Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

.

Hakan kardeşim, aşağıdaki linkteki betalar, eski versiyonlar mı? Bilgin var mı bu konuda?

http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/3084-%5Brom%5D-honey-ice-703.html

Dostum o linktekiler, bir dönem önce bazı sorunları önlemek için asıl sürümle birlikte ilaveten çıkarılan ve eski kernelin kullanıldığı Vintage Edition'un bazı betaları.

Bayağı geride kaldı onlar.

• quote:

Arkadaşlar HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition Update yayınlandı. 112 mb. toplam. Kanaatimce, update eklenmiş tam sürüm. Performans artışı ve bazı hata düzeltmeleri içerdiği ifade ediliyor.

Link:

http://www.mediafire.com/?o15ud615rtbez4i

Teşekkürler dostum, ilk sayfaya ekledim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Bluetooth problemi bende de var baktım biraz önce.Yolldığım dosyaları tablet almıyo.Hakan üstad derin uyku problemi çözüldümü ICS de acaba

ICS uyanabiliyor artık ama wifi bağlantı problemi görülüyor uyanınca. Tekrar bağlantı kurmak gerekiyor.

Nasıl yani dostum ekran kararana kadar sıkıntı olmuyo yani kararırsa açınca bağlantı kopıyo tekarmı yapmam gerekiyo eğer böyleyse idare edilebilinir gibi .
  • Arkadaşlar tabletimde 2.2 froyo custom rom kurulu şimdi yeni rom kurmak için HONEY ICE RC 3 Chimera Edition bunun linkini indirmem yeterli değil mi ?
  • Evet dostum apx olarak pc ye bağla ve tanıt exe olduğu için çift tıkla kurulum baslar bukadar.
  • hakan üstadım senden bır rıcam olacak şu yedek alma olayını detaylı olarak açıklarmısın.Tablete yukledığım tum oyunları ve uygulamaları tekrar takrar kurmak çok zor oluyo.Bunun bır kısa yolu varsa bılen arkadaşlar varsa acıklarsa sevınırım.şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Nasıl yani dostum ekran kararana kadar sıkıntı olmuyo yani kararırsa açınca bağlantı kopıyo tekarmı yapmam gerekiyo eğer böyleyse idare edilebilinir gibi .

cemozbektrt arkadaşım, kısa süreli uykudan çıkınca herhangi bir bağlantı sıkıntısı ben görmedim. Ancak uzun süreli uykudan çıkınca böyle bir sorun olduuğuunu ifade edenler oldu. En iyisi, insanın kendi yaşadığı tecrübe. Çünkü, her tablette, kurulum öncesi bazı ön problemler olabilir.Ve kişi bunun üzerine Rom'unu kurmuş olunca, sonuçta farklı problemler olabiliyor. İsterseniz, kendi deneyiminiz nihai kararı versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

hakan üstadım senden bır rıcam olacak şu yedek alma olayını detaylı olarak açıklarmısın.Tablete yukledığım tum oyunları ve uygulamaları tekrar takrar kurmak çok zor oluyo.Bunun bır kısa yolu varsa bılen arkadaşlar varsa acıklarsa sevınırım.şimdiden tşkler.

atosun1977 arkadaşım, hakan kardeşimizden önce belki size biraz yardımcı olabilirim. Yedek alma ile ilgili kullanabileceğiniz en basit programlardan birisi Titanium Backup programıdır. Programın, sizin ihtiyacınızı giderecek kadar kullanımını biraz sonra buraya eklerim. Siz, bu esnada programı kurup biraz inceleyin.
  • Titanium Backup programını ilk çalıştırdığınızda sistem rootuna erişim izni ister. Evet deyip onaylayın.
    Sonra kurduğunuz sürümde neler olduğu ile ilgili bir mesaj gelir ( yanlış hatılamıyorsam). Onaylayıp geçin.
    Daha sonra yeni sürüm vb. ile ilgili, sizi markete bağlayan bir soru seçeneği gelir. Hayır deyip geçin.
    Nihayet ana ekrandasınız. Korkmayın, her defasında bu soruları sormuyor Allahtan.
    Ana ekranda en yukarıda "Yedekleme/Geri Yükleme" düğmesi var. Tıklayın.
    Program listeleri göreceksiniz. Ve en sağ kenarında ünlem işaretli üçgen trafik levhalarını fark edeceksiniz. İşte bu işareti olan programlar, yedeklenebilir olanlar.
    Mesela Ol Dosya Yöneticisi programını yedekleyelim:
    O programa bir defa tıklayın.
    Ekrana gelen pencereden "Yedekleme" düğmesine tıklattığınızıda hemen kendisi yedekleme yapar.
    Yedeklenen programın adının karşısındaki üçgen levha işaretinin değiştiğini, yuvarlak bir insan yüzü ifadesini aldığını görürsünüz.
    İşte şimdi yedekleme işlemi tamamdır.

