Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazymania56

Beyler tabletimin ekranı benimde kırıldı.

Saolsun babam kırdı düşürüp. kendisi Elektronik teknisyen söktük tableti tamamen.

Ekranı çıkardık. 130-150 lira arası gözüküyor internette ama babam 80 TL olduğunu söyledi değişimi yapınca buraya bildiririm.

Kötü olmuş; geçmiş olsun...
  • VegaCream Beta2/Test2 sürümü ROM Yükleme Rehberi'nin ilk mesajına eklendi...
  • Sonunda ICS ve 3g olayı tamam
    vodafone huwai 3g modem ile sorunsuz

VegaCream BETA2-test2 çıktı

http://www.mediafire.com/?a20dc5w7as2xyur

[CHANGELIST]
    BETA2-test2:
    Changes from beta1 are
    - Sound problems (stuttering) solved (thanks brucelee666)
    - 3G should be working (it is working on my Huawei E153 dongle)
    - Browser updated and includes setting to change useragent
    - Webkit updated
    - OpenVPN compiled from source
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrome06

quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

quote:

En iyi rom nedir ?

android 2.2 tabanlı romlar stabilite açısından iyi fakat artık onlar da çok eskidi. Yeni rom'lar arasında en stabil olarak tavsiye edebileceğim Honeyice'ın son sürümü.

Bende onu yüklemeyi düşünüyordum zaten en iyisi honeyice çıktı :)

Honeyice rc3 ün ayırdığı bellek çok yetersiz kalıyor. Tarayıcıda kapanma sorunum var

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Beyler tabletimin ekranı benimde kırıldı.

Saolsun babam kırdı düşürüp. kendisi Elektronik teknisyen söktük tableti tamamen.

Ekranı çıkardık. 130-150 lira arası gözüküyor internette ama babam 80 TL olduğunu söyledi değişimi yapınca buraya bildiririm.

Geçmiş olsun. Umarım dediğin fiyata değiştirebilirsin ve birçok kişiye de çok faydalı bir bilgi olur.

Benim ekran şimdilik sağlam ama dün modaco'da advent vega ile ilgili forumlardan birinde advent vegaların ekranlarını değiştiren biri dikkatimi çekti. (Maalesef Birleşik Krallık'ta.) Eğer sipariş verirken ya da değiştirirken takıldığın bir nokta olursa belki ondan bilgi alabilirsin. (Daha önce de bu kullanıcının "5 tane dokunmatik ekran sipariş etmiştim, geldiler, kalibrasyonlarını yapıyorum" türünden mesajlarını görmüştüm.)

http://www.modaco.com/topic/330834-advent-vega-kernel-source-code-now-available/page__st__1620
    sayfasında 7. mesajda var mesela. "richardmlea" adlı kullanıcı. E-mail'ini de vermiş altta.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Arkadaşlar rica etsem HONEY ICE RC3 Chimera Edition romunun ekran görüntülerini yükleyebilir misiniz ?
    Ya da herhangi bir android 3.0 tabanlı ya da 4.0 tabanlı romların ekran görüntülerini yükleyebilir misiniz ?

Andorid 4.0 tabanlı bir ROM'a ait ekran görüntüsü bizim ROM Yükleme Rehberimizin ilk mesajında var dostum, Fırsat bulursam 3.0'a ait de yüklerim yakın zamanda.

Sağol dostum ,rom yükleme rehberindeki ekran görüntülerine baktım,çok hoşuma gitti, ics kurmaya karar verdim bir kaç haftaya,hangi ics sürümünü önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 18 Mayıs 2012; 10:55:21 >

• Arkadaşlar elimde exper p10an tablet var doğrudüzgün kullanmadım garantisi devam ediyor 2 aylık tablet

ViewCOMB 3.2 build versiyonunu yükledim çok hızlı internete giriyor google marketten istediğiniz oyunu indirebiliyorsunuz vs. içinde 16 gb kartıda var ama ben kullanmadığım için boş boş duruyor alacak olan arkadaşlar iletişime geçerlerse fiyatı 450 TL

Ciddi alıcılarla pazarlık yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo-mad -- 18 Mayıs 2012; 17:21:08 >
  • reklamlarda gördüm güzel makina gerçekten
  • Arkadaşlar rom yükleyince her oyunu çalıştırır mı ? Mesele modern combat 3 aspalth 6 gibi oyunları.
  • VegaCream BETA2-test3

http://www.mediafire.com/?ia5ar9y8vffjinl

[CHANGELIST]
    BETA2-test3:
    - Updated to latest AOSP 4.0.4 version (IMM76I)
    - su, busybox, superuser build from source
    - SystemUI.apk force closing should be solved.
  • Durdular durdular yine hızlandılar rom konuunda. Ben en son Beta2'yi yükledim. Benim adıma en büyük eksiklikler ne 3g dongle ne de adhoc internet bağlantısının çalışmaması, bu da tableti wifi olan ortamlara mahkum ediyor.
    bunun yanında hdmi çıkışı hd tv'de tam oturmuyor, daha önce kullandığım videwcomb ve türevi honeycomblarda ekran tvye tam oturuyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhabalar;
    Motorola xoom tablet aldığım için, easypad'i pek kullanamıyorum ve satmaya karar verdim. Tabletim çok temiz ve sorunsuzdur, sıfır ayarındadır. Kutusu, faturası garanti belgesi, şarj cihazı ve 16GB hafıza kartı eksiksizdir. Yanında bir de taşıma kılıfı hediye olarak veriyorum fiyat 375 TL'dır.

