Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Frontline commando yükledim 1 kere tam açıldı oyuna başladım bölüm bitti loading kısmında kapandı.Bir kaç kez denedim aynısı oldu hc 3.0 da çok rahat çalışıyodu halbuki.Birde vega boost programını tablet her açıldığında çalıştıracakmıyız anlamadım.

Farkı daha stabil olması önceki sürümlere göre.

VegaPerformance Boost uygulamasını ise bir kere çalıştırman yeterli dostum.

ice cream kursammı acaba hakan kardeş ne dersin.Şu an ki durumu nedir eksilerini yazarsan sana zahmet ona göre bi tartayım.

Dostum en büyük sorun Wifi ile ilgili. Bende çekim gücü çok düşük kalıyor. Wifi kanallarını değiştirmek bir çözüm olabilir belki ama ben jett kullandığım için kurcalamadım pek.

Yine derin uyku sorunu aşıldı ama uykudan uyandığında wifi ya bağlanmayla ilgili sıkıntı yaşanıyor.

Onun dışında sadece 120 ve 160 DPI'da kullanabiliyorsun. Ara kullanımlarda launcper çöküyor :)

Yine de dene kullanması çok zevkli :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkenans

arkadaşlar şu anda tablette HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yüklü ve gayet memnunum yalnız bluetooth çalışmıyor, acaba bende mi bir sorun var yoksa herkeste mi aynı merak ettim de.

edit: yaptığım araştırmalar sonucu bluetooth'un çalışmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. neyse artık önümüze bakacaz.

Bende gündüz kurdum ama denemedim bluetooth u eğer sıkıntılıysa hc 3.0 a geri dönerim ondan memnundum

Bluetooth bende de çalısmadı.

• Bende de market sorunu var HONEY ICE RC 3 Chimera Edition'da. Ve bir türlü hallolmadı bütün tavsiyeleri denememe rağmen. Wifi çekim gücü zayıf.Açılışı gerçekten de hızlı. Browser atma sorunu yaşamadım. Oyunlarda takılma ve atma sorunu olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 23 Şubat 2012; 23:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

Bende de market sorunu var HONEY ICE RC 3 Chimera Edition'da. Ve bir türlü hallolmadı bütün tavsiyeleri denememe rağmen. Wifi çekim gücü zayıf.Açılışı gerçekten de hızlı. Browser atma sorunu yaşamadım. Oyunlarda takılma ve atma sorunu olmadı.

merhaba market sorunu varsa ;önce hafıza kartını bıçımlendır,orjınal romu kur 2.2,üstüne tekrar romu kur.İlk açtığında market hesabını ekle markete gır.daha sonra -101 hatası alınca ustad uygulamalardan google fırework temızle duzelmesı lazım ben öyle yaptım.umarım olur.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şu anda tablette HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yüklü ve gayet memnunum yalnız bluetooth çalışmıyor, acaba bende mi bir sorun var yoksa herkeste mi aynı merak ettim de.

edit: yaptığım araştırmalar sonucu bluetooth'un çalışmadığını öğrenmiş bulunmaktayım. neyse artık önümüze bakacaz.

Bende gündüz kurdum ama denemedim bluetooth u eğer sıkıntılıysa hc 3.0 a geri dönerim ondan memnundum

hakan üstadım bende bluetooth'u çalıştırmayı beceremedım.viewcomb 3.2 7.2 den sonra banamı oyle gelıyor ama pek bı fark göremedım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

dün HoneyIce3.2.7RC3ChimeraEdition u easypadime yükledim hersey güzele benziyor fakat market calismiyor yani bir ugulama oyun vs indirmek istedigimde "uygulama ismi" bir hata nedeniyle indirilemedi.(-101) bu hatayi alıyorum neden olabilir?

-101 hatasını gidermek için;

Öncelikle, gmail hesaplarını kaldır. Sonra Menü-Applications-All Applications'dan Google Services Framework'u tıkla. Clear Data de.

Ardından yeniden google hesabını ekle.

Sorun büyük olasılıkla çözülecektir.

hakan dostum öncelikle gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim. Kısaca anlatayim anladigim kadariyla. Dediklerini güzelce hatasiz yaptim. Yeni hesap eklerken kablosuz bağlanti aktif oldugu halde (tarayiciyla internete giriyo) hesap eklerken 30 sn kadar bi süre bekliyorum sonra hata verio servera bağlanılamadi diye. Bu hatadan sonra wirelesi kapatip aciyorum. bu sefer hesap girdigimde 5 snye icinde ekleniyor ve gmail uygulamasi acilio bu sirada gmail sonlandir hatasi geliyor. Marketten yine -101 hatasi almaya devam ediyor. uzun lafin kısasi wireles ve gmail arasinda bi sorun var nasıl çözecegiz bilemiyorum.

