Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition Update ile market sorunu bende halloldu. Galiba final sürüm öncesi gibi. Hdmi çıkışı, 3g aparatlar konusu da hallolmuşsa daha ne olsunki.

Dostum bende de şu an herhangi bir sorun yok

3g aparatları da tamamsa, hdmi sıkıntısı da yoksa.... İyide biz şimdi neyle uğraşacaz :)
  • HC 3.2 update i yükledim klavye çok hassas galiba bir kere basınca birkaçkez yazıyo başına gelen varmı acaba.
  • Tabletin hızı iyi bir öncekinden daha hızlı geldi.Birde vega boost u tekrar yüklemeye gerek varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 26 Şubat 2012; 22:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

HC 3.2 update i yükledim klavye çok hassas galiba bir kere basınca birkaçkez yazıyo başına gelen varmı acaba.

Dostum sanırım sen de bir sorun var. Ben klavye hassaslığından hiç şikayetçi değilim.

bana bir e-posta atar mısın? Sana bir ekran kalibrasyon programı göndereceğim onu kullanıp sonucunu yazar mısın?

hakanslient@gmail.com
  • quote:

quote:

HC 3.2 update i yükledim klavye çok hassas galiba bir kere basınca birkaçkez yazıyo başına gelen varmı acaba.

Dostum sanırım sen de bir sorun var. Ben klavye hassaslığından hiç şikayetçi değilim.

bana bir e-posta atar mısın? Sana bir ekran kalibrasyon programı göndereceğim onu kullanıp sonucunu yazar mısın?

hakanslient@gmail.com

E posta atttım dostum burdan da atayım cemozbektrt@gmail.com vegaboost u da sormuştum kurmaya gerek varmı acaba tşk.

• tmm :D
  • quote:

quote:

quote:

hakanslient@gmail.com

E posta atttım dostum burdan da atayım cemozbektrt@gmail.com vegaboost u da sormuştum kurmaya gerek varmı acaba tşk.

E-postanı yanıtladım.

Bu arada klavyeyi kullanırken, klavye ayarlarından otomatik tamamlama ve öneriler (Auto correction ve suggestion); bir de "boşluk" tuşuna basınca yapılacak görevleri belirten bir seçenek var, onu da boşluk olarak ayarlayıp öyle dene bence.

• quote:

quote:

hakanslient@gmail.com

calibrate değilde recalibrate var o mu kastettiğin
  • Aynen, doğrudur.
  • Bluetooth düzeldimi acaba.Bu ara da markette bir kaçkez -101 hatası aldım es file indirmeye çalışıyorum aynı hatayı veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 26 Şubat 2012; 23:21:01 >
  • Wifi kapatıp açmayı denedim ama olmadı yine hataakan veriyo .Bu arada wipe dalvik vs yapmak gerekiyomuydu hakan kardeş.Ben direk exe olarak üst üste kurdum .Ola ki 3.0 a dönmek istedim ne yapmam gerek.
  • Bi kaç dosya indirdim programı kurduktan snra şimdi market hata veriyo
  • quote:

Bluetooth düzeldimi acaba.Bu ara da markette bir kaçkez -101 hatası aldım es file indirmeye çalışıyorum aynı hatayı veriyo

Dostum ben direk kurdum uptade dosyasını ve bluetootm hariç hiç bir sorunum yok
    Digğer ana başlıkta Koyuncu nickli arkadışn dediklerini bir yapsana, düzelmesi lazım market hatasının
  • quote:

quote:

Bluetooth düzeldimi acaba.Bu ara da markette bir kaçkez -101 hatası aldım es file indirmeye çalışıyorum aynı hatayı veriyo

Dostum ben direk kurdum uptade dosyasını ve bluetootm hariç hiç bir sorunum yok
    Digğer ana başlıkta Koyuncu nickli arkadışn dediklerini bir yapsana, düzelmesi lazım market hatasının

Diğer ana başlık dediğin neresi acaba
  • YAww şeytana uydum bide ıcs deneyim :D beğenmezsem 3.0 a dönerim
  • quote:

YAww şeytana uydum bide ıcs deneyim :D beğenmezsem 3.0 a dönerim

Diğer ana başlık Easypad Kullanıcıları :)

ICS yi dene pixman olmazsın
  • quote:

quote:

YAww şeytana uydum bide ıcs deneyim :D beğenmezsem 3.0 a dönerim

Diğer ana başlık Easypad Kullanıcıları :)

ICS yi dene pixman olmazsın

Üstad yükledim ıcs yi fakat wifi bir türlü bağlanmadı nedenini anlayamadım bende 3.0 a geri döndüm.Şimdi diyelim ıcs yi kurdum yine beğeenmeedim ardından 3.0 a dönmek istedim sadece apx leri yüklemem yeterli olurmu?
  • Kesinlikle yeterli olur, sadece eşe dosyasını çalıştır tamamdır.
  • quote:

Kesinlikle yeterli olur, sadece eşe dosyasını çalıştır tamamdır.

tamam sağolasın peki wifi olayına ne diyosun acaba neden bağlanmıyo olabilir ip kullanılmıyo gb bişey yazıyodu
  • Ya çekim gücü çok zayıf, bende normal modem olmadığı için Wifi kanal aralığını değşiteremedim o yüzden deneme imkanım olmadı. Ben 3g'den bağlanıyorum ve tablete yayın yapıyorum. Bu şekilde de wifi kanal aralığını nasıl değşitiririm diye araştırmadım. O yüzden ICS kullanmıyorum çünkü mevcut durumda tek çizgi çekiyordu tablet. Eğer sen değşitirmeyi biliyorsan 6,11 gibi kanal aralıkları var. Modemden onları değiştirerek ICS yi deneyibilrsin.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.