Fotoğraflar ürünün kendisine aittir, dileyen forumdan dileyen ise sahibinden.com üzerinden bana ulaşabilir. Özel mesajla cep numaranızı yazarsanız telefonla da geri dönüş yapabilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-exper-easypad-p10an-sifir-ayarinda-garantili-kilif-86598998/detay/

Edit: Küçük fotoğraflar düzgün çıkmadı konu da, tüm fotoğraflara ilandan bakabilirsiniz.

SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramanujan20 -- 21 Mayıs 2012; 19:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teo-mad

Arkadaşlar elimde exper p10an tablet var doğrudüzgün kullanmadım garantisi devam ediyor 2 aylık tablet

ViewCOMB 3.2 build versiyonunu yükledim çok hızlı internete giriyor google marketten istediğiniz oyunu indirebiliyorsunuz vs. içinde 16 gb kartıda var ama ben kullanmadığım için boş boş duruyor alacak olan arkadaşlar iletişime geçerlerse fiyatı 450 TL

Ciddi alıcılarla pazarlık yapılır

arkadaşlar acil satacağım yardımcı olan yokmu fiyatı düşürdüm özel msj atabilirsiniz. Toplasanız 10 gün kullanmamışımdır. Sıfır ayarında alacak olan arkadaş baksın öyle değilse iade etsin.

• Merhaba
    Exper Easypad p10an tabletin ekranı düşüp çatladı. Eski Exper Rom ile ite kaka çalışıyordu. Rom güncelleme yapınca ekran nerdeyse tamamen duyarsız oldu. Hiç tepki vermiyor. Ekranı servis haricinde hesaplı, nerede ve nasıl değiştirebilirim, yada yardımcı olacak olan var mı. Teşekkür ederim. Ekran hassasiyetini ayarlama yolu varmı?
    Teşekkürler
  • Easypad Ekran hassasiyet ayarı yapma imkanı var mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fidelite -- 23 Mayıs 2012; 18:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

arkadaslar hangı kılıfı kullanıyorsunuz onerebileceğiniz kılıf ekran koruyucu var mı ? Internette kılıf+ekran koruyucu 40 lira falandı daha ucuza bulunabilir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-exper-easypad-10-1-icin-ozel-orjinal-kilif-ekran-koruyucu-67032308/detay/
  • arkadaşlar stabil olduğu yorumlarını okuyarak tabletime honeyice yükledim.ilk başlarda sorun yoktu ama sonra google play store güncellemesinde sorun oluştu ve ondan sonra marketten indirmeye çalıştığım herşeyde "satın alma işleme koyulurken hata oluştu.(DF-BPA-13)" uyarısı vermeye başladı.tekrardan yüklediğimde de aynı sorunla karşılaştım,bu konuda yardım edebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phillip

arkadaşlar stabil olduğu yorumlarını okuyarak tabletime honeyice yükledim.ilk başlarda sorun yoktu ama sonra google play store güncellemesinde sorun oluştu ve ondan sonra marketten indirmeye çalıştığım herşeyde "satın alma işleme koyulurken hata oluştu.(DF-BPA-13)" uyarısı vermeye başladı.tekrardan yüklediğimde de aynı sorunla karşılaştım,bu konuda yardım edebilir misiniz ?

recovery mode'a geç, advanced menüsünden wipe dalvik yap. Bakalım düzelecek mi?
  • VegaCream-BETA2-120dpi-Apex.zip huzurlarınızda:

CWM Flashable ZIP: Sd karta kopyalanıp recovery moddan kurulacak sürümü.
    http://www.mediafire.com/?6b3aoid3dqlx18d

NVFLASH: Usb kablosu ile nvflash driver tanıtılmış makinalarda kurulan sürümü:
    http://www.mediafire.com/?t6y4ltvxjqocqwh

[CHANGELIST]
    BETA2 (compared to BETA1):
    - Removed provision.apk. This may conflict with Google Apps
    - Added Advanced Wifi Lock to /system/app
    - Changed keyboard
    - Updated to latest AOSP 4.0.4 version (IMM76I)
    - su, busybox, superuser build from source
    - SystemUI.apk force closing should be solved.
    - Sound problems (stuttering) solved (thanks brucelee666)
    - 3G should be working (it is working on my Huawei E153 dongle)
    - Browser updated and includes setting to change useragent
    - Webkit updated
    - OpenVPN compiled from source

• quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

quote:

Orijinalden alıntı: phillip

arkadaşlar stabil olduğu yorumlarını okuyarak tabletime honeyice yükledim.ilk başlarda sorun yoktu ama sonra google play store güncellemesinde sorun oluştu ve ondan sonra marketten indirmeye çalıştığım herşeyde "satın alma işleme koyulurken hata oluştu.(DF-BPA-13)" uyarısı vermeye başladı.tekrardan yüklediğimde de aynı sorunla karşılaştım,bu konuda yardım edebilir misiniz ?

recovery mode'a geç, advanced menüsünden wipe dalvik yap. Bakalım düzelecek mi?

olmadı yine aynı hataları veriyor..arkadaşımın tabletine de honeyice yükledik aynı sorunu verdi başka karşılaşan yok mu ? sorun google play kendini güncelleştirmeye çalışınca çkıyor.google talk da uyarı veriyor hesap açılamadı diye ondan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phillip -- 25 Mayıs 2012; 11:03:20 >

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.