Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu HONEY ICE RC 3 Chimera Edition önceki HC3.0 ın devamımı
  • ICS a3 update nasıl yapılıyor arkadaşlar vegacomb daki gibi recovery modda install zip from sd kart diyerekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akut009

ICS a3 update nasıl yapılıyor arkadaşlar vegacomb daki gibi recovery modda install zip from sd kart diyerekmi?

Evet, öyle.
  • Çok teşekkür ederim.Bir şey daha sormak istiyorum.Benim A3 teki şikayetlerimden biri arada bir resetlenmesi veya donup kalması idi.Bu update ile sanıyorum onları aşacağız.
    Bir diğer şikayetimde film sitelerinde tam ekrana geçtiğimde sitenin değil ama filmin düşmesi.Bu benim için çok önemli çünki HDMI çıkışı ile projeksiyon aletime görüntü aktarıyorum Ekrana zoom yapıp izlemek zorundayım buda yan taraftaki reklamları izlememe engel olamıyor.Yani film zevkini tam yaşayamıyorum.Filmleri indirmeden izlemek istiyorum.Full Screen moduna niye geçemiyor olabilir.Flaş player 11 yüklü diğer web browser larıda denedim.Dolpin ve opera değişen bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

hakan_a kardeş,

öncelikle çok çok teşekkür ediyorum konuyu derli toplu anlaşılır bir şekilde işlemişsin. Ben bir süredir paylaşımından faydalanıyorum sayende cihazın eli yüzü düzeldi ama bir türlü kayıt olmayı becerememiştim. Aha çaylak oyuncu olarak aranıza katıldım

Bir şey sormak istiyorum, ben bu easypad'de 3G hattımla sms kullanmak istiyorum ama böyle bir program bulamadım. Acaba bu kurduğumuz romların içerisinde böyle bir gizlenmiş uygulama varmı yoksa biri böyle bir program yapana kadar havamızı mı alacağız?
    Herkese sevgiler.

Dostum merhaba, haftasonu mesaj olayı bana da lazım oldu ve acele bir çözüm arayışına girdim :D

Yolculuk yaptığım için batarya uzun gitsin diye eski ROM'lardan biri yüklüydü. Dolayısyıla görüntüyü güzelleştirmek için de Go Launcher Extender kullanıyordum. Tam o sırada bu GO'nun SMS eklentisini farkettim ve hemen yükledim.

Kesinlikle mesaj alma ve gönderme konusunda çok beğendim.

İstersen sen de bir dene. Go Sms Pro diye geçiyordu mankette sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Arkadaşlar bu HONEY ICE RC 3 Chimera Edition önceki HC3.0 ın devamımı

Aynen doğrudur ama 3.0'in değil 3.2 Honeycomb üzerine kurulu bir Custom Rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

Selam arkadaşlar,

Kaç gündür giremedim foruma,benim bilgisayarda mı sorun var anlamadım şifreyi doğru yazdığım halde kabul etmedi o yüzden foruma giremedim, yeni şifre aldım iş yerinden giriyorum

haka_a kardeş teşekkür ederim ilgin için. Benim bir konuda kafam karıştı, bir rom bir cihazda farklı tepki veriyor, başka (aynı marka model) cihazda ise farklı tepki veriyor. Benim easypad ilk aldığımda düşürüp camını çatlattığım için (ekranı çıkarmaya çalıştığımdan dokunmatik tamamen kullanılmaz hale geldi ) Tabi ben de servise 350 tl vermek istemediğimden,sahibinden com dan 350 tl ye aynısından aldım şimdi iki tane easy padim var.

O dokunmatiği bozuk olana RC3 yükledim vega performanceboost indirmedim canavar gibi çalışıyor, sizin karşılaştığınız hiç bir sorun onda yok tabi klavye,mausela kullanıyorum.

Ancak dokunmatiği sağlam olana perfonmance yi yükledim problemli olduğundan yeniden build 9 a geçtim.

Öbür cihazda neden sorunsuz çalıştığını öğrenebilme metodu var mı? Öbür cihazın wirelessi bozuk olduğundan kartını diğer cihaza aktaramıyorum.

Şanstan iki cihazım da benim gibi antika

Saygılar

:)) Alemsin ya

Gerçekten ilginç bir durum ama bence bunun açıklaması Nand'daki (dahili flash bellekteki) bozuk sektörlerle ilgili olalibir. Zaten ROM geliştiricileri benzer sorunlar yaşandığında ROM'un yeniden kurulmasını öneriyorlar, ola ki başkaca sektörler kullanılsın ve bozuk sektöre denk gelmesin diye zannımca.

Kırık olanın kartını aktaramıyorum derken neyi kasttetin? SD karttaki bilgilerini mi, yoks biraz önce söylediğim gibi 512 MB'lil NAND'daki bilgilerini mi?

• Hakan_a kardeş, benim işler hep böyle alengirlidir

Kartı aktarmak derken, ana kartı dokunmatiği olan kasaya aktarıp onu kullanıyorum, daha önce build 9 u öyle kullandım öbürü de yedek olarak duruyordu ama wireless bozuk olunca bunu yedeğe ayırdım, ama rc3 de bu kartta sorunsuz çalışıyor. Neyse buna kader diyeceğiz artık

Sms programı için teşekkür ederim, onu indirip bir deneyeyim. Yalnız benim vegacomb da bir sıkıntım var inşallah problem çıkarmaz. Wınn modemi taktığım zaman pin kodunu doğru girdiğim halde yanlış pin deyip duruyordu, 3 kereden fazla uğraşmama rağmen pin kartı da kilitlemedi. Ben de çözüm olarak pin kodunu kaldırıp öyle kullanmaya başladım. Tuş takımı düzgün mü çalışmıyor bilemiyorum?

