Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O senin güzelliğin kardeş,

O güzel insanlık sizde var, burada hiç üşenmeden bilginizi paylaşıyorsunuz. Kiminiz yabancı dil bildiğinden yabancı sitelerden öğrenip tercüme yapıyor. Paylaşmak güzeldir eskiden elime geçen ama kullanmadığım cihazlara parçala Behçet yapardım gerçi hoş bu sayede elektronik cihaz anatomisini öğrendim tamir yaptığım zamanlarda çok yahşi kabiliyetler kazandım Ama şu da var, birinin işine yaramayan cihaz, başkasının gerçekten işine yarayabilir. Biz bu güzel ülkenin rengarenk insanları, madem kardeşiz o halde kardeşler dayanışma içinde olmalı diye düşünüyorum. Kimi cihazını paylaşır kimi ilmini. Dur bakalım şu yakın zamanda malzemelerim arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum, bakalım neler çıkacak :)

Sevgiler.

• Merhabalar,

Mevcut sorunları çözemediğimden uzun bi süredir easypad p10an tabletim bi köşede duruyordu.
    Sorunları çözmek için yeniden uğraşa başladım.

Sorunlarımı şöyle sıralayabilirim:

- Öncelikle şu anda Android 4.0.4 VegaCream Beta 3 ROMu yüklü. Aslında gayet güzel bir rom fakat Wi-Fi bağlantısı olmuyor. Bu romu ilk yüklediğimde, modemin statik iplerini girerek internete bağlanabilmiştim fakat şu anda bu yöntem de işe yaramıyor.

- Bu sorundan kurtulmak için; yeni ya da eski sürüm bir ROM yüklemek istiyorum fakat cihazı APX cihaz olarak gösteremiyorum.
    USB ile bağlayıp, tablet kapalıyken POWER + BACK butonuna basılı tutarak pc ye tanıtıyorum, APX cihaz olarak tanıtmak için exper in sitesinden USB Driverı kullanıyorum fakat olmuyor. Bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor hep. Bu yüzden APX mod ile rom yükleme işlemi yapamıyorum.

- CWM ile yükleme de yapamıyorum. Mevcut romu CWM ile yüklemiştim fakat şu anda menüdeki Recovery Reboot simgesini açınca "Superuser not found or permission denied" uyarısı alıyorum. Ekran görüntüsü şöyle:
     EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ

Superuser izinleri hakkında sorun var gibi gözüküyor fakat Superuser'da Güvenlik sekmesinde Otomatik Yanıt bölümü İzin Ver olarak işaretli. Superuserdaki ekran görüntüsü de şöyle:

Sonuç olarak 3 sorunum var, herhangi biri çözülse işimi görecek:

1- Mevcut ROM'un Wi-Fi bağlantı sorunu
    2- Tableti APX cihazı olarak tanıtamama
    3- Recovery Reboot'un "Superuser not found or permission denied" hatası vermesi.

Herhangi biri için yardımınız olursa minnettar kalacağım. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfa -- 22 Eylül 2013; 18:12:07 >

• Up
  • tfa kullanıcısına yanıt
    Tfa, işletim sistemin Xp olursa driver sorunu yaşamazsın. Vista da olabilir.Win7' de ben çok rom yükledim. Ama Win8 de olmuyor. Tabletin şarjı %50 den fazla olması isabetli olur. Kesin şart değil.Ama adaptör takılı olursa daha kolay apx kurulumunu yaparsın. Evvela işletim sistemin nedir bilmekte fayda var. Benim tablet nerdeyse 6-8 ay dokunmatik ekran sorunu yüzünden yatıyor. Bir türlü yapamadım.Çözen arkadaşların tecrübelerinden de faydalandım ama olmadı. Seninki yani çözülebilen kolay problemlerden sayılır. Eğer power tuşunda temassızlık vs. yoksa. Eğerböyle bir sorunun olursa çok kolay yapabilirsin. Arka kapağı çözdükten sonra tablet kapalı iken kontak temizleyici sprey ile azıcık power düğmesine sıkman yeterli. Kolay gelsin.
  • nevruz.ahmet N kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemim XP Service Pack 3
    Power tuşunda bi problem yok, açıp kapatabiliyorum bi sıkıntı olmadan. Back tuşunda da sorun yok
    Dediğim gibi; bahsettiğim 3 sorundan yalnızca birini çözebilsem yeterli olacak. ( wi-fi , driver sorunu, recovery reboot sorunu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfa

