Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abi

müjde, alpha3 yayınlanmış.

güzel bir haber alpha3 sürümünün burada paylaşılmasını ve denenmesini sabırsızlıkla bekliyoruz hakan kardeşimize duyurulur.

arkadaşlar alpha2 hakkında bir şey sormak istiyorum, simgeleri küçültmenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkenans -- 13 Şubat 2012; 10:43:49 >

• Ics Aplha3'ü indirme tamamlandığında "Chrome, kötü amaçlı dosya, Silinsin mi" uyarısı verdi. NEdeninin anlamadım. Hayırlısı deyip kurdum. Açılış ekranı çok sade.
    Boot süresi: Bence ortalama. ( 30-35 sn.)
    Dokunmatik: Harika
    Wireles: Yine el ile girdim. Diğer türlü ip almadı bir türlü. Sinyal çekim gücü az gibi.
    Bluetooth: Çalışıyor.
    Sd Karta Program Taşıma: Tamam
    Kamera: Aliyyul E'la. Çoh hoş.
    Usb Bellek: Biraz uğraştırır. Drive Mount ile 8 gb. Sandisk belleği görmede uğraştırıyor.
    Ekran Rotasyon: Normal, biraz geç tepki veriyor gibi.
    Isınma: Şimdilik karşılaşmadım.
    Uyku Problemi: Artık uyanabiliyor :)
    Sensör: Gayet güzel
    Şimdilik bu kadar.

Ek: Oyunlarda takılmalar oluyor. Ör. Racing Moto oyunu gibi. Ayrıca Drag Racing oyununda ( ki favori oyunum) iki defa açtım ve 1-2 dakika içerisinde kilitlenip reset atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 13 Şubat 2012; 16:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

Ics Aplha3'ü indirme tamamlandığında "Chrome, kötü amaçlı dosya, Silinsin mi" uyarısı verdi. NEdeninin anlamadım. Hayırlısı deyip kurdum. Açılış ekranı çok sade.
    Boot süresi: Bence ortalama
    Dokunmatik: Harika
    Wireles: Yine el ile girdim. Diğer türlü ip almadı bir türlü.
    Bluetooth: Çalışıyor.
    Sd Karta Program Taşıma: Tamam
    Kamera: Aliyyul E'la. Çoh hoş.
    Usb Bellek: Biraz uğraştırır. Drive Mount ile 8 gb. Sandisk belleği görmede uğraştırıyor.
    Ekran Rotasyon: Normal, biraz geç tepki veriyor gibi.
    Isınma: Şimdilik karşılaşmadım.
    Uyku Problemi: Artık uyanabiliyor :)

Şimdilik bu kadar.

Arkadaşlar link ekler misiniz yazılarınıza, teşekkürler

• Ben bu adresten indirdim:

Ics Alpha 3

http://hotfile.com/dl/146361229/189073e/VegaICS-a3.exe.html Antivürüs programları, bağlantı linki virüs uyarısı veriyor.

Şu adresi kullanabilirsiniz:

https://dl.dropbox.com/s/r9ufwfvq5mlifuu/VegaICS-a3.exe?dl=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 13 Şubat 2012; 18:39:36 >

• VegaICS Alpha 3ü indirdim.Hangi modda yükleniyor.nevruz.ahmet arkadaşım bu konu hakkında açıklama yapabilirmisin.
  • Exe uzantılı olduğu için kablonuz ile Apx formatında bilgisayar bağlantınızı kuruyorsunuz. Daha sonra İndirdiğiniz dosyaya çift tıklayıp kuruyorsunuz. Umarım daha önce apx tanıtımını bilgisayarınıza yapmışsınızdır. Değilse, Hakan arkadaşımızın 1. sayfadaki yönergelerini takip etmelisiniz.
  • quote:

Ben bu adresten indirdim:

Ics Alpha 3

http://hotfile.com/dl/146361229/189073e/VegaICS-a3.exe.html

arkadaşlar linkte McAfee turuvatı tespit etti. siliyor ama ne olur ne olmaz diye buraya yazmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkenans

quote:

Ben bu adresten indirdim:

Ics Alpha 3

http://hotfile.com/dl/146361229/189073e/VegaICS-a3.exe.html

arkadaşlar linkte McAfee turuvatı tespit etti. siliyor ama ne olur ne olmaz diye buraya yazmak istedim.

mkenans, bende de Google chrome kötü yazılım uyarısı vermişti. O zaman ciddiye almakta fayda var. Ben geniş bir tarama yapayım olmazsa.

• mkenans, indirdiğin VegaICS-a3.exe dosyasını, 7-zip programı ile bir klasöre açıp bir tarat istersen. Hangi dosyada virüs olduğunu en azından bir öğrenelim sana zahmet.