Eğer önceden aldığınız ve üçgen tabela işareti olmayan programın en son halini yedeklemek isterseniz ( bazı aşama kaydettiğiniz oyunlarda bu şart) aynı işlemi yapmanız yeterli.
    Yani programa tıklayıp, "Yedekle!" düğmesine tıklarsanız, en son tarihli yedekleme işlemini yaptığını görürsünüz.

Yedekten Kurma işlemi: ( Aldığınız yedekler, Sd kartta depolanır. Bu yüzden sd karta format atmadan evvel, harddiskinize kartın yedeğini almayı unutmayın)
    Romunuzu yeni kurdunuz. Gıcır gıcır. Şimdi yedeklediğiniz programları kuracaksınız. Önce Herhangi bir dosya yöneticisi ile, sd kartınıza önceden kopyaladığıınız apk uzantılı titanium backup programını kurun.
    Eğer uyarı mesajı alırsanız Androidin Ayarlar bölümünden "Bilinmeyen Kaynaklar" bölümünü işaretleyin.
    Kurulumu yaptıktan sonra yine en yukarıdaki soruları tekrar cevaplarsınız.
    Yedekleme/Geri Yükleme başlığına tıklar ve önceden yedek aldığınız dosyaları aşağı doğru arayarak bulursunuz.
    Karşısında zaten o gülen yüz işareti belirecektir.
    Geri yükleyeceğiniz programa bir defa tıklayın
    Ekrana önceden tanıdığınız bir pencere gelecek.
    "Geri Yükle" düğmesine basın.
    Uygulama+Veri seçeneğine tıklatın ki en son kaldığınız oyunun bölümünden devam edebilesiniz.
    Kısa bir işlem süresinin ardından Paket yükleyici'yi karşınızda göreceksiniz.
    Yükle deyip kurulumun bitmesini bekleyeceksiniz.

Benim bildiğim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 26 Şubat 2012; 14:22:27 >

• quote:

Titanium Backup programını ilk çalıştırdığınızda sistem rootuna erişim izni ister. Evet deyip onaylayın.
    Sonra kurduğunuz sürümde neler olduğu ile ilgili bir mesaj gelir ( yanlış hatılamıyorsam). Onaylayıp geçin.
    Daha sonra yeni sürüm vb. ile ilgili, sizi markete bağlayan bir soru seçeneği gelir. Hayır deyip geçin.
    Nihayet ana ekrandasınız. Korkmayın, her defasında bu fıtık soruları sormuyor Allahtan.
    Program listeleri göreceksiniz. Ve en sağ kenarında ünlem işaretli üçgen trafik levhalarını fark edeceksiniz. İşte bu işareti olan programlar, yedeklenebilir olanlar.
    Ekrana gelen pencereden "Yedekleme" düğmesine tıklattığınızıda hemen kendisi yedekleme yapar.
    Yedeklenen programın adının karşısındaki üçgen levha işaretinin değiştiğini, yuvarlak bir insan yüzü ifadesini aldığını görürsünüz.

Eğer önceden aldığınız ve üçgen tabela işareti olmayan programın en son halini yedeklemek isterseniz ( bazı aşama kaydettiğiniz oyunlarda bu şart) aynı işlemi yapmanız yeterli.
    Yani programa tıklayıp, "Yedekle!" düğmesine tıklarsanız, en son tarihli yedekleme işlemini yaptığını görürsünüz.

