Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam verilen linkdeki dosyaları indirdim apx işlemin olmadı belkide ben başaramadım dier cwmişlemindeise yükleme işlemi olmuyor doyaları flaşhlama işlemi olacakmış ben bu işlemi bilmiyorum artı cwm işlemini gercekleştirmekicin tabletin rootlu olması gereklimi cünkü ben halen root işlemini gercekleştiremedim cihazı indirdigim programların hic biriyle root işlemini gercekletiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: astro77

hocam verilen linkdeki dosyaları indirdim apx işlemin olmadı belkide ben başaramadım dier cwmişlemindeise yükleme işlemi olmuyor doyaları flaşhlama işlemi olacakmış ben bu işlemi bilmiyorum artı cwm işlemini gercekleştirmekicin tabletin rootlu olması gereklimi cünkü ben halen root işlemini gercekleştiremedim cihazı indirdigim programların hic biriyle root işlemini gercekletiremedim

astro77 , 1. saydaki I- APX MOD ve II- CLOCKWORKMODE (CWM RECOVERY) KULLANARAK ROM YÜKLEME başlığına bir bak istersen. Tableti, windows Apx olarak tanıdıktan son nvidia sürücüsünü kurmayı unutmamışsındır umarım.
  • hocam RECOVERY seklindede deneme yaptım olmuyor artı apx seklindede yapmaya calıştım sonunda usb devince fond diyor usb dırevır dasiteden indirip yapmama ramen yinede olmuyor acaba neden kaynaklanabilir birkac bilgisayardada denedim olmadı başka bir yöntem varm ı artık kafam cok bulandı sizden gelecek haberi bekliyorum
  • quote:

hocam RECOVERY seklindede deneme yaptım olmuyor artı apx seklindede yapmaya calıştım sonunda usb devince fond diyor usb dırevır dasiteden indirip yapmama ramen yinede olmuyor acaba neden kaynaklanabilir birkac bilgisayardada denedim olmadı başka bir yöntem varm ı artık kafam cok bulandı sizden gelecek haberi bekliyorum

Astro77, Önce windowsta aygıt yöneticisini aç. Tabletin kapalı olup prize bağlı iken usb kabloyu takıp, power ve geri tuşlarına aynı anda basılı tutup önce power düğmesinden parmağını kaldırıp yarım saniye sonrada geri al düğmesinden parmağını kaldıracaksın. Aygıt yöneticisinden,Diğer Aygıtlar yada bilinmeyen aygıtlar başlığının altına bak.Eğer sarı ünlem işaretli Apx yazısını görürsen işlemin %80'i tamam demektir. Tek yapacağın apx sürücüsünü tanıtmak olacak.Sonra da exe uzantılı roma tıklayacaksın ve kurulum olup bitecek. Apx moda ilk denemende alamayabilirsin. Hatta ekran siyah olduğu için tableti kapalı zanneder ve malum tuşlara basıp apx moda geçemeyebilirsiniz. Bu durumda power düğmesine ne olur-ne olmaz diye 6 sn. kadar basılı tutarsanız her halükarda tablet kapanacaktır. İş garanti olsun diye her denemenizin ardından 6 sn. kadar düğmeye basılı tutup tabletin kapalı olduğundan emin olun. Ayrıca tabletinizin şarjı %50 den aşağıda olmamasına dikkat edin. İlk zamanlarda yapamayan çok arkadaş oldu ben de dahil.Ama bir defa yapınca gerisi geliyor. Azimle damlayan su misali. Kolay gelsin.

• hocam aygıt yöneticisinde cihazı VIMICRO SÜPER DISK USB DEVİCE .VED
    WDC WD3200BPVT-55ZESTO ATA DEVİCE olarak tanıyor
    dediginiz gibi yaptıgımdaekrana apx degilde VDFU diyerek tanıyor yani kısacası aygıt yöneticisinden bircok işlem yapdım sürcülerini güncelleştirdim yinede aynı sorun acaba view pad 10e wifi cihazıma başka bir yöntemle atmak mümkünmü diger yoluda denedin sd karta yükleme yöntemiilede olmuyor recover bende olmuyor varise başka bir program onunla yapmak istiyorum kac gündür işim bu cihazla ugraşmak artık gercekden sabrım tükeniyor ne bicim bir cıhaz almışım bir işlemi bile gercekleştiremiyor google play store bile acılmasına izin vermiyo piyasadaki cin malları bile acarken bu cihazda olmuyorlütfen yardım
  • quote:

