Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben wiFi dahil hiçbir sorun yaşamadım, derken, marketten indirdiğim google docs ve takvim açılmadı. gmail üzerinden ulaşabiliyorum, ama ben Honeyice'ta direk ulaşabiliyordum. Çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Yaw arkadaş bu ıce cream ın wifi çekim gücü kaç cm hesaplayabilen varmı :D.Bu arada modemin yanında bile wifi yetersiz yazıyo ben HC 3.0 a geri dönüyorum bu sorun bi çözülsün o zaman yüklerim tekrardan.

Dostum Wifi çekim gücü Alpha 2 ve updatelerinde sorunluydu. Ben o yüzden kullanmıyordum Alpha 2'yi.

Ancak Beta1'de full çekiyor odadan hiç bir sorun yok. Yeniden kur istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Yaw arkadaş bu ıce cream ın wifi çekim gücü kaç cm hesaplayabilen varmı :D.Bu arada modemin yanında bile wifi yetersiz yazıyo ben HC 3.0 a geri dönüyorum bu sorun bi çözülsün o zaman yüklerim tekrardan.

Dostum Wifi çekim gücü Alpha 2 ve updatelerinde sorunluydu. Ben o yüzden kullanmıyordum Alpha 2'yi.

Beta nezaman çıkmış yahu görmemişim :D.Sen kurduysan ben de kurarım :D
  • quote:

quote:

quote:

Dostum o ilk mesaja bak arada sırada, hep güncelliyorum orayı :))

Süper olmuş Beta1

• quote:

quote:

quote:

quote:

Süper olmuş Beta1

Yaa akşam akşam niye huylandırıyosun beni :D dün daha 3.2 kurdum bütün programları kurdum yinemiii :DNeyse bakayım bari B arada bi video izledim yotube da tablete hem win7 hem android kurmuşla bi izlermisin olurmu bizde de.
    http://www.youtube.com/watch?v=pN6HzJ8Dpok

• beta1 i sevmedim yani 2.2 den sonra adam akilli rom gelmedi bi türlü, flash dert oluyo browser sapıtıyo, google arama widgetsi çöküyo :D angry birds season 2012 3.2 dede 4.0 dada hep işlemi sonlandir hatasi veriyor. Dpı kıllığıda işin en gıcık yanı :D 4 gözle bekliyorum adam akıllı bir rom cıkmasını :) tabi hep - yönleri var degil ya ;) + yönleride var görselligi cok güzel tablet açılırken güzel bir resim cıksa hicde fena olmaz örn: chimera:D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süper olmuş Beta1

Yaa akşam akşam niye huylandırıyosun beni :D dün daha 3.2 kurdum bütün programları kurdum yinemiii :DNeyse bakayım bari B arada bi video izledim yotube da tablete hem win7 hem android kurmuşla bi izlermisin olurmu bizde de.
    http://www.youtube.com/watch?v=pN6HzJ8Dpok

Üstad bıu çinliler yumurtanın bile sahtesini yapmaya başladılar. Eminim bunu da yaparlar :):):)

• Bunu yapan bir ekip sanirim ugrasmislar bayagi.Bende dell streak 5 tablet telefon var android.Buna bile xp yuklemis adamlarr yaa:-)
  • İCS Beta nin tespit edebildigim aksakliklari browser sesli arama yapmiyor (web) ,browser internette hatali bir sayfayi acmak istediginizde tikaniyor ve sayfayi kapattiginizda task killer ile sonlandirmadan yeni bir aramaya gecemiyor,USB host modu seyyar harddiskimi calistirmadi flash bellek ve kablosuz mouse calisti.Derin uykudan sonra wifi baglanamiyor.hdmi kablo ile projeksiyon aletinden goruntu aldim full hd tv den kirmizi tonlarinda aliyorum.
    Sonraki surumden beklentilerim: derin uyku sorununun tamamen cozulmesi,browserin daha verimli olmasi,launcher ve duvar kagitlarinin gelistirilmesi,usb modemlericalistirmasi,
    Windows,oyunlar hakkinda hic bir fikrim yok angry birds yetiyor :-) sizlerde yazarmisiniz arkadaslar.Anladigim kadariyla simdilik herkes en cok kullandigi uygulamaya gore rom yukluyor.ornegin 3g modem kullananlar 2.2 yukluyor vb. Saygilar...
  • arkadaşlar tabletle görüntülü konuşma yapabıleceğim uygulama arıyorum , bizzat kullanan arkadaşalrın tavsıyelerı nelerdır?HoneyIce 3.2.7 RC3 Chimera Edition Update yuklu tablette suan.ilginize şimddiden tşkler.
  • HoneyIce'ın ilk serilerinde ooVoo isimli uygulama ile görüntülü konuşma yapmıştım...Daha sonra denemedim...
  • Bende bir hata yazayım sol üstteki google search de arama yapmak istediğinde klavye de bir harfe basınca maalesef vs diye bir hata yazısı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 6 Mart 2012; 3:38:07 >
  • quote:

HoneyIce'ın ilk serilerinde ooVoo isimli uygulama ile görüntülü konuşma yapmıştım...Daha sonra denemedim...

