Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Kesinlikle yeterli olur, sadece eşe dosyasını çalıştır tamamdır.

tamam sağolasın peki wifi olayına ne diyosun acaba neden bağlanmıyo olabilir ip kullanılmıyo gb bişey yazıyodu

Yaaa en iyisi ben ıcs nin fnal sürümünü bekleyeyim 3.0 dan çok memnundum onu kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum chimera ed.dan çok memnun kalmadım açıkcası.
  • quote:

Bluetooth düzeldimi acaba.Bu ara da markette bir kaçkez -101 hatası aldım es file indirmeye çalışıyorum aynı hatayı veriyo

hocam ChimeraEdition un en son halinde bulutut :) sorunsuz, yani en azından açılabiliyor. ama maalesef ben amacıma ulaşamadım zira blurtooth üzerinden bilgisayara hükmetmeyi tasarlıyordum. bunun için bir uygulama indirdim ama servere bağlanırken cihaz kendine reset attı :))

101 hatasının da çözümünü söyle buldum. ayarlar / uygulamalar kısmından tüm uygulamalar sekmesi altında google service framework verilerini temizledim. sonra yeni hesap ekledim ekletmedi hata verdi ama cihazı yeniden başlattım sorun çözüldü.

bu uzaktan bilgisayarı kontrol edebilmek için bir pro öneriniz var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

Titanium Backup programını ilk çalıştırdığınızda sistem rootuna erişim izni ister. Evet deyip onaylayın.
    Sonra kurduğunuz sürümde neler olduğu ile ilgili bir mesaj gelir ( yanlış hatılamıyorsam). Onaylayıp geçin.
    Daha sonra yeni sürüm vb. ile ilgili, sizi markete bağlayan bir soru seçeneği gelir. Hayır deyip geçin.
    Nihayet ana ekrandasınız. Korkmayın, her defasında bu soruları sormuyor Allahtan.
    Ana ekranda en yukarıda "Yedekleme/Geri Yükleme" düğmesi var. Tıklayın.
    Program listeleri göreceksiniz. Ve en sağ kenarında ünlem işaretli üçgen trafik levhalarını fark edeceksiniz. İşte bu işareti olan programlar, yedeklenebilir olanlar.
    Mesela Ol Dosya Yöneticisi programını yedekleyelim:
    O programa bir defa tıklayın.
    Ekrana gelen pencereden "Yedekleme" düğmesine tıklattığınızıda hemen kendisi yedekleme yapar.
    Yedeklenen programın adının karşısındaki üçgen levha işaretinin değiştiğini, yuvarlak bir insan yüzü ifadesini aldığını görürsünüz.
    İşte şimdi yedekleme işlemi tamamdır.

Eğer önceden aldığınız ve üçgen tabela işareti olmayan programın en son halini yedeklemek isterseniz ( bazı aşama kaydettiğiniz oyunlarda bu şart) aynı işlemi yapmanız yeterli.
    Yani programa tıklayıp, "Yedekle!" düğmesine tıklarsanız, en son tarihli yedekleme işlemini yaptığını görürsünüz.

Yedekten Kurma işlemi: ( Aldığınız yedekler, Sd kartta depolanır. Bu yüzden sd karta format atmadan evvel, harddiskinize kartın yedeğini almayı unutmayın)
    Romunuzu yeni kurdunuz. Gıcır gıcır. Şimdi yedeklediğiniz programları kuracaksınız. Önce Herhangi bir dosya yöneticisi ile, sd kartınıza önceden kopyaladığıınız apk uzantılı titanium backup programını kurun.
    Eğer uyarı mesajı alırsanız Androidin Ayarlar bölümünden "Bilinmeyen Kaynaklar" bölümünü işaretleyin.
    Kurulumu yaptıktan sonra yine en yukarıdaki soruları tekrar cevaplarsınız.
    Yedekleme/Geri Yükleme başlığına tıklar ve önceden yedek aldığınız dosyaları aşağı doğru arayarak bulursunuz.
    Karşısında zaten o gülen yüz işareti belirecektir.
    Geri yükleyeceğiniz programa bir defa tıklayın
    Ekrana önceden tanıdığınız bir pencere gelecek.
    "Geri Yükle" düğmesine basın.
    Uygulama+Veri seçeneğine tıklatın ki en son kaldığınız oyunun bölümünden devam edebilesiniz.
    Kısa bir işlem süresinin ardından Paket yükleyici'yi karşınızda göreceksiniz.
    Yükle deyip kurulumun bitmesini bekleyeceksiniz.

Benim bildiğim bu kadar.

