Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tablete ROM yüklerken sanırım öldürdüm. Belki bir umut buraya çözümü varmı, sorayım diye düşündüm. EasyPad P10 tabletim APX den Notebook'a bağlanmadığı için CWM modunda SD Karta Corvus5i.zip'i yükleyerek kurdum. Herşey normaldi. APX den neden bağlanmaığını bulmak için USB yi (Flash bellek, mouse ve Harici Klavyede çalışmıyordu.) Host ve Slave geçişi yapmak için "com.usb_mode.apk" yı kurdum ve Host moda aldım. Sistem açılırken "Booting" diye başlıyor ve "Üzgünüz, Sistem işlemi yanıt vermiyor.". Fakat bu modda iken Harici Klavye, Flash bellek çalışmaya başladı. Bu yazı ekranda iken Power tuşuna basılı tutup arka planda Kapat,Tekrar Başlat, İptal, Home seçenekleriyle sistemi açabiliyorum. fakat ne Wi-fi, ne Bluetooth çalışıyor. Rom Manager'e girip tekrar Corvus5'i kurayım diyorum. "Flash Clockword Recovery - kısmında Current Recovery: Clockword Mode Unknown" yazıyor. Basınca da Servere bağlanamadığından indirmede hata diyor. Dolayısıyla ne yapasam yapayım ROM'u güncelleyemiyorum. Bu konuda Usta arkadaşlara rica ediyorum. Çözümü varmı?
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasitis

Merhaba arkadaşlar.
    Tablete ROM yüklerken sanırım öldürdüm. Belki bir umut buraya çözümü varmı, sorayım diye düşündüm. EasyPad P10 tabletim APX den Notebook'a bağlanmadığı için CWM modunda SD Karta Corvus5i.zip'i yükleyerek kurdum. Herşey normaldi. APX den neden bağlanmaığını bulmak için USB yi (Flash bellek, mouse ve Harici Klavyede çalışmıyordu.) Host ve Slave geçişi yapmak için "com.usb_mode.apk" yı kurdum ve Host moda aldım. Sistem açılırken "Booting" diye başlıyor ve "Üzgünüz, Sistem işlemi yanıt vermiyor.". Fakat bu modda iken Harici Klavye, Flash bellek çalışmaya başladı. Bu yazı ekranda iken Power tuşuna basılı tutup arka planda Kapat,Tekrar Başlat, İptal, Home seçenekleriyle sistemi açabiliyorum. fakat ne Wi-fi, ne Bluetooth çalışıyor. Rom Manager'e girip tekrar Corvus5'i kurayım diyorum. "Flash Clockword Recovery - kısmında Current Recovery: Clockword Mode Unknown" yazıyor. Basınca da Servere bağlanamadığından indirmede hata diyor. Dolayısıyla ne yapasam yapayım ROM'u güncelleyemiyorum. Bu konuda Usta arkadaşlara rica ediyorum. Çözümü varmı?
    Saygılar.

Şarj aletini bağladınız mı ? Şarj aleti bağlı olmadan APX moda geçmez tablet.

• Evet bağlı ayrıca çift taraflı USB'de bağlı. Forumlarda anlatılan herşeyi defalarca uyguladım. Nafile.
  • APX Moda girmek istediğimde Unknown Device görüyorum. Experin sayfasından indiridğim driver'i yüklemek istediğimde de sürücü zaten güncel mesajını alıyorum. 2 ayrı notebook'ta denedim. Sonuç ayni. (İşletim sistemleri Windows 7)
  • Problem çözüldü arkadaşlar. USB Kablo yeni idi ama arızalı imiş, yenisini aldım. Takınca ve 2 tuşa birlikte basıp bırakınca hemen APX olarak gördü. Tşk. ler.
  • Arkadaşalar bende en son
    model numarası : vegaCream beta 4.1
    andriod sürüm : 4.0.4
    Çekirdek sürüm : 3.1.10-vegacream

yüklü ve ekranda donma bazen kendi kendine kapanma filan yapıyor,sorunu gidermem mümkünmü değilse önere bileceğiniz en iyi rom hagisi.
  • Forumdaki bir sürü mesajı inceledikten sonra expere p10anr02 vegacream rc2 romu yüklemeyi başardım
    performans yönüyle gayet başarılı ancak mikrofonu çalışmıyor çözüm önerisi olan bir arkadaş varmıdır
    Teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bir sürü romu denemiş ve yeni romların zram gibi özelliklerini kurcalamış biri olarak, deneyimlerimden dolayı bizim tablette performans ve uyumluluk için en iyi romun beta 3 rom olduğunu gördüm.