hocam aygıt yöneticisinde cihazı VIMICRO SÜPER DISK USB DEVİCE .VED
    WDC WD3200BPVT-55ZESTO ATA DEVİCE olarak tanıyor
    dediginiz gibi yaptıgımdaekrana apx degilde VDFU diyerek tanıyor yani kısacası aygıt yöneticisinden bircok işlem yapdım sürcülerini güncelleştirdim yinede aynı sorun acaba view pad 10e wifi cihazıma başka bir yöntemle atmak mümkünmü diger yoluda denedin sd karta yükleme yöntemiilede olmuyor recover bende olmuyor varise başka bir program onunla yapmak istiyorum kac gündür işim bu cihazla ugraşmak artık gercekden sabrım tükeniyor ne bicim bir cıhaz almışım bir işlemi bile gercekleştiremiyor google play store bile acılmasına izin vermiyo piyasadaki cin malları bile acarken bu cihazda olmuyorlütfen yardım

astro77, tablet kapalı iken yapacaksın bu işlemleri. Tablet açık iken yaparsan harici usb disk şeklinde görürsün. Tableti bilgisayara bağlamadan önce kapalı olduğundan emin ol. Kapalı zannediyor olabilirsin. Daha önce de dediğim gibi kesin olarak kapalı olduğundan emin olmak için 6-7 saniye power düğmesine basılı tut. Kesin kapanacaktır düğme sorunun yoksa. Ondan sonra da malum tuşlara uygun sıra ile basıp bırakacaksın.

Eğer senin tablet şu aşağıdaki linkteki ise Astro77, yanlış yere yazıyorsun demektir. Çünkü senin tablet ile bu forum sayfasındaki tablet aynı değil. Yani başaramaman normal. Başarsaydın zaten mucize olurdu. donanimhaber forum sayfalarından bir art istersen.
    http://www.teknoblog.com/mobil/viewsonic-viewpad-10e-inceleme.html

Bizim sana bahsettiğimiz yöntem ve verdiğimiz adresteki romlar ViewSonic ViewPad 10s için uygulanabilir. 10 e için değil. Kusura bakma ben de farkedemedim önceden. Her şeye en baştan başlamalısın.Neyse en azından artık ne yapmaman gerektiğini öğrenmiş oldun :)

• linkde verm oldugunuz adresdekiyle aynı benim tabletim günlerdir ugrasıyorum kullanmadıgım root programıkalmadı ne yeni rom yükleyebiliyorum nede diger başka işlem yapamıyorum düşünün google playı storeyi bile cihaz calıştırmıyor bu yüzden romunu degiştirmek iştiyorum yani kısacası almış oldugum ürün dandik cıktı birtürlü yolbulamadım cihazın hic bir özeligi dogru dürüst calışmıyor bile servise gönderdim degisen hicbirseyolmadı benim tavsiyem tablet alırken iyyi bir araştırma yapmaları ben bucihazı hickimseya tavsiye etmem viewpad 10e vifi sakın ama sakın almayın
  • Merhabalar,

Tableti aldığımda Honey Ice RC3 Chimera Edition yüklüydü. Dün akşam, son yorumlarda okuduğum memnuniyetlere göz önüne alarak APX modda VegaCream BETA RC1 kurdum. Honey Ice ile kıyaslandığında daha hızlı gibi geldi bana fakat bir kaç problem ile karşılaştım.

Gmail uygulamasını kurdum fakat uygulamayı açmaya çalıştığımda "Maalesef Gmail durdu" hata mesajı veriyor ve kapanıyor.
    Hava Durumu uygulaması da açılıyor fakat 10 sn. gibi bir süre sonra "Yanıt vermiyor. Kapatmak ister misiniz?" uyarısı geliyor.

Bunlar şimdilik karşılaştıklarım. Henüz sürekli kullandığım uygulamaların tamamını kurmadım. Onları da kurunca neler olacak bir fikrim yok.

VegaCream Beta RC1 kurulumu yapan arkadaşlarda bu tip problemler ile karşılaşanlar var mıdır?
    Benzer sorunlardan kurtulmak için RC2 ya da Beta 3 falan kurmak yeterli olur mu?
    Bir de bildiğiniz gibi tabletin dahili hafızası oldukça yetersiz kalıyor. Kullanılan SD kartın bir bölümünü tabletin kendi hafızası gibi gösterme şansımız var mı?

• VegaBean Beta6 kurarak problemleri giderdim gibi gözüküyor..

SD Kart ile ilgili olayı da şu şekilde hallettim:
    - SD Kartı bilgisayarda formatladım.
    - VegaBean kurulumundan önce Recovery modda sırasıyla wipe data ve wipe cache yaptım.
    - Bu işlemlerden sonra SD kartı tablete takarak Advanced menüsünde Partition SD Card menüsüne girdim.
    - Ext Size olarak 2048, Ext File System olarak ext4 ve Swap Size olarak 256M seçtim.
    - Partition işlemi bittikten sonra ana menüden power off yapıp APX modda VegaBean kurulumunu yaptım.

