Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

arkadaşlar sorumu yineliyorum vegaıcs de uyku modundan cıktıktan sonra wifi kapatılıyor yazıyor ve hiç bir işlem yapılmıyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim....

Malessef ROM u yenıden yukleyerek cozdum ben bu sorunu ama tam cozum degıl. Yıne uyandıgında wifi ya baglanmak ıcın bekletıyor. Uyku sorunu yenı guncelleme ıle gıderılene kadar sana da softlocker programını onerırım.

cevap icin tesekkur ederim dediginiz proyu yukleyip sonuclari buradan paylasirim. tekrar tesekurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzsimsekk

Uykuya girerken ve uykudan çıkarken tuşta biraz sıkıntı oluyor acaba nasıl çözebilirim ?

Ayrıca Wi-Fi kafasına göre kapanıyor bulunamadı diyor açıp kapatmak gerekiyor buna da bir çözüm bulmam lazım.

4.0.3 yükle tablette.

aynı sıkıntı bende de oluyor uykudan çıkarmak için power tuşuna bastığımda ekran hemen kararıyor . geri tuşuna bastığımda ekran yerine geliyor ve rahatlıkla kilidi açabiliyorum. ama wifi için uykudan sonra bir çözüm bulamadım her defasında reboot etmem gerekiyor.

vega ics yüklü bende de...

Bende de eryiğit rom yüklü uyku moduna girince wifi kapanıyor bu durumu nasıl aşabiliriz acaba çünkü torrentle vs indirme yaparken uyku moduna geçirince tableti, direk bağlantı gidiyor.. Bri çözümü olmalı bunun çok kötü bir özellik.

Dostum bır usttekı SoftLocker programı senın ıcı de cozum olacaktır.

Programı yükledim ve programı etkinleştirdim fakat kapama tuşuna basıp ekran kararınca wifi tekrar kesiliyor ve ekran açılınca tekrar bağlanması gerekiyor tam olarak anlayamadım nasıl çalıştığını..

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbilir

quote:

quote:

quote:

EasyPad'imde 2,3 aydır Baki Eryiğit'in rom'unu kullanıyordum.24 saat şarjda beklettim ,ardından dokunmatik çalışmamaya başladı.Açma düğmesine basılı tutup kapattım,Yeniden açtım,geri düğmesine bastım vs derken çalıştı fakat 10 dk sonra yine gitti,2gün uğraştım hiçbir şekilde düzelmedi.USB mouse taktım görmedi,Bunun üzerine experin ftp sitesindeki orjinal froyo 2.2 yi kurdum , usb mouse ile çalıştırabildim. Kalibrasyon yaptım ve dokunmatik çalışmaya başladı.(Donanim sorunu olmadığı için çok sevindim.)Sonra hazır herşeyi silmişken ICS Beta1 i denemeye karar verdim.kurdum açıldı ve 10 15 dakika içinde dokunmatik yine çalışmamaya başladı.Yine orjinal froyo 2.2 yi kurup mouse takarak kalibrasyonu çalıştırdım ve çalışmaya başladı.(Bu arada SD kartı formatladım,belki içerisinde kalan birşey vardır diye vs ama farketmedi).Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm yolunu bilen var mı?Aklıma gelenler ; Eğer öyle birşey varsa Hard Format atmak(içinde birşeyler kalmış ve etkiliyor diye) , Sistemin piliyle alakalı bir durum olup dokunmatiğe enerjiyi kesmesi gibi bir durum(pili çıkarıp sadece adaptör takılıyken denemek).
    Saygılar...

Yukarıda yazdığım konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

Osmanbilir. Rom yukleme rehberınde son yazdıgım mesajı sen de uygular mısın? Aynı sorunu yasayan srkadasa cozum olmadı ama sen de ıse yarayabılır.