VegaCream BETA 3:
    CWM-Flashable ZIP:http://www.mediafire.com/?m0uws3efpo560e8
    NVFlash:http://www.mediafire.com/?tpmw2dbna1e4hj4

*Rom, Nvflash ile çok daha kolay ve güvenli yüklenebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iOC

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bir sürü romu denemiş ve yeni romların zram gibi özelliklerini kurcalamış biri olarak, deneyimlerimden dolayı bizim tablette performans ve uyumluluk için en iyi romun beta 3 rom olduğunu gördüm.

VegaCream BETA 3:

Arkadaşım

Trojan.Win32.Vilsel.bpgw Silindi 10.03.2013 21:08:37 C:\Users\Sony\Desktop\ VegaCream-Beta3-NVflash.exe
    Trojan.Win32.Vilsel.bpgw Etkin değil 10.03.2013 21:08:18http://205.196.123.66/h6safj25snxg/tpmw2dbna1e4hj4/ VegaCream-Beta3-NVflash.exe

Verdiğin dosya virüslü dikkat et. Umarım bilinçli yapmamışsındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuzruhi

quote:

Orijinalden alıntı: iOC

Merhaba arkadaşlar,

VegaCream BETA 3:

Arkadaşım

Trojan.Win32.Vilsel.bpgw Silindi 10.03.2013 21:08:37 C:\Users\Sony\Desktop\ VegaCream-Beta3-NVflash.exe
    Trojan.Win32.Vilsel.bpgw Etkin değil 10.03.2013 21:08:18http://205.196.123.66/h6safj25snxg/tpmw2dbna1e4hj4/ VegaCream-Beta3-NVflash.exe

Verdiğin dosya virüslü dikkat et. Umarım bilinçli yapmamışsındır.

Ben ekledim virüsü.

Hay allahım ya...

Kaspersky ile herhangi bir uyarı vermemişti, indirmeyin arkadaşlar o zaman.

• Tablette 32 gb class 10 kart takılıyken vegabean beta 6 yı yükledim.Ext file olarak 4 gb ayırdım.Şu an 3.75 gb dahili belleğim var.
    Evet tablet biraz yavaşladı.Ancak beta 8 yükledikten sonra daha da yavaşlamıştı bende tekrar beta 6 ya döndüm.Beta 6 idare eder ancak beta 8 kesinlikle kullanılamaz.
    Yani yavaşlama sd kartın hızıyla ilgili değil.
    Şu an böyle idare etmeyi düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Tabletimde "VegaICSSpeedPatched" yüklü, çalışmasından da memnunum fakat tableti kapatmak için Power tuşuna basılı tuttuğumda gelen kapanma menüsü "Kapat,Tekrar başlat v.b" kayboluyor, ancak birkaç tekrardan sonra menü ekranda sabit kalıyor ve tableti kapatabiliyorum. Çözümü varmıdır? Önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Saygılar.
  • bende de exper e7han tablet var bunada rom kurar iken bunları kullanabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara ara bakıyorum da mesajlarda fazla ilerleme yok, yoksa herkes teker teker experi sattı mı? Arkadaşlar ben jelybean kullanan arkadaşlardan bir şey rica edeceğim, usb klavye bağladığınızda türkçe karakterler basıyor mu? Bendekini masaüstü gibi kullanmayı düşünüyorum. Samsungta gayet güzel çalışıyor ama ona da host girişi ile şarj girişi aynı yerden olunca klavyeyi bağlayınca şarj aletini bağlıyamıyorum bu sefer de pili klavye ve mause tüketiyor. Boşu boşuna jelybean yüklemeyeyim
  • ben de jellybean 4.1 yükledim ama hiç memnun kalmadım

vegacream beta 3 yüklemek istiyorum ancak mediafire adresleri var her yerde ve mediafire da dosyaları kaldırmış.
    nereden bulabilirim, çalışan bir adres bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmyrdc -- 5 Mayıs 2013; 22:51:25 >
  • Arkadaşlar selam,

EASYPAD BATARYA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Elimde bir tane var ve ihtiyacı olana vermek istiyorum ücret istemiyorum hediye.