Yedekten Kurma işlemi: ( Aldığınız yedekler, Sd kartta depolanır. Bu yüzden sd karta format atmadan evvel, harddiskinize kartın yedeğini almayı unutmayın)
    Romunuzu yeni kurdunuz. Gıcır gıcır. Şimdi yedeklediğiniz programları kuracaksınız. Önce Herhangi bir dosya yöneticisi ile, sd kartınıza önceden kopyaladığıınız apk uzantılı titanium backup programını kurun.
    Eğer uyarı mesajı alırsanız Androidin Ayarlar bölümünden "Bilinmeyen Kaynaklar" bölümünü işaretleyin.
    Yedekleme/Geri Yükleme başlığına tıklar ve önceden yedek aldığınız dosyaları aşağı doğru arayarak bulursunuz.
    Uygulama+Veri seçeneğine tıklatın ki en son kaldığınız oyunun bölümünden devam edebilesiniz.

Benim bildiğim bu kadar.

ustad ılgın ıcın tşkler programın ısmını duymuştum.deneyım izlenimlerimi yazarım tşkler.

• HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition Update ile market sorunu bende halloldu. Galiba final sürüm öncesi gibi. Hdmi çıkışı, 3g aparatlar konusu da hallolmuşsa daha ne olsunki.
  • quote:

HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition Update ile market sorunu bende halloldu. Galiba final sürüm öncesi gibi. Hdmi çıkışı, 3g aparatlar konusu da hallolmuşsa daha ne olsunki.

sarz sorunu devam ediyormu onu merak ettim ustad.sarz seviye gostergesi pek stabil degilde %50_60 gibiyken kapatip acinca sapitiyor %20_30 arasi bir deger atiyor ayni sorunu yasayan ve bu sorunu duzeltebilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sarz sorunu devam ediyormu onu merak ettim ustad.sarz seviye gostergesi pek stabil degilde %50_60 gibiyken kapatip acinca sapitiyor %20_30 arasi bir deger atiyor ayni sorunu yasayan ve bu sorunu duzeltebilen varmi?

atosun1977, ben şarj sorunu yaşamadım.Daha önceki hiçbir romda da Allah'a şükür şarj sorunu yaşamadım. Malesef bu konuda bilgim yok. Ancak genelde, gece fişe takıp her gün sabaha kadar şarj ederek kullanırım. Hakan arkadaşımın bu konuda bayağı bir tavsiyesi vardı. Onları uygulamakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefast_34

Tamam üstad launcher programını kaldırdım sorun çözüldü ... :):):)

:)) Biz de öğrenmiş olduk
  • quote:

HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition Update ile market sorunu bende halloldu. Galiba final sürüm öncesi gibi. Hdmi çıkışı, 3g aparatlar konusu da hallolmuşsa daha ne olsunki.

Dostum bende de şu an herhangi bir sorun yok
  • quote:

Titanium Backup programını ilk çalıştırdığınızda sistem rootuna erişim izni ister. Evet deyip onaylayın.
    Nihayet ana ekrandasınız. Korkmayın, her defasında bu soruları sormuyor Allahtan.

Benim bildiğim bu kadar.

Dostum ellerine sağlık. Müsade edersen bu yazını maddelere bölüp rehberin sonuna eklemek isterim.

• quote:

quote:

atosun daha önce sana verdiğim yönergeleri izledin mi?
  • quote:

quote:

quote:

atosun daha önce sana verdiğim yönergeleri izledin mi?

hakan ustadim soylediklerini uygulamama ragmen sarz problemi duzelmedi ayni sorun orjinal rom yukluykende basima geldi sorun su tablet in sarzi %50_60 iKen kapadigimda actigimda 20_30 arasi br degerde buluyorum batarya kalibrasyonu ile so run duzelmedi recovery moda a lip wipe battery yapmama ragmen tablet I bu seviylerde kapattgimda sacmaliyor sarz gostergesi.ilgine tskler hakan ustadim

• quote:

Dostum ellerine sağlık. Müsade edersen bu yazını maddelere bölüp rehberin sonuna eklemek isterim.

Hakan kardeşim, hiç önemli değil. Ama tarafınızdan biraz elden geçmesi gerekecek galiba. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 26 Şubat 2012; 19:06:11 >
  • Eyvallah kardeşim, rehbere ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 26 Şubat 2012; 21:22:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.