Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ics Alpha Alpha3 update paketini yükleyince, reset sorunu halloldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefast_34

evet üstadlar yeni RC sürümdeki şimdilik en büyük sorun market. Çözüm ne olabilir sizce ??

Uygulamalardan Google services framework verilerini temizleyin. Birçok kişi market sorununun böyle çözüldüğünü yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Hakan kardesim hc 3 noldu biseyler cikmis ama bana yararmi :-)

:) yarar yarar dostum, bir önceki mesajlara bakarak ufak bazı sorunları da çözünce iş görür
  • Alfa3 guncelleme paketi kurunca oyundaki sorunlar ortadan kalkiyor mu?
  • arkadaşlar ekran hassasiyetinin bir ayarı varmı?bazen nette ıken aşağı yukarı kaydırmak ıstediğimde ekran birden büyüyor,veya marketten uygulama ındırmek ısterken uygulamaları dokunmadığım halde kafasına göre tıklanmış gıbı yapıyor.ekran anlamadığım bır hassasıyet kazandı.Daha elimi ekrana yaklaştırmadan uygulamalara dokunmuş gıbı açıyor.sebebını bılen arkadaşlardan acill yardım ltfn!!!.Cihazda viewcomb 7.2 yüklü.
  • dostum ekranı kalibre et yeniden, bu işlemi yaparken de şarj takılı olmasın ve ekrana sakın dokunma. Yüklü kalibrasyon programı yoksa marketten indirebilirsin.

Onlar da çözmezse sana bir programı email atayım bir de onla denersin.
  • Burada exper easypad windows lu versiyonu android e çevirebilmeyi bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Hakan kardesim hc 3 noldu biseyler cikmis ama bana yararmi :-)

:) yarar yarar dostum, bir önceki mesajlara bakarak ufak bazı sorunları da çözünce iş görür

Chimera edition mu kuracagim ben update olan bu mu exe kuruluyomus oylemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Alfa3 guncelleme paketi kurunca oyundaki sorunlar ortadan kalkiyor mu?

Bende sürekli reset atan bir araba yarışı oyunu vardı. Update yaptıktan sonra bir defa bile reset yapmadı.Galiba işe yaramış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

arkadaşlar ekran hassasiyetinin bir ayarı varmı?bazen nette ıken aşağı yukarı kaydırmak ıstediğimde ekran birden büyüyor,veya marketten uygulama ındırmek ısterken uygulamaları dokunmadığım halde kafasına göre tıklanmış gıbı yapıyor.ekran anlamadığım bır hassasıyet kazandı.Daha elimi ekrana yaklaştırmadan uygulamalara dokunmuş gıbı açıyor.sebebını bılen arkadaşlardan acill yardım ltfn!!!.Cihazda viewcomb 7.2 yüklü.

atosun1977, viewcomb 7'nin en büyük ( ve itiraf edeyim gıcık) sorunundan bahsediyorsunuz. Bildiğim kadar ile bu sorunu bir launcher uygulaması yükleyerek giderebilirsiniz. Ama köklü bir çözüm beklemeyin bence. Ayrıca bir de arkadaşlarımın daha önce bahsettikleri marketten indirebileceğiniz. vega performans artırıcı bir program vardı.adı aklıma gelmedi.Ama arama yaparak deneyebilirsiniz. Zaten yakında 7.3 sürümünü çıkaracaklarını yazıyorlardı.Ama henüz kurmamama rağmen, arkadaşlarımın izlenimlerime dayanarak ; HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition rom'unu bir dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: madozz

Burada exper easypad windows lu versiyonu android e çevirebilmeyi bilen var mı acaba ?

Bildiğim kadarı ile, windows yüklü bir tablete android kurulamıyor işlemci mimarileri farklı olması sebebiyle. Android yüklü tabletlere de windows kurulamıyor. Ancak win8, işlemci mimarisine destek veren kodlar eklemişse, bu durum değişir. Android 5.0 ile ilgili olrak 2012'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürelebilineceğine dair haberler var. Ve 5 versiyonun çift işletim sistemi desteği olacak. Yani win8 ve android 5 aynı anda kurulabilinecek. Yazdığına göre, diğer işletim sistemine geçmek için reset atmaya da gerek kalmayacak. Anlaşılan win8, google'ı telaşlandırmışa benziyor. Tek üzüldüğüm, Ics ve HoneyComb geliştiricilerine yazık olacak.Daha yeni yeni adamlar binbir emekle o stabil bir sürüm yapmaya yaklaşmışlarken bir daha sıfırdan nerdeyse başlayacaklar. Ve yine bekleyişler başlayacak. Ama artık şu kanaate vardım. Microsoft gerçekten işini biliyor. Kernel kodları ayrı, driver ise dışarıdan eklenebiliyor. Her tablet için ayrı ayrı kodlanan işletim sistemi yapmıyorlar.Bir tablete kurulan rom, başkasında çalışmıyor. Neymiş, işlemcisi farklıymış vs vs. Neyse.