üstadım acıklman doğrultusunda yedek almayı öğrendım ve dun yedeğimi aldım.Yenı kurduğum uptade edilmiş romu kurdum.Yedeklediğim uygulama ve oyunları tekrardan tablete kurmayı başardım.Eline sağlık yedek alma olayı herkes için açıklayıcı oldu.Honey ıce uptade edilmiş romun nedense eskısınden pek farkını görmedimMarket sorunu devam ediyor.-101 Hatasını bende aldım.Yukarıda acıklamalar doğrultusunda sorunu aştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkenans

quote:

Bluetooth düzeldimi acaba.Bu ara da markette bir kaçkez -101 hatası aldım es file indirmeye çalışıyorum aynı hatayı veriyo

hocam ChimeraEdition un en son halinde bulutut :) sorunsuz, yani en azından açılabiliyor. ama maalesef ben amacıma ulaşamadım zira blurtooth üzerinden bilgisayara hükmetmeyi tasarlıyordum. bunun için bir uygulama indirdim ama servere bağlanırken cihaz kendine reset attı :))

101 hatasının da çözümünü söyle buldum. ayarlar / uygulamalar kısmından tüm uygulamalar sekmesi altında google service framework verilerini temizledim. sonra yeni hesap ekledim ekletmedi hata verdi ama cihazı yeniden başlattım sorun çözüldü.

bu uzaktan bilgisayarı kontrol edebilmek için bir pro öneriniz var mı acaba?

http://www.teamviewer.com/tr/ bu program işini görür dostum

• quote:

Ya çekim gücü çok zayıf, bende normal modem olmadığı için Wifi kanal aralığını değşiteremedim o yüzden deneme imkanım olmadı. Ben 3g'den bağlanıyorum ve tablete yayın yapıyorum. Bu şekilde de wifi kanal aralığını nasıl değşitiririm diye araştırmadım. O yüzden ICS kullanmıyorum çünkü mevcut durumda tek çizgi çekiyordu tablet. Eğer sen değşitirmeyi biliyorsan 6,11 gibi kanal aralıkları var. Modemden onları değiştirerek ICS yi deneyibilrsin.

Hakan kardeşim hc.30.0 kurmuştumya bugün tablet kendine 2 kere reset attı daha önce hiç karşılaşmadım bu durumla reset ten snra wifi hata veriyo snra restart yapınca düzeliyo neden olabilr başına geldimi acaba.
  • VegaICS BETA1 yayınlandı ve ilk yazıya eklendi...
  • quote:

quote:

Ya çekim gücü çok zayıf, bende normal modem olmadığı için Wifi kanal aralığını değşiteremedim o yüzden deneme imkanım olmadı. Ben 3g'den bağlanıyorum ve tablete yayın yapıyorum. Bu şekilde de wifi kanal aralığını nasıl değşitiririm diye araştırmadım. O yüzden ICS kullanmıyorum çünkü mevcut durumda tek çizgi çekiyordu tablet. Eğer sen değşitirmeyi biliyorsan 6,11 gibi kanal aralıkları var. Modemden onları değiştirerek ICS yi deneyibilrsin.

Hakan kardeşim hc.30.0 kurmuştumya bugün tablet kendine 2 kere reset attı daha önce hiç karşılaşmadım bu durumla reset ten snra wifi hata veriyo snra restart yapınca düzeliyo neden olabilr başına geldimi acaba.

Yok üsted gelmedi böyle bisey ama ben e ve geçince ICS beta'sı çıktı onu deyeneceğim. Hazır seninki de bozulmuşken sen de dene bence :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @cemozbektrt

çok sağol hocam gerçekten çok güzel bir uygulama. sorunsuz bir şekilde bağlandım pc ye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkenans -- 28 Şubat 2012; 13:24:54 >

• quote:

VegaICS BETA1 yayınlandı ve ilk yazıya eklendi...

sağ ol hakan kardeşim. sayenizde cihaz adama döndü. biraz test edelim bakalım ama ilk izlenimlerim süper.
  • quote:

quote:

quote:

Yok üsted gelmedi böyle bisey ama ben e ve geçince ICS beta'sı çıktı onu deyeneceğim. Hazır seninki de bozulmuşken sen de dene bence :)

Sen bi kur bak da iyise kurarım :D:D

• quote:

quote:

sağ ol hakan kardeşim. sayenizde cihaz adama döndü. biraz test edelim bakalım ama ilk izlenimlerim süper.