Önceki sayfalarda bahsetmiştim ben easypadi aldığımdan iki gün sonra düşürüp ekran camını çatlatmıştım. O haliyle çalışmasına rağmen kıllıktan dolayı camı çıkarmaya çalıştım ve cam kaza yapan arabanın ön camı gibi tuz buz oldu servis,benim hatam sebebiyle garanti dışı olduğundan 350 TL isteyince ben de sahibinden com sitesinden 350 TL'ye ikinci el alıp onun kasasına kendi sıfır makinemin ana kartını yerleştirip kullanmaya başladım. Tabi öteki de ne olur ne olmaz diyerekten yedek olarak duruyordu.

4-5 ay önce Samsung galaxy note 10.1 alınca bu cihaz boşa çıktı ve dün itibariyle de onu birine hediye ettim. Tabi olası durumlar için yedek tuttuğum diğer cihaza ait malzemeleri vermedim zira onu beceremez tableti verdiğim arkadaş. Şimdi elimde easypadin bataryası duruyor. DİKKAT bu batarya sıfırdır. Sıfır aldığım cihazın bataryasıdır iki ay kullandım ama aldığım ikinci el tablete takmadım elimde sıfır batarya yedek dursun diye. Neyse bu gün bu bataryayı nasıl olsa işime yaramaz diye parçala behçet yapmayı planlıyordum kiii, baktığım bir kaç sitede 80 dolar fiyatı olduğunu gördüm. Heba olmasına içim elvermedi birinin işine yarasın istedim.

Eğer içinizden bataryası bozulan veya lazım olur diye ihtiyaç hisseden bir kardeşimiz varsa, SATMIYORUM HEDİYE EDECEĞİM benimle irtibata geçerse ona gönderebilirim.

Hatta dur eski yedek makinenin ana kartını da göndereyim (yalnız onun rom entegresi sökülü, onun yerine 1GB lık rom entegresi denemek istedim :) ama ihtiyarlamışız gözler eskisi gibi keskin değil lehimleyemedim kendi rom entegresini de kaybettim ama ana kartı sağlam belki işlemcisi ve diğer entegreleri birinin işine yarar)

Malzeme heba olmasın bir kardeşimizin işine yarasın. Aha mail adresimi de yazayım;

gercekelektronik738@gmail.com

Batarya sıfır üzerindeki model numarası şu;

p10-34-2s1p3300-0

Aha şu adreste de fotosu var ;

http://www.aliexpress.com/store/product/ADVENT-VEGA-P10-34-2S1P3300-0-Laptop-Battery-7-4V-3300mah/612157_727052693.html

Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Tekrar hatırlatayım satmıyorum hediye ediyorum.

Görüşmek üzere.

• gercekelektronik738 G kullanıcısına yanıt
    Mail attım hocam
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Mail geldi kardeş telefon numaramı da yazdım yarın beni çaldır. Arayayım ben seni hiç olmazsa işine yarar. Yoksa az daha parçala behçet durumuna düşecekti batarya Ben Ankara'dayım sen de Ankara'daysan buluşuruz elden teslimat yaparım başka ildeysen kargolarım kardeş. Güle güle kullan kardeş.
  • gercekelektronik738, sırf bu insanlığın için seni tebrik etmek istiyorum.Allah razı olsun.Kendine iyi bak.
  • VegaCream BETA 3 rom lazım nette nerde bulsam linki medifire ve oda silmiş bu dosya elinde olan bir yere atabilirmi,eminim arayanlar var.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.