Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_a

Yok üstad, pek bisey kçırmadın. Bir sürüm yayınlandı ama yavaşlık sorunu var, yenisini bekliyoruz.

Tamam Hakan kardeşim sağolasın .Sorun ne çok mu yavaş,bir de farkı nedir değişen gelişen birşey mi var.
  • Evet çözümü şu:

Wifi'i manuel olarak ekle, ancak yine bağlanmayacak; tam bu noktada Wifi Off yap sonra tekrar On yap, otomatik bağlanacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

quote:

Yok üstad, pek bisey kçırmadın. Bir sürüm yayınlandı ama yavaşlık sorunu var, yenisini bekliyoruz.

Tamam Hakan kardeşim sağolasın .Sorun ne çok mu yavaş,bir de farkı nedir değişen gelişen birşey mi var.

Hafıza ile ilgili bir sorun var, ama çözmüş Areo, sanırım yarın öbürgün yayınlayacak.

Ama istersen sen kurup, üzerine Vega Perforlmance Boost u marketten yükle bir dene, sıradan işler için hızı yeterli oluyor.
  • quote:

Evet çözümü şu:

Wifi'i manuel olarak ekle, ancak yine bağlanmayacak; tam bu noktada Wifi Off yap sonra tekrar On yap, otomatik bağlanacaktır

Eve geçince denerim teşekkürler... Çok stabil görünüyor. Uygulamalarda da sorun çıkartmazsa baya kullanışlı olacağa benziyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

quote:

Hafıza ile ilgili bir sorun var, ama çözmüş Areo, sanırım yarın öbürgün yayınlayacak.

Ama istersen sen kurup, üzerine Vega Perforlmance Boost u marketten yükle bir dene, sıradan işler için hızı yeterli oluyor.

Ne yani biz sıradan işler için mi kullanıyoz :D:D:D:D.şaka yapıyorum yok tamamı yayınlansında o zama kurayım sağolasın.

• vegaICS + softlocker en iyi çözüm görünüyor ama bana honeycomb icsden daha güzel göründü. sanki daha kullanışlı gibi.
    honeyice bugün yarın çıkar.
  • slm arkadaşlar,
    aranıza yeni katıldım forumu baya bi inceledikten sonra cihazı almaya karar verdim ancak, bu akşam rom yükeyecem derken multiupload açmıyor
    başka link ya da upload edebilcek var mı aranızda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramanselcuk

slm arkadaşlar,
    aranıza yeni katıldım forumu baya bi inceledikten sonra cihazı almaya karar verdim ancak, bu akşam rom yükeyecem derken multiupload açmıyor
    başka link ya da upload edebilcek var mı aranızda??

Üstad merhaba;

Linkleri kaynağından alıntıladım. Şu an o sitedeki de çalısmıyor. Sanırım multiupload da genel bir sorun var.
  • Ayrıca istersen ICS Alpha 2'yi dene, hem tableti yeni aldım diyorsun, onunla başlamak çok hoş olur.

Ona ait dropbox linki var. O çalısıyor. İdareten deneyebilirsin.
  • Gunaydin üstad,
    Apx ile honey ice romunu yükledim. ICS Alpha galiba henüz daha saglikli calismiyor, simdilik daha stabil ve aletin tüm özelliklerini kullanabilecegim bir os ariyorum. Suanda honey ice 3 tek basin a yeterli degil zannedersem vegacombun update3'ünü de yükledimmi tam olacak, suanda 3G calismiyor.
    Multiuploadun geri dönmeme ihtimaline karsin forumda dosyalari yerelde yedekleyen arkadaslar varsa upload ederek arkadan gelecek yen kullanicilara yardimci olursa com sevinirim.
  • Merhaba kahramanselcuk;

Biraz önce Vegacomb 3.2'ler için alternatif dropbox linklerini ekledim.

Diğerlerini de buldukça güncellemeye çalışacağım

:)
  • quote:

Merhaba kahramanselcuk;

Biraz önce Vegacomb 3.2'ler için alternatif dropbox linklerini ekledim.

Diğerlerini de buldukça güncellemeye çalışacağım

:)

Slm hakan_a
    teşekkür ederim! toparlayabildim dosyaları gayet sağlıklı çalışıyor herşey, bi süre böyle kullanıp ICS'in gelişmesini bekliyim ben artık!
    Sıkıldıkça da sağını solunu kurcalıcaz artık cihazın ;)
  • ICS gelişecek alpha3 beta tarzında olacak. zaen alpha 2 çok stabil. birkaç eksiği var onlar da tamamlansın gayet de kullanılabilir.
  • quote:

Hakan kardeşim yeni sürüm geldimi :D
  • :) Cass'ı yakından takip ediyoruz, yarına kadar Alpha3'ü yayınlamaya çalışacağını söylüyor
  • quote:

:) Cass'ı yakından takip ediyoruz, yarına kadar Alpha3'ü yayınlamaya çalışacağını söylüyor

Eyvallah :D
  • HoneyIce üzerinde Chainfire3Dyi kurdum ama D3D driverini bir türlü kuramadım. reboottan sonra yüklenmemiş görünüyor. tavsiyesi olan?
  • Dolphin hd ayarlarindan bisey yapiyorduk yazilar daha buyuk ve net oluyordu. Hatirlayan var mi?
  • müjde, alpha3 yayınlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Dolphin hd ayarlarindan bisey yapiyorduk yazilar daha buyuk ve net oluyordu. Hatirlayan var mi?

menu-diğer-ayarlar-ekran ayarları-metin boyutu.
    hatırlayabildiğim kadariyle.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.