Şu anda dahili bellek toplam alanı 1.79 GB olarak gözüküyor.

Kurulumdan sonra ilk açılış ekranında Please wait yazısı sabit kalıyor. Burada tableti kapatıp tekrar açınca üyelik vs. kurulumu gerçekleşiyor.

VegaBean güzel fakat arada ekran geçişlerinde donmalar oluyor. Bunun haricinde şimdilik problem yok.

• Agalar bu gün sevindirik oldum şu ana kadar yüklemeyi beceremediğim vega bean 6'yı tesadüfen de olsa kurmayı başardım program kurma işi bitince cihazı biraz mıncıklayayım bakalım nasıl kullanışlı mı?
  • Şimdi uzman amcalara soru sorma vakti geldi masa üstüne widgwt koyduğum zaman, ekranın en sağına veya en soluna koyamıyorum. Widgeti basılı tutup taşırken oluşan çerçeve dar o çerçeveye sınırlayınca simge ile ekranın bitimi arasında boşluk kalıyor. Bunun çözümü var mı? Vegacreamde öyle değildi ben de biraz kıl adam olunca bunu dert edindim. Eğer bunun ayarlardan çözümü veya bildiğiniz ekranın her alanını kullanabileceğim launcher varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Vega cream'e dönüş yaptım. Gördüğüm kadarıyla vega bean biraz daha fazla yer kaplıyor, benim kullanmam gereken programların hepsi de yer bulamıyor bellekte. Bu programların çoğu da sd kartta çalışmadığı için vegabean benim için bitmiştir Tabi bu bize şu acı gerçeği gösteriyor; elimizdeki bu cihazla androidin her sürümünü kullanamayacağız. Her yeni gelen sürümün boyutu arttıkça, zaten hafızası küçük olan bu cihaza asla kuramayız kurabilsek de verimli çalışmaz. Hadi vegabean'i boşverin yine de iyi kötü çalışır ama bir android 6-7-8- ? bunlar zor iş Ha bu arada masa üstü düzenini beğenmedim başka launcherlerde, kıytırık olanları hariç düzgün çalışmıyor cihaz kitleniyor

Neyse inşallah şu borçlarımı bitiririm de bir samsung galaxy note2'ye terfi ederim İşte o zaman en mutlu android kullanıcısı olurum

• İşte budur dün akşam gittim ankamall'deki Turkcell'den samsung galaxy note aldım. Nasıl oldu anlamadım ama hesaplıya da geldi exper'le boşanıyoruz
  • arkadaşım ne hesaplı bu cihazların fiyatı çok yüksek senin hesaplı dediğin 1000_1200 arası olacak ki anlarım ayrıca hiç 10 inç ekrandan aldığın keyfi telefon ekranından alabilirsin ayrıca Nerede taşımayı düşünüyorsun s3 un bile ekranı ve boyutu sorun yinede hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

İşte budur dün akşam gittim ankamall'deki Turkcell'den samsung galaxy note aldım. Nasıl oldu anlamadım ama hesaplıya da geldi exper'le boşanıyoruz

Ne tesadüf ya, ben de dün akşam galaxy note 10.1 aldım Harika cihazmış, experden acayip soğudum.

• Hayırlı olsun kardeş hacı Murat'tan inip, Porche'a binmiş gibi oluyor insan sen kaça aldın? Bin dörtyüz küsurdu fiyatı mağazada 130 TL taksitle almayı planlıyordum ki, aklıma Turkcell internet hattım geldi onun üzerinden aldım ayda 50Tl ödeyip 1200 TL'ye mal etmiş oldum Kendime doğum günü hediyesi bu gün 40'ıma bastım
  • İkimize de hayırlı olsun Ben 1400 TL'ye aldım hocam, siz iyi fiyata almışsınız. Ben 24 ay bel bağlamak istemedim, 800 lira peşin, 600 TL 12 taksit şeklinde yaptım ödemeyi
  • Gerçekten de hesaplı cigerler 130 TL X 12 = 1560 TL ye geliyor mağazada. Kampanya ile alınca 50 X 24 =1200 TL İnşallah öderken zorlanmam başka taksitlerim de var çünkü
  • BraveHeart kardeş, peki bunun kullanmasını nasıl çözeceğiz? Tanıtım videosunda adamlar internet explorer da yazıların üstüne yuvarlak çiziyor resimleri dosyaya sürüklüyor. Ona imrendim de aldım zaten
  • Ben de bilmiyorum henüz, öğrenicez zamanla

Bu konuya gelin http://forum.donanimhaber.com/m_66652366/mpage_1/key_/tm.htm

Edit: Ben de 16 ocakta 21.yaşıma girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 20 Ocak 2013; 21:11:01 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.