Chimedaeditionu kurmadan önce sd karta format attm ayrica ful wipe data dalvik malvik hepsini sifirliorum her yüklememde ilk uygulamadan sonra -101 hatasi gelio. Ayrica bunlara ek olarak honeyİce nin bütün sürümlerinde angry birds season uygulama hatasi veriyo bunuda cözebilmiş degilim. Chimeraeditionda deneyemedim henüz market problemi yüzünden. Son olarakta ICS alpha 3 yüklemiştim dpı ayari cok büyk geldi 120 dpi heralde:D yani kendimi yasli hissettim koca koca yazilar felan :D :D onun dpi ayari yapılıyormu yoksa update gelmesini mi bekliyecegim. Herşey için teşekkür eder ilginizden dolayi saygılarımı iletirim Kolay gelsin üstad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tan -- 24 Şubat 2012; 2:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

merhaba market sorunu varsa ;önce hafıza kartını bıçımlendır,orjınal romu kur 2.2,üstüne tekrar romu kur.İlk açtığında market hesabını ekle markete gır.daha sonra -101 hatası alınca ustad uygulamalardan google fırework temızle duzelmesı lazım ben öyle yaptım.umarım olur.

atosun1977, teşekür ederim önerilerin için. Şu sıralar, böyle kullanayım diyorum.Başka marketlerle idare ediyoruz. Bir market için, onca şey yapmaya değmez kanımca. Kullanmayınca günaha da girmeyeceğimize göre :) Beklesin biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

quote:

quote:

hakan üstadım bende bluetooth'u çalıştırmayı beceremedım.viewcomb 3.2 7.2 den sonra banamı oyle gelıyor ama pek bı fark göremedım.

valla ben bir buludut yüzünden bırakmam chimera editionu. son zamanlarda bir sürü rom yükledim içlerinde en iyisi bu. düşme yok kalkma yok, tarayıcıdan atma yok, reset yok. şarj durduk yere bitmiyor, wifi iyi, oyunlar sorunsuz. e daha ne olsun :)

• Bende de chimera edition da front line oyununda loading diyo atıyo bi bu problem var.Bluetooth u hala denemedim market hatası almadım.Sıkıntıolursa 3.0 a döneceğim.Ama mutlaka 3.0 a dönmeden İCs yi denerim :D
  • quote:

quote:

quote:

dün HoneyIce3.2.7RC3ChimeraEdition u easypadime yükledim hersey güzele benziyor fakat market calismiyor yani bir ugulama oyun vs indirmek istedigimde "uygulama ismi" bir hata nedeniyle indirilemedi.(-101) bu hatayi alıyorum neden olabilir?

-101 hatasını gidermek için;

Öncelikle, gmail hesaplarını kaldır. Sonra Menü-Applications-All Applications'dan Google Services Framework'u tıkla. Clear Data de.

Ardından yeniden google hesabını ekle.

Sorun büyük olasılıkla çözülecektir.

hakan dostum öncelikle gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim. Kısaca anlatayim anladigim kadariyla. Dediklerini güzelce hatasiz yaptim. Yeni hesap eklerken kablosuz bağlanti aktif oldugu halde (tarayiciyla internete giriyo) hesap eklerken 30 sn kadar bi süre bekliyorum sonra hata verio servera bağlanılamadi diye. Bu hatadan sonra wirelesi kapatip aciyorum. bu sefer hesap girdigimde 5 snye icinde ekleniyor ve gmail uygulamasi acilio bu sirada gmail sonlandir hatasi geliyor. Marketten yine -101 hatasi almaya devam ediyor. uzun lafin kısasi wireles ve gmail arasinda bi sorun var nasıl çözecegiz bilemiyorum.