Power tuşunda bi problem yok, açıp kapatabiliyorum bi sıkıntı olmadan. Back tuşunda da sorun yok
    Dediğim gibi; bahsettiğim 3 sorundan yalnızca birini çözebilsem yeterli olacak. ( wi-fi , driver sorunu, recovery reboot sorunu )

wifi sorunu kurduktan sonra çözülür.Unutmamışsam eğer onun kolay çözümü var. Aklıma birde, usb kablonuz arızalı olma durumu geldi.İsterseniz bir başka kablo ile deneyin. Yada problem yoksa eğer, ftp.exper.com.tr adresinden yeniden driver indir bir dene istersen. Belki yaptığın şeyleri söylüyorumdur tekrar ama aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • easypad p10an açılmıyor, sadece siyah ekran geliyor. experin sitesinden orjinal rom indirdim apx modda açtım fakat usb driver yüklenmiyor.

işletim sistemi orjinal windows 8 pro 64 bit

sürücünün dijital imzası olmadığından yüklemiyor, online aramada da sürücü bulamıyor. google developers'ın usb sürücüsü bu tablet için değil. çözümü var mı bunun?
  • ide, apx sürücüleri windows8'de çalışmaz. Malesef win8 sürücüleri de yok. Bu yüzden win8 altı bir işletim sistemi bulman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: tfa

wifi sorunu kurduktan sonra çözülür.Unutmamışsam eğer onun kolay çözümü var. Aklıma birde, usb kablonuz arızalı olma durumu geldi.İsterseniz bir başka kablo ile deneyin. Yada problem yoksa eğer, ftp.exper.com.tr adresinden yeniden driver indir bir dene istersen. Belki yaptığın şeyleri söylüyorumdur tekrar ama aklıma başka bir şey gelmiyor.

Söylediklerini yapmıştım evet
    Wifi sorununun kolay çözümü nasıl olucak anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam eğer yapacağın sadece, el ile yani manuel olarak ağ adını girmek ve şifreyi yazmaktı.Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maiterya

VegaCream-RC2-NVFlash

https://mega.co.nz/#!LJACkZRJ!PdYmSGmIMGCJMwDN1pkV02MXYVhEG2SXqMs4Qffn1u0

sağol çok işime yaradı.
  • nevruz.ahmet ve gercekelektronik Halen buralarda oldugunuz görmek çok hoş :)

Vay be aylar olmuş buraya yazmayalı..

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 12 Kasım 2013; 23:36:41 >
  • hakan_a H kullanıcısına yanıt
    Hosgeldiniz. Hepinizin bu konuda cok emegi gecti, sayenizde cihaz kullanilabilir seviyedeydi ama Galaxy Note 10.1 tabletten sonra elime aldigimda kullanasim gelmedi cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Hosgeldiniz. Hepinizin bu konuda cok emegi gecti, sayenizde cihaz kullanilabilir seviyedeydi ama Galaxy Note 10.1 tabletten sonra elime aldigimda kullanasim gelmedi cihazi

Ooo BraveHeart senin de gözün halen bu konuda demek :) Ben de özledim o günleri. Rom hazırlayan Hollandalı arkadaşım bile vardı ya :)) Sağolsun ahbap olmuştuk, çok yardımcı oluyordu...

Güzel günlerdi, özledim gerçekten tüm dostları... :(
    xda developers sitesinde en son agustos ayinda yeni bir ROM daha cikmis ama hic ugrasamadim bile Gercekten guzel bir konuydu ya, hala bakiyorum arada

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

xda developers sitesinde en son agustos ayinda yeni bir ROM daha cikmis ama hic ugrasamadim bile Gercekten guzel bir konuydu ya, hala bakiyorum arada

İlk göz ağrımız üstda. Bırakmak zor...İnan ben de çok eksikliğini hissediyorum...Yeniden bir Exper tablet mi alsam mı ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

nevruz.ahmet ve gercekelektronik Halen buralarda oldugunuz görmek çok hoş :)

Vay be aylar olmuş buraya yazmayalı..

undefined

Mübarek nerdesin? Bi gittin, pir gittin. Upuzun bir doğu görevine mi çıktın? İnsan özlüyor gerçekten de. Ne BraveHeart arkadaşımın sesi çıktı ne desizin. Neyse. Bu bir demdi geldi geçti. Allah herkese sağlıklı hayırlı ömürler versin. Benim tablet komadan çıkamadı daha. Ben de exper'e ihanet etmemek için yeni bir tane de almadım. Kendinize iyi bakın. Selam ve muhabbetlerimle.
  • nevruz.ahmet N kullanıcısına yanıt
    gerçekten hergün forumda bu konuyu takip ederdim acaba yeni rom çıkmışmı diye ve halada bakıyorum arada sizleri burada görmek güzel bnm tablet duruyor eryiğit romu yükleyip cocuklara oyun oynasınlar diye vericem artık:)
    hakan_a kardeş, iş yoğunluğu sebebiyle ben de kaç ay oldu hatırlamıyorum uğrayamadım buralara :) Bu gün tesadüfen boşluk yakaladım
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.