• vegaics alpha 3 update 2 çıktı oyun sorunları çözdüğü yazıyor,

UPDATE 2 : -

Resolve random reboots
    Fix game crash problems
    Enables camera in sleep (works after suspend)

http://www.mediafire.com/?3u9547417o40mhq

THIS UPDATE FIXES NOTHING ELSE (before you ask, 3g is still broken)
  • quote:

arkadaşlar ekran hassasiyetinin bir ayarı varmı?bazen nette ıken aşağı yukarı kaydırmak ıstediğimde ekran birden büyüyor,veya marketten uygulama ındırmek ısterken uygulamaları dokunmadığım halde kafasına göre tıklanmış gıbı yapıyor.ekran anlamadığım bır hassasıyet kazandı.Daha elimi ekrana yaklaştırmadan uygulamalara dokunmuş gıbı açıyor.sebebını bılen arkadaşlardan acill yardım ltfn!!!.Cihazda viewcomb 7.2 yüklü.

hiper hassaslık problemi honeycomb romların hepsinde var. web browsere dokununca kocaman oluyo mesela. bu sorun çözülmeyeceğe benziyor.
  • Selam arkadaşlar,

Kaç gündür giremedim foruma,benim bilgisayarda mı sorun var anlamadım şifreyi doğru yazdığım halde kabul etmedi o yüzden foruma giremedim, yeni şifre aldım iş yerinden giriyorum

haka_a kardeş teşekkür ederim ilgin için. Benim bir konuda kafam karıştı, bir rom bir cihazda farklı tepki veriyor, başka (aynı marka model) cihazda ise farklı tepki veriyor. Benim easypad ilk aldığımda düşürüp camını çatlattığım için (ekranı çıkarmaya çalıştığımdan dokunmatik tamamen kullanılmaz hale geldi ) Tabi ben de servise 350 tl vermek istemediğimden,sahibinden com dan 350 tl ye aynısından aldım şimdi iki tane easy padim var.

O dokunmatiği bozuk olana RC3 yükledim vega performanceboost indirmedim canavar gibi çalışıyor, sizin karşılaştığınız hiç bir sorun onda yok tabi klavye,mausela kullanıyorum.

Ancak dokunmatiği sağlam olana perfonmance yi yükledim problemli olduğundan yeniden build 9 a geçtim.

Öbür cihazda neden sorunsuz çalıştığını öğrenebilme metodu var mı? Öbür cihazın wirelessi bozuk olduğundan kartını diğer cihaza aktaramıyorum.

Şanstan iki cihazım da benim gibi antika

Saygılar

• Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ailesi küçük kuzenime hediye exper easypad almış işte halamlar getirdi 2-3 oyun yükle diye oyunları yükledim her neyse daha sonra oyunlar menüde kaybolmaya başlamış bende yeni rom yükleyeyim dedim fakat hiç bir bilgim yok ne yüklememi önerirsiniz ve ayrıntılı bir rehber var mı ? android sürümü 2.2 stok rom kurulu tablette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

quote:

Orijinalden alıntı: thefast_34

evet üstadlar yeni RC sürümdeki şimdilik en büyük sorun market. Çözüm ne olabilir sizce ??

Uygulamalardan Google services framework verilerini temizleyin. Birçok kişi market sorununun böyle çözüldüğünü yazmış.

Eyvallah üstad sorun çözüldü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

atosun1977, viewcomb 7'nin en büyük ( ve itiraf edeyim gıcık) sorunundan bahsediyorsunuz. Bildiğim kadar ile bu sorunu bir launcher uygulaması yükleyerek giderebilirsiniz. Ama köklü bir çözüm beklemeyin bence. Ayrıca bir de arkadaşlarımın daha önce bahsettikleri marketten indirebileceğiniz. vega performans artırıcı bir program vardı.adı aklıma gelmedi.Ama arama yaparak deneyebilirsiniz. Zaten yakında 7.3 sürümünü çıkaracaklarını yazıyorlardı.Ama henüz kurmamama rağmen, arkadaşlarımın izlenimlerime dayanarak ; HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition rom'unu bir dene istersen.

aynı sorun belırtığin honey ıce romundada başıma geldı o romda market düzgün çalışmadı.kranın hassasıyet sorunu can sıkıcı bır sorun oluyor özellıkle tablette uzun sure oyun veya msn kullanırken saçmalamaya başlıyor klavyeye bır defa dokunuyorsun aynı harfı 3 defa yazabılıyor.Orjınal romda market çalışmıyor.bUNUN BIR YOLU VARSA BILEN SOYLEYEBILIRMI?