Şu adreste Chrome herhangi bir uyarı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 13 Şubat 2012; 16:12:20 >
  • quote:

mkenans, indirdiğin VegaICS-a3.exe dosyasını, 7-zip programı ile bir klasöre açıp bir tarat istersen. Hangi dosyada virüs olduğunu en azından bir öğrenelim sana zahmet.

Şu adreste Chrome herhangi bir uyarı vermedi.

aslında ben dosyayı indirmedim, linki tıklayınca açılan yeni pencereyle birlikte bir turuva atı uyarısı geldi ve sonra silindi dedi. şimdi baktım ama silinen dosyayı bulamadım.

• quote:

.......

Neyse, sevindim. Yoksa 15 yıldır kullandığım Antivirüs programımdan şüphe etmeye başlayacaktım. Ama dediğim gibi, diğer linkte bir problem yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 13 Şubat 2012; 16:49:12 >
  • quote:

quote:

.......

Neyse, sevindim. Yoksa 15 yıldır kullandığım Antivirüs programımdan şüphe etmeye başlayacaktım. Ama dediğim gibi, diğer linkte bir problem yok galiba.

Arkadaşlar ben F-secure kullanıyorum ve 1.linkteki dosyada virüs var,2. linktekini de indirip taradım o temiz çıktı.Bilgilerinize
  • İcs alpha 3 ben d kurdum. Arada reset atmasinin sebebi sdkart ile islem yaparken oluyo. Baska bir file manager kurdum su ana kadar atmadi.
    Oyunda donuyor. Gta3te donma yapti. Sdkart ile ilgili bir sorunu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

İcs alpha 3 ben d kurdum. Arada reset atmasinin sebebi sdkart ile islem yaparken oluyo. Baska bir file manager kurdum su ana kadar atmadi.

6.cadde, eğer dediğin gibi sıkıntı sd kartta ise, o zaman bir de şunu dene bir, bakalım nasıl olacak. Gta3'ü takrar tabletin belleğine taşı, sonra bir daha oyna . Durum gerçekten dediğin gibimiymiş.
  • quote:

quote:

İcs alpha 3 ben d kurdum. Arada reset atmasinin sebebi sdkart ile islem yaparken oluyo. Baska bir file manager kurdum su ana kadar atmadi.

6.cadde, eğer dediğin gibi sıkıntı sd kartta ise, o zaman bir de şunu dene bir, bakalım nasıl olacak. Gta3'ü takrar tabletin belleğine taşı, sonra bir daha oyna . Durum gerçekten dediğin gibimiymiş.

Oyunlarda donmanin sebebi sdkart degildir eminim. Romdaki mevcut filebrowser ile sdkart icindeki bir programi kurarken reset atiyor.
    Yeni kernel kullanmislar alpha3 cok kotu olmus. Keske alpha2nin kamera, sdkarta atama ve deep sleep sorununu cozselerdi. Yeni kernel romun agzina etmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 13 Şubat 2012; 19:51:34 >

• quote:

quote:

aynı sorunları yaşadım ve yemişim kamerasını deyip alpha2 ye dönüş yapmayı düşünüyorum ama şu uyku durumu kafamı bozmuyor değil.
  • quote:

quote:

güzel bir haber alpha3 sürümünün burada paylaşılmasını ve denenmesini sabırsızlıkla bekliyoruz hakan kardeşimize duyurulur.

arkadaşlar alpha2 hakkında bir şey sormak istiyorum, simgeleri küçültmenin bir yolu var mı?

:) Van'daki konteynırımdan ilk paylaşımımı yapayım o zaman. Bu arada 3G süper çekiyor :)

Editliyorum linki ilk mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

quote:

:) Van'daki konteynırımdan ilk paylaşımımı yapayım o zaman. Bu arada 3G süper çekiyor :)

Alıntıları Göster

eline sağlık hocam. şu oyundan atmama olayı da olmasa tadından yenmez bu alpha3 sürümü ama dur bakalım. gelişmeleri takip ediyoruz.

• hakan_a kardeş,

öncelikle çok çok teşekkür ediyorum konuyu derli toplu anlaşılır bir şekilde işlemişsin. Ben bir süredir paylaşımından faydalanıyorum sayende cihazın eli yüzü düzeldi ama bir türlü kayıt olmayı becerememiştim. Aha çaylak oyuncu olarak aranıza katıldım

Bir şey sormak istiyorum, ben bu easypad'de 3G hattımla sms kullanmak istiyorum ama böyle bir program bulamadım. Acaba bu kurduğumuz romların içerisinde böyle bir gizlenmiş uygulama varmı yoksa biri böyle bir program yapana kadar havamızı mı alacağız?
    Herkese sevgiler.
  • :) Hoşgeldin, ben teşekkür ederim...

Dediğin şekilde bir uygulamadan bahsediliyordu ama hiç ilgilenmemiştim :)

Demek ki o eski bilgiye ulaşmanın zamanı geldi. Biraz araştırayım, dediğin türde bir uygulamanın konuşulduğunu hatırlıyorum, bulunca de rehbere eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.