmel rom olmuş.Tam sürüm çıkınca hemen geçmeliyiz.
  • Elle girdikten sonra, Wifi'yı Off yap sonra geri On yap, bağlanacaktır
  • Gerçekten süpersiniz ne kadar teşekkür etsek azdır , dediğiniz şekilde yaptım ve saniyesinde bağlandı

şimdi şöyle bi durum var ;

HONEY ICE RC 3.02x: yavaşlık ve donmalar var bu yüzden kullanılacak durumda değil
    Vega Ice Cream Sandvich Alpha 2 de eksikler var ve bunların giderilmesini bekleyeceğiz.

Peki ne kullanmalıyız bu durumda , siz ne kullanıyorsunuz mesela ?

Not : şimdi CYNOGENMod 7 indirip yüklemeye geldi sıra (Bu arada CM ekibi 4.0 üzerinde bi çalışması yok mu acaba ? Oysa bu işin üstadı onlar diye biliyordum )

Birde ilk mesajda 4.0 da ekran görüntüleri var ve ingilizce muhtemelen size ait değil çünkü az önce 4.0 da görüntü alma bulamadım demiştiniz :) Çok şey sordum farkındayım ama kendi sitem var ve orda bilgileri ve görüntüleri paylaşmak istiyorum.ICS 4.0 te ekran görüntüsü almanın bi yolunu bulsam iyi olacak.Ekran videosu kaydetme uygulamaları vardı bende bakalım onlar çalışacak mı bu rom da bi deneyelim bakalım olursa sitemde yayınlarım.

• Estağfirullah

Ya sen coşmussun iyice, tüm ROM'ları kuruyorsun :)

Ben şu an ICS kullanıyorum, Cynogen Ekibini de takip ediyorum ama henüz bizim cihaza gelmemiş daha sıra.

İlk mesajdaki ekran alıntıları da bana ait. İngilizce kullandığım için ekran görüntüleri de öyle :)

Siten ne ile ilgili? Yardım amaçlı bir paylaşım sitesi gibiyse, burada bana ait olan herşeyi oraya (elbette donanımhaber'in ilgili adresine atıfta bulunarak) aktarabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 4 Şubat 2012; 22:14:37 >
  • Ekran görüntülerini nasıl aldığımı yazmayı unuttum.

Marketten indirdiğim bir uygulamayla yapmıştım. Adını tam hatırlamıyorum.
  • Site Android sitesi.Tamamen yardım , destek , paylaşım , android rehber ...

Ben ingilizcem olmadığı için yabancı forumları pek takip etmiyorum.Burda sizi takip ederek gelişmelerden haberdar olmaya çalışıyoruz işte :)

Bu arada ICS de kablosuz bağlantım tine gitti aç-kapa yapmama rağmen gelmiyor

(PM atmak istedim ama yetkim yok , bir mail gönderdim size)
  • E-postanı aldım :)
  • Honey ICE sürümde takılmalar çok fazla.
    ViewComb gayet iyi tek sorunu var o da sensör çok hantal. geç tepki veriyor.
    VegaComb kurmak istiyorum ama şuan gereksiz görünüyor. HoneyICE sürümü bana daha mantıklı geldi çünkü takılmalar halledilirse FULL sürüm olabilecek durumda bir ROM olmuş. birkaç uygulama üstüste açılınca takılmalar başlıyor ve dokunmatik aşırı derecede duyarlaşıyor.
    ICSde donanım hızlandırması olsa hemen kurucam.

*VEGACOMB kurup sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Honey ICE sürümde takılmalar çok fazla.
    VegaComb kurmak istiyorum ama şuan gereksiz görünüyor. HoneyICE sürümü bana daha mantıklı geldi çünkü takılmalar halledilirse FULL sürüm olabilecek durumda bir ROM olmuş. birkaç uygulama üstüste açılınca takılmalar başlıyor ve dokunmatik aşırı derecede duyarlaşıyor.

VEGACOMB bence daha sorunsuz sadece biraz yavaş gibime geldi,yavaşlık sorun değilse bence kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpemundum

quote:

VEGACOMB bence daha sorunsuz sadece biraz yavaş gibime geldi,yavaşlık sorun değilse bence kurun.

Yerinde olsam vegacomb kurmam. Cihazı fazla ısıtıyor. Kernel hatası oldugu belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carpemundum

quote:

Yerinde olsam vegacomb kurmam. Cihazı fazla ısıtıyor. Kernel hatası oldugu belli.

bendede vegacomb kurulu ısınmayla ilgili bir sorun yaşaadım hiç.. fark neden oluyor olabilir..
    birde tablet flash belleğimi görmüyor neden olabilir acaba.

• Arkadaşlar bayağıdır foruma giremedim honeycomb 3 ile ilgili bir güncelleme kaçırdımmı acaba en son yılbaşından önce krmuştum :D.
  • Yok üstad, pek bisey kçırmadın. Bir sürüm yayınlandı ama yavaşlık sorunu var, yenisini bekliyoruz.
  • arkadaşlar ilk konudaki Vega ICS Alpha 2 yi indirmeye çalışıyorum ancak link çalışmıyor. Bağlantı zaman aşımı diiyor.Dİğer her şeyi indiriyor ancak bunu indiremiyorum. Sorun bende mi acaba? Alternatif link verebilmeniz mümkün mü?Teşekkürler...
  • Bir alternatif linki vardı baktım o da çalısmıyor.

Belki de ICS'nin yni bir sürümün yüklüyordur Cass :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

arkadaşlar ilk konudaki Vega ICS Alpha 2 yi indirmeye çalışıyorum ancak link çalışmıyor. Bağlantı zaman aşımı diiyor.Dİğer her şeyi indiriyor ancak bunu indiremiyorum. Sorun bende mi acaba? Alternatif link verebilmeniz mümkün mü?Teşekkürler...

Alternatif linki ekledim ilk mesaja, çalışıyor tekrar.
  • Caass, son rütuşlar kaldığını söylüyor forumda. Herhalde karşımıza bir şaheser çıkacak.
  • Teşekkürler şimdi indiriyorum. Deneyeyim bakayım..Zaten kamera,mikrofon ve 3G kullanmıyorum.Cihazda GPS de yok.Bu durumda benim için bir eksisi bulunmuyor (Derin uykuda kilitlenmesi hariç:)
  • Vega ICS Alpha 2 şimdi kurdum görsel olarak gayet iyi hızıda güzel.Ancak ağ bulamıyor.Wifi yi açıp tara dememe rağmen ağı bulamıyor.Var mıdır bir çözümü?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.