• quote:

aynı sorun belırtığin honey ıce romundada başıma geldı o romda market düzgün çalışmadı.kranın hassasıyet sorunu can sıkıcı bır sorun oluyor özellıkle tablette uzun sure oyun veya msn kullanırken saçmalamaya başlıyor klavyeye bır defa dokunuyorsun aynı harfı 3 defa yazabılıyor.Orjınal romda market çalışmıyor.bUNUN BIR YOLU VARSA BILEN SOYLEYEBILIRMI?

İstersen bir de ICS Alpha3 update2'yi dene. Ben şu an onu kullanıyorum. Ben de bir sorun yok. Dokunmatiği en hoşuma giden ICS oldu. Bir de ekran üzerinde kalıcı bir kir olması halinde de belki olabilir.Ama siz isterseniz ICS Alpha3 update2'yi bir deneyin bence. Kaybedeceğiniz bir şey yok.Tecrübe kazanması kazancınız olacaktır.
  • quote:

quote:

İstersen bir de ICS Alpha3 update2'yi dene. Ben şu an onu kullanıyorum. Ben de bir sorun yok. Dokunmatiği en hoşuma giden ICS oldu. Bir de ekran üzerinde kalıcı bir kir olması halinde de belki olabilir.Ama siz isterseniz ICS Alpha3 update2'yi bir deneyin bence. Kaybedeceğiniz bir şey yok.Tecrübe kazanması kazancınız olacaktır.

ustad ılgıne tşkler şuan alpha 3 kullanamam 3g çalışmıyor sanırım.Wifi kullanmıyorum.tabletıde ıntenet ıcın almıştım dokunmatiğin hassasıyetı can sıktı gerçekten.orjınal roma geçip içine her uygulamayıda kuramadığım ıcın ınsanın elı kolu bağlı kalıyor.:(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madozz

Burada exper easypad windows lu versiyonu android e çevirebilmeyi bilen var mı acaba ?

Bildiğim kadarı ile, windows yüklü bir tablete android kurulamıyor işlemci mimarileri farklı olması sebebiyle. Android yüklü tabletlere de windows kurulamıyor. Ancak win8, işlemci mimarisine destek veren kodlar eklemişse, bu durum değişir. Android 5.0 ile ilgili olrak 2012'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürelebilineceğine dair haberler var. Ve 5 versiyonun çift işletim sistemi desteği olacak. Yani win8 ve android 5 aynı anda kurulabilinecek. Yazdığına göre, diğer işletim sistemine geçmek için reset atmaya da gerek kalmayacak. Anlaşılan win8, google'ı telaşlandırmışa benziyor. Tek üzüldüğüm, Ics ve HoneyComb geliştiricilerine yazık olacak.Daha yeni yeni adamlar binbir emekle o stabil bir sürüm yapmaya yaklaşmışlarken bir daha sıfırdan nerdeyse başlayacaklar. Ve yine bekleyişler başlayacak. Ama artık şu kanaate vardım. Microsoft gerçekten işini biliyor. Kernel kodları ayrı, driver ise dışarıdan eklenebiliyor. Her tablet için ayrı ayrı kodlanan işletim sistemi yapmıyorlar.Bir tablete kurulan rom, başkasında çalışmıyor. Neymiş, işlemcisi farklıymış vs vs. Neyse.

bir iki satırda ben yazayım.
    androidler arm tabanlı entegrelerde çalışıyor. windowslar ise x86 tabanlı entegrelerde. komut setleri böyle yazılmış.
    bununla birlikte android'in x86 ile çalışması için yürütülen bir proje var. internete bakarsanız görürsünüz.

piyasada her iki işletim sistemini barındıran tabletler var. ama dikkat edin bunlar atom tabanlı. yani x86 versiyon işlemci var. dolayısıyla windows ve android x86 kullanıyor.
    gelelim sizin soruya. yapmanız gereken sizin tabletin andorid ile satılanı var mı diye aramak? var ise bu cihaz için olan orjinal romları indirip çakmak.
    ama yok ise işiniz zor. malum driver problemleri. yani başka bir cihaz için olan rom sizin cihazda çalışmayacaktır.

ben sizin işi olabilir görüyorum. çünkü viewsonic firmasıda exper ile aynı yerden yani malata dan cihaz alıyor.
    ve viewsonic te hem windows hem android barındıran cihazlar var.

size önerim viewsonic firmasında sizin expere hardware olarak birebir uyan ve android çalıştıran bir cihaz olup olmadığını kontrol etmeniz.
    http://www.viewsonic.com/products/computing/tablets/
    mesala 2 tane dual os var bu linkte.

şimdi aklıma gelen bir problem var. bizim forumdan andireceğiniz romları kullanamazsınız. bizim romlar arm tabanlı. aman dikkat.

kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.