Chimedaeditionu kurmadan önce sd karta format attm ayrica ful wipe data dalvik malvik hepsini sifirliorum her yüklememde ilk uygulamadan sonra -101 hatasi gelio. Ayrica bunlara ek olarak honeyİce nin bütün sürümlerinde angry birds season uygulama hatasi veriyo bunuda cözebilmiş degilim. Chimeraeditionda deneyemedim henüz market problemi yüzünden. Son olarakta ICS alpha 3 yüklemiştim dpı ayari cok büyk geldi 120 dpi heralde:D yani kendimi yasli hissettim koca koca yazilar felan :D :D onun dpi ayari yapılıyormu yoksa update gelmesini mi bekliyecegim. Herşey için teşekkür eder ilginizden dolayi saygılarımı iletirim Kolay gelsin üstad.

Dostum merhaba, rica ederim :)

Market hatası için yazdığım süreci uygularken Gmail veya Accounts bölümünden gmail hesabı ekleme bence. Google hesabını Acoounts'tan kaldırıp, Google Services Framework'u clear data yaptıktan sonra, tableti kapatıp aç ve direk marketi tıkla, google hesabını oradan ekle. Ben bu şekilde çözdüm.

İCS'deki DPI ayarına gelince, 120 ve 160'da çalısıyor ve 160 ile geliyor standart olarak. Diğer ara değerleri seçtiğinde ise launcher çöküyor ve ROM'u yeniden yüklemek zorunda kalıyorsun.

120'ye geçirmek istiyorsan, ES file Explorer'i kurup, ayarlardan Root Explorer ve Mount System File'ı seç. Sonra klasorlere döndüğünde sol üstteki yıldız/son kullanılanları tıkla ve Cihaz simgesini seç. Orada listenenlerden System klasorüne gir. Build.porp isimli bir dosya göreceksin. Onu tıkla ve ES Note Editorü seçerek aç. Alt satırlarda DPI=160 yazan yerdeki değeri 120 yap. Kaydet ve reset at. 120 ile açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 24 Şubat 2012; 23:08:30 >

• Hakan üstad bir sorum olacak crime edition kullanıyorum Go launcher programını yükledim görseli değiştirmek için bir kaç gün kullanıyorum sonrasında tableti açtığımda sadece siyah ekran başka bişey yok menülere ulaşabiliyorum ama ana ekran olmuyor resetledim ancak çözüm olmadı o yüzden romu yeniden yüklemek zorunda kaldım. bu iki defa başıma geldi. Sorun ne olabilir ve romu yeniden yükleme yapmadan düzeltebilir miyim ?
  • Bluetooth problemi bende de var baktım biraz önce.Yolldığım dosyaları tablet almıyo.Hakan üstad derin uyku problemi çözüldümü ICS de acaba
  • Tamam üstad launcher programını kaldırdım sorun çözüldü ... :):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefast_34

Tamam üstad launcher programını kaldırdım sorun çözüldü ... :):):)

thefast_34 arkadaşım galiba ICS kullanıyorsunuz. Aynı problem başıma geldi ve bunun en kolay çözümünü de zaten bulmuşsunuz.
  • quote:

Bluetooth problemi bende de var baktım biraz önce.Yolldığım dosyaları tablet almıyo.Hakan üstad derin uyku problemi çözüldümü ICS de acaba

ICS uyanabiliyor artık ama wifi bağlantı problemi görülüyor uyanınca. Tekrar bağlantı kurmak gerekiyor.
  • arkadaşlar bu cihazla usb wifi adabtör kullanabiliyor muyuz.
  • Kernel desteği yoksa kullanman mümkün değil dostum. Zaten cihaz wifi olduğu için, external bir wifi adaptor driverini kernele yerleştirdiklerini de sanmam.
  • quote:

Kernel desteği yoksa kullanman mümkün değil dostum. Zaten cihaz wifi olduğu için, external bir wifi adaptor driverini kernele yerleştirdiklerini de sanmam.

doğrudur ama olsaydı bu düşük wifi çekimi için bir çözüm olabilirdi. şahsen ics 4.0 kurmamamın bir nedeni de bu düşük wifi çekimi.
  • Arkadaşlar HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition Update yayınlandı. 112 mb. toplam. Kanaatimce, update eklenmiş tam sürüm. Performans artışı ve bazı hata düzeltmeleri içerdiği ifade ediliyor.

Link:

http://www.mediafire.com/?o15ud615rtbez4i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 25 Şubat 2012; 18:10:11 >
  • quote:

.

Hakan kardeşim, aşağıdaki linkteki betalar, eski versiyonlar mı? Bilgin var mı bu konuda?

http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/3084-%5Brom%5D-honey-ice-703.html
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.