HAKAN HOCAM ooVoo uygulamasını marketten indirmeye çaliştığımda bu uygulama cihazınla uyumlu değil uyarısı veriyor indiremedim uygulamayı.Senın bıldığın başka bır yöntem varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

HoneyIce'ın ilk serilerinde ooVoo isimli uygulama ile görüntülü konuşma yapmıştım...Daha sonra denemedim...

HAKAN HOCAM ooVoo uygulamasını marketten indirmeye çaliştığımda bu uygulama cihazınla uyumlu değil uyarısı veriyor indiremedim uygulamayı.Senın bıldığın başka bır yöntem varmı?

Atosun ben de zamanında marketten indirmiştim. Simdi senin ki gibi cihaz uyumlu değil hatasını bende de veriyor. kendi resmi sitesine felan bir bak istersen.
  • Arkadaşlar ICS beta ile uyumlu Gps programı buldum. Tabletimizde gps olmasa da çalışıyor. Ama takip edemiyor sadece. Eğer 3g aparatınız varsa, takipte edebiliyor. Görüşlerimi sonra yazarım.

http://www.teknomobil.org/cep-mobil/1868-sygic-aura-v1101-turkce-gps-navigasyon-android.html
  • ICS beta 1 in sanki dokunmatiği iyi değil gibi bilmiyorrum bende mi problem var kalibraasyon yapmadım ama dokunuyorum defalarca bir türlü program açılmıyo dpi ı düşürdüm ondan olabilirmi acaba
  • Hocam exper tablete rom yükledim, ama bir türlü oyun yükleyemiyorum..

Şu an üzerinde vegaics rom var.

Oyun için apk dosyasını indirip, tablette çalıştırıyorum, sd dosyasını ilgili yere (sd/android/data) atıyorum, yinde de oyuna girince wi-fi bağlantısı istiyor ama açılmıyor. Ne yapmam lazım ?
  • Kaç gündür apx moda alamıyorum diye uğraşıyordum , sonunda apx moda aldım usb driver falan tanıttım ama rom yüklerden waiting for bootloader to initialize diyor ve burda kalıyor , hiçbir ilerleme yok , ne yapabilirim acaba bunun için , bütün romlarda aynı şekilde kalıyor . ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: slvrby

Kaç gündür apx moda alamıyorum diye uğraşıyordum , sonunda apx moda aldım usb driver falan tanıttım ama rom yüklerden waiting for bootloader to initialize diyor ve burda kalıyor , hiçbir ilerleme yok , ne yapabilirim acaba bunun için , bütün romlarda aynı şekilde kalıyor . ?!

slvrby, tableti tanıtabilmene sevindim. Herhalde daha önce tanıtamadığın yöntemlerin aynısı ile tanıttın? Eğer yeni bir metod kullandıysa P10N kullanıcısı arkadaşlara bunu yazabilirsin. Aldığın hata mesajı, kurmaya çalıştığınız rom'un uygun olmaması sebebiyle olabilir. Ben de farklı romları tabletime kurmaya çalışan birisiyim.Ve çok takıldığımı biliyorum. Eğer Exper'in ftp sitesinden size daha önce vermiş olduğum linkteki romu kurmaya çalışıyorken bu sorun oluyorsa, aklıma "sd kartınız yedekleyip formatlayın ve yeterli boş alan kaldığınından emin olun" demekten başka bir şey gelmiyor. Unutmayın, aynı çipsete sahip olmayan tabletlerin rom'ları, başka bir tablette çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: slvrby

Kaç gündür apx moda alamıyorum diye uğraşıyordum , sonunda apx moda aldım usb driver falan tanıttım ama rom yüklerden waiting for bootloader to initialize diyor ve burda kalıyor , hiçbir ilerleme yok , ne yapabilirim acaba bunun için , bütün romlarda aynı şekilde kalıyor . ?!

slvrby, tableti tanıtabilmene sevindim. Herhalde daha önce tanıtamadığın yöntemlerin aynısı ile tanıttın? Eğer yeni bir metod kullandıysa P10N kullanıcısı arkadaşlara bunu yazabilirsin. Aldığın hata mesajı, kurmaya çalıştığınız rom'un uygun olmaması sebebiyle olabilir. Ben de farklı romları tabletime kurmaya çalışan birisiyim.Ve çok takıldığımı biliyorum. Eğer Exper'in ftp sitesinden size daha önce vermiş olduğum linkteki romu kurmaya çalışıyorken bu sorun oluyorsa, aklıma "sd kartınız yedekleyip formatlayın ve yeterli boş alan kaldığınından emin olun" demekten başka bir şey gelmiyor. Unutmayın, aynı çipsete sahip olmayan tabletlerin rom'ları, başka bir tablette çalışmıyor.

Off allahım kafayı yicem ya , experin sitesindeki rom u yüklemeyi denedim gene aynı yerde takıldı , dediğin gibi sd kartı formatladım sonra tekrar denedim , sonuç aynı dostum , böyle bi problem yaşayan başka birisi yokmu hiç ya ? :(

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.