İnşallah bu esnada numarayı doğru yazıp da mesajı yanlış yere gönderme bahtsızlığı yaşamam

Sevgiler

• Eyvallah.

Ben gene senin demek istediğini tam anlamadım ama neyse :D

SMS de yanlış göndeme olmadı ben de. Bir dene bakalım.
  • arkadaşlar ekonoik nedenlerden dolayı exper easypad 10an ım satılıktır deri kılıfı ile birlikte 450 tl. garantisi devam ediyor kutusu zartı zurtu hepsi mevcut.. üzerinde 3.2 yüklü vegacomb.. ekran koyucuyla kullanıldı.. yedek ekran koruyucusuyla birlikte gönderilecek..
  • Arkadaşlar HONEY ICE RC 3 Chimera Edition u yükledim ama pek bifark göremedim değişik olan ne var acaba.Yoksa sandwich zamanımı :D
  • dün HoneyIce3.2.7RC3ChimeraEdition u easypadime yükledim hersey güzele benziyor fakat market calismiyor yani bir ugulama oyun vs indirmek istedigimde "uygulama ismi" bir hata nedeniyle indirilemedi.(-101) bu hatayi alıyorum neden olabilir?
  • quote:

Arkadaşlar HONEY ICE RC 3 Chimera Edition u yükledim ama pek bifark göremedim değişik olan ne var acaba.Yoksa sandwich zamanımı :D

dostum açılırkenki resim cok hosuma gitti onun disinda marketten uygulama indiremedim :D ne farki var bende merak ediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

quote:

Arkadaşlar HONEY ICE RC 3 Chimera Edition u yükledim ama pek bifark göremedim değişik olan ne var acaba.Yoksa sandwich zamanımı :D

dostum açılırkenki resim cok hosuma gitti onun disinda marketten uygulama indiremedim :D ne farki var bende merak ediyorum :D

Ben hc 3.0 üstüne kurdum kartıda formatlamadım markette sıkıntı yok 3.0 dan kullanım olarak pek farklı gelmedi açıkcası. Belki hızlandırılmış birşeyler vardır üstadlar bilir sandwich final sürüme gelirse onu kurarız artık.
  • Frontline commando yükledim 1 kere tam açıldı oyuna başladım bölüm bitti loading kısmında kapandı.Bir kaç kez denedim aynısı oldu hc 3.0 da çok rahat çalışıyodu halbuki.Birde vega boost programını tablet her açıldığında çalıştıracakmıyız anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 23 Şubat 2012; 14:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

dün HoneyIce3.2.7RC3ChimeraEdition u easypadime yükledim hersey güzele benziyor fakat market calismiyor yani bir ugulama oyun vs indirmek istedigimde "uygulama ismi" bir hata nedeniyle indirilemedi.(-101) bu hatayi alıyorum neden olabilir?

-101 hatasını gidermek için;

Öncelikle, gmail hesaplarını kaldır. Sonra Menü-Applications-All Applications'dan Google Services Framework'u tıkla. Clear Data de.

Ardından yeniden google hesabını ekle.

Sorun büyük olasılıkla çözülecektir.
  • quote:

Frontline commando yükledim 1 kere tam açıldı oyuna başladım bölüm bitti loading kısmında kapandı.Bir kaç kez denedim aynısı oldu hc 3.0 da çok rahat çalışıyodu halbuki.Birde vega boost programını tablet her açıldığında çalıştıracakmıyız anlamadım.

Farkı daha stabil olması önceki sürümlere göre.

VegaPerformance Boost uygulamasını ise bir kere çalıştırman yeterli dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Frontline commando yükledim 1 kere tam açıldı oyuna başladım bölüm bitti loading kısmında kapandı.Bir kaç kez denedim aynısı oldu hc 3.0 da çok rahat çalışıyodu halbuki.Birde vega boost programını tablet her açıldığında çalıştıracakmıyız anlamadım.

Farkı daha stabil olması önceki sürümlere göre.

VegaPerformance Boost uygulamasını ise bir kere çalıştırman yeterli dostum.

ice cream kursammı acaba hakan kardeş ne dersin.Şu an ki durumu nedir eksilerini yazarsan sana zahmet ona göre bi tartayım.
  • arkadaşlar şu anda tablette HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yüklü ve gayet memnunum yalnız bluetooth çalışmıyor, acaba bende mi bir sorun var yoksa herkeste mi aynı merak ettim de.

edit: yaptığım araştırmalar sonucu bluetooth'un çalışmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. neyse artık önümüze bakacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkenans -- 23 Şubat 2012; 22:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkenans

arkadaşlar şu anda tablette HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yüklü ve gayet memnunum yalnız bluetooth çalışmıyor, acaba bende mi bir sorun var yoksa herkeste mi aynı merak ettim de.

edit: yaptığım araştırmalar sonucu bluetooth'un çalışmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. neyse artık önümüze bakacaz.

Bende gündüz kurdum ama denemedim bluetooth u eğer sıkıntılıysa hc 3.0 a geri dönerim ondan memnundum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.