Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabletime rom atmaktan korkuyorum.Gelecek ay kablo alıp rom atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 13 Mayıs 2012; 15:18:36 >
  • bir kere rom yükleyince rom manyağı oluyorsun benim denemediğim rom kalmadı ....:))))
  • :))) Çok doğru bir laf...
  • Arkadaşlar tabletimi satmayı düşünüyorum. Çiziksiz ve sorunsuzdur, fiyat 400 Lira. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilirler.
    1 seneden fazla garantisi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramanujan20 -- 14 Mayıs 2012; 0:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

Arkadaşlar tabletimi satmayı düşünüyorum. Çiziksiz ve sorunsuzdur, fiyat 400 Lira. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilirler.

Arkadaşım benden sana tavsiye,tabletini bu fiyattan satamazsın biraz indirim yap ,ben tabletimi 400liraya migrostan aldım,teşhir falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drxx

bir kere rom yükleyince rom manyağı oluyorsun benim denemediğim rom kalmadı ....:))))

Peki rom yükleyince modern combat 3ü oynaya bilecekmiyim ? Overclock programı ile tabletimi hızlandıra bilecekmiyim ?
  • En iyi rom nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrome06

quote:

Arkadaşlar tabletimi satmayı düşünüyorum. Çiziksiz ve sorunsuzdur, fiyat 400 Lira. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilirler.

Arkadaşım benden sana tavsiye,tabletini bu fiyattan satamazsın biraz indirim yap ,ben tabletimi 400liraya migrostan aldım,teşhir falan değil.

İllaha satacam diye bir zorunluluğum yok, sene içerisinde fiyatlar bir yükseldi bir alçaldı, yarın ne olacağını bilemezsin. Satılmazsa da veririm bir tanıdığıma o kullanır tableti, hiç önemli değil.

• arkadaşlar, apx modda yeni rom atarken bootloader download failed (bad data) şeklinde bir hata veriyor sürekli.. vega ics yüklerken oluyor bu. stock rom yüklemeyi denedik onda da sent data send failed NvError şeklinde hata veriyor ve tablet kesinlikle açılmıyor. yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

quote:

quote:

İllaha satacam diye bir zorunluluğum yok, sene içerisinde fiyatlar bir yükseldi bir alçaldı, yarın ne olacağını bilemezsin. Satılmazsa da veririm bir tanıdığıma o kullanır tableti, hiç önemli değil.

sende haklısın.

• quote:

En iyi rom nedir ?

android 2.2 tabanlı romlar stabilite açısından iyi fakat artık onlar da çok eskidi. Yeni rom'lar arasında en stabil olarak tavsiye edebileceğim Honeyice'ın son sürümü.
  • quote:

quote:

En iyi rom nedir ?

android 2.2 tabanlı romlar stabilite açısından iyi fakat artık onlar da çok eskidi. Yeni rom'lar arasında en stabil olarak tavsiye edebileceğim Honeyice'ın son sürümü.

Bende onu yüklemeyi düşünüyordum zaten en iyisi honeyice çıktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Batarya calibrasoyunu şu şekilde yapabilirsiniz:

1-Tableti 100/100 şarj olsun.
    2-Battery Calibration Uygulamasını açıp Calibrate deyin (veya Recovery moda geçip; Advanced menüsünden Wipe Battery Status yapın)
    3-Tableti şarjdan çıkarın.
    4-Tabletin bitin tamamen bitene kadar ve tablet kendilğğinden kapanan kadar asla ara şarj yapmayın.
    5-Bu şekilde sarj bittiğinde, tableti fişi hiç çıkarmadan 100/100 olana kadar şarj edin.
    6-İşlem tamamdır.

Hocam recovery mod ne demek ?
  • Yönetici yetkisine sahip tabletlerde, yani root olmuş tabletlerde yükleyebileceğin ROM Manager isimli uygulamanın arayüzü. Recovery moda geçerek rom yükleme, formatlama, vb. tehlikeli işleri yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Yönetici yetkisine sahip tabletlerde, yani root olmuş tabletlerde yükleyebileceğin ROM Manager isimli uygulamanın arayüzü. Recovery moda geçerek rom yükleme, formatlama, vb. tehlikeli işleri yapabilirsin...

Sağol hocam
  • VegaCream BETA2-test2 çıktı

http://www.mediafire.com/?a20dc5w7as2xyur

[CHANGELIST]
    BETA2-test2:
    Changes from beta1 are
    - Sound problems (stuttering) solved (thanks brucelee666)
    - 3G should be working (it is working on my Huawei E153 dongle)
    - Browser updated and includes setting to change useragent
    - Webkit updated
    - OpenVPN compiled from source

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 16 Mayıs 2012; 19:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

VegaCream BETA2-test2 çıktı

http://www.mediafire.com/?a20dc5w7as2xyur

[CHANGELIST]
    BETA2-test2:
    Changes from beta1 are
    - Sound problems (stuttering) solved (thanks brucelee666)
    - 3G should be working (it is working on my Huawei E153 dongle)
    - Browser updated and includes setting to change useragent
    - Webkit updated
    - OpenVPN compiled from source

Beta 1 zaten yeteri kadar stabildi.Bir süre daha beta 1 i kullanıp sonra beta 2 ye geçerim

Bir sorunum var.Tarayıcıda gezinirken sayfayı aşağıya yada yukarıya kaydırmaya calısıtıgımda kayma işlemi 0.5-1 sn kadar geç Ekranı kalibre ettim ancak yinede düzelmedi.Bu sorun android 2.2 de de vardı.vegacream yükledim yine devam ediyor.

• Arkadaşlar rica etsem HONEY ICE RC3 Chimera Edition romunun ekran görüntülerini yükleyebilir misiniz ?
    Ya da herhangi bir android 3.0 tabanlı ya da 4.0 tabanlı romların ekran görüntülerini yükleyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 17 Mayıs 2012; 9:58:16 >
  • Beyler tabletimin ekranı benimde kırıldı.

Saolsun babam kırdı düşürüp. kendisi Elektronik teknisyen söktük tableti tamamen.

Ekranı çıkardık. 130-150 lira arası gözüküyor internette ama babam 80 TL olduğunu söyledi değişimi yapınca buraya bildiririm.
  • quote:

Arkadaşlar rica etsem HONEY ICE RC3 Chimera Edition romunun ekran görüntülerini yükleyebilir misiniz ?
    Ya da herhangi bir android 3.0 tabanlı ya da 4.0 tabanlı romların ekran görüntülerini yükleyebilir misiniz ?

Andorid 4.0 tabanlı bir ROM'a ait ekran görüntüsü bizim ROM Yükleme Rehberimizin ilk mesajında var dostum, Fırsat bulursam 3.0'a ait de yüklerim yakın zamanda.
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.