Değişen bişeyler varmı acaba bekliyoruz hasretle çabuk yorumlayın arkadaşlar :D:D
  • Dün ICS Beta1 kurdum gercekten bayağı geliştirmişler. Ama ilginç bir sorunla karşılaştım 120 DPI da (160 DPI bazı programlar halen çalışmıyor) Dolphin ve maxton browser'larda video izlerken küçük ekranda sorun yok ama tam ekrana büyüttüğümde ekran beyazlıyor. Alttan ses geliyor ama görüntü gelmiyor. (kurulu gelen orjinal browser'da sorun yok tam ekran izleyebiliyorum) Doplhinin ve maxtonun hem tablet hemde telefon surumlerını kurdum sorun aynı ses var görüntü yok.
    Flash sürümünden şüpeleniyorum(Ama kendi browser'ında çalıştığı için oda zor ihtimal)
    Bu sorunu yaşayan varmı ? çözümünü bilen varmı ?

Saygılarımla
  • Ics Beta1, her açıdan hızlı. Dosya kurulumu, yedekten kurma, program kaldırma vb. bir önce kullandığım chimera updated versiyonuna göre çok hızlı. Masaüstü geçişleri su gibi. Ancak 160 dpi biraz fazla olmuş. Dpi Changer programı ile ancak 120 dpi kabul ediyor. Ara değerleri 130,140 vb. kabul etmiyor ve launcher çöküyor. Yeniden kurmanız gerekiyor. Ancak daha evvel ikinci bir launcher programı yüklediyseniz sorunu kolaylıkla çözebiliyorsunuz. Çalıştıramadığım program şimdilik yok. Browser sorunu hiç yaşamadım. Youtube videoları çalışıyor flash 11.1 sürümünü indirince. 3G ve hdmi kullanmadığım için bilmiyorum. Derin uykudan uyanınca wifi'de sıkıntı oluyor ve bağlantı kurma sorunu oluşuyor. Tableti tekrar açınca kendiliğinden otomatik bağlantı kuruluyor. En beğenmediğim yeri ise, boot ekran görüntüsü. Çok iç karartıcı ve itici yapmışlar alpha2'deki gibi.. Chimera'nın ne kadar güzeldi. Başarabilirsem boot ekran görüntüsünü değiştirirdim. Widget bölmünde çok güzel ve yararlı programlar var. Ics'nin mi yoksa eklenti mi bilmiyorum ama bayağı iş görüyorlar.Chimera'daki hata mesajlarına hiç karşılaşmadım. Market sıkıntısı yok. -101 hatazedelerindenseniz, kurtuldunuz demektir. Gerçekten çok güzel iş çıkarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 29 Şubat 2012; 16:04:42 >

• quote:

quote:

quote:

Değişen bişeyler varmı acaba bekliyoruz hasretle çabuk yorumlayın arkadaşlar :D:D

updateleri yüklemeye gerek varmı acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

updateleri yüklemeye gerek varmı acaba?

Ben de kurdum ve kesinlikle kullandığım en iyi android sürümü diyebilirim. nevruz.ahmet sorunları çok güzel tespit etmiş, eklenecek birsey yok. Ama bu haliyle bile ben artık bunu kullanmaya karar verdim. Ayrıca bluetootm ile dosya transferi de yaptım sorunsuz bir şekilde.

Update'ler Alpha sürümüne aitti, Beta 1 için kurmana gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

geç oldu biraz ama :) wifiye tekrar bağlanma sorunu var maalesef. bunun dışında ben kullanımda bir yavaşlık ya da tutukluk yaşamadım. sadece bir kez bir film izleme sitesinden attı. o kadar da kusur olur

• Herşey güzel fakat wifi çekim çok zayıf inş bu da en kısa zamanda çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 1 Mart 2012; 13:23:27 >
  • install manager prrogramı sanırım çalışmıyo bunda move diyorum yüklendi gösteriyo ama program internal de kalıyo.App2sd ile taşıyabildim programları.Wifi çekim gücü cidden problem.Herşeye rağmen açıkcası HC 3.0 dan öyle dağlar kadar farkı olduğunu düşünmüyorum 3.0 gerçekten çok stabil bir rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 1 Mart 2012; 14:02:58 >
  • Yaw arkadaş bu ıce cream ın wifi çekim gücü kaç cm hesaplayabilen varmı :D.Bu arada modemin yanında bile wifi yetersiz yazıyo ben HC 3.0 a geri dönüyorum bu sorun bi çözülsün o zaman yüklerim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 1 Mart 2012; 15:03:24 >
  • quote:

Yaw arkadaş bu ıce cream ın wifi çekim gücü kaç cm hesaplayabilen varmı :D.Bu arada modemin yanında bile wifi yetersiz yazıyo ben HC 3.0 a geri dönüyorum bu sorun bi çözülsün o zaman yüklerim tekrardan.

hayret bende öyle bir sorun yok. ics alpha2 sürümünden falan çok çok iyi çekiyor wifi. wifinin tek bir sorunu var uyku durumdayken açılınca geri bağlanamaması. başka bir sorun göremedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.