Hakan_a , İlgin için tşk ederim , Ben az önce Orjinal Rom a geri döndüm ve TP Utility'i mouse takıp çalıştırdım ve kalibre ettim,Dokunmatik çalışıyor (Şuan) Şimdi CorvusReborn u indiriyorum, Birde onu kurup deneyeceğim. Zaten sorun olursa 3 5 gün içerisinde oluyor, Orjinal ROM a gelip TPUtility'i çalıştırınca çözülüyor,TPUtility'i birkaç ROm da denedim fakat çalışmadı.CorvusReborn'u deneyip sizleride bilgilendiriyor olurum.

CorvusReborn'u kurdum , Yaklaşık kesintisiz 20 dakika kullandıktan sonra kalibre yine bozuldu.Orjinal rom u kurdum ve yaklaşık 2,5 saat kullandım hiç bir kilitlenme donma vb. durum yaşamadım.EasyPad için Hard Format benzeri bir işlem yapabilir miyiz? Dijital Fotograf Çerçevesi olarak kullanmak istemiyorum cihazı.Bu sorunu yaşayıp aşabilen var mı?

• VegaCream'in Alpha2'si çıkmış. Kamera düzeltilmiş, bazı diller eklenmiş ve file manager eklentisi yapılmış.

http://www.mediafire.com/?k0dclqwwtc1eqwd
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

VegaCream'in Alpha2'si çıkmış. Kamera düzeltilmiş, bazı diller eklenmiş ve file manager eklentisi yapılmış.

http://www.mediafire.com/?k0dclqwwtc1eqwd

Denedinizmi Türkçe dil varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
    Denedinizmi Türkçe dil varmı?

Biraz sonra deneyeceğim nasipse. O zaman yazarım.
  • VegaCream'in Alpha2'de türkçe desteği var. Kurulumu hızlı. Boot açılış ekranı diğerlerinin en iyisi. 120 dpi. Ekran geçişlerinde bir takılma yok. Google Play'i tek seferde tanıdı. Alışmıştık problem çıkartmasına. Kamera çalışıyor denilmiş ama bendeki exper tablette çalışmadı.
  • tabletforumda 3g çalışıyor diyenler var alpha 2 için
  • hd görüntü almak için ne yapmam gerek tv ye bağladım ama görüntü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edeb'i Muamma -- 28 Nisan 2012; 14:50:39 >
  • Selam arkadaslar bu gameloftun oyunlarini tam ekram oynamanin bir yolu varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

VegaCream'in Alpha2'de türkçe desteği var. Kurulumu hızlı. Boot açılış ekranı diğerlerinin en iyisi. 120 dpi. Ekran geçişlerinde bir takılma yok. Google Play'i tek seferde tanıdı. Alışmıştık problem çıkartmasına. Kamera çalışıyor denilmiş ama bendeki exper tablette çalışmadı.

bende kamera çalıştı,bazı tabletler değişik sanırım ondandır.
  • Edeb'i Muamma arkadaşım

valla özel bir şey yok. hdmi kabloyu bağla ve tv'ni bu hdmi için ayarla.
    ben vegaics beta kullanıyorum. hatta enerji bağlantısı bile yapmıyorum. malum enerji bağlantısında dokunmatik panelin hassasiyet kaybı sorunu var.
    youtube süper çalışıyor. tabletteki ufak görüntüyü otomatik olarak olarak full ekran yapıyor tv'de.

hd dizi izle isimli uygulama süper çalışıyor mesela.

gelelim soruna bu işler full ekranda olmakla birlikte 720P. yani fullhd değil. ikonlar çok büyük. hoş ben 120dpi denemedim. 160dpi bağlıyorum.

not: eger dock station kullanıyorsan dock'un enerji bağlantısını yapman lazım.

not: bu işe 1080p yapmayı bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacasus -- 28 Nisan 2012; 21:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacasus

Edeb'i Muamma arkadaşım

valla özel bir şey yok. hdmi kabloyu bağla ve tv'ni bu hdmi için ayarla.
    ben vegaics beta kullanıyorum. hatta enerji bağlantısı bile yapmıyorum. malum enerji bağlantısında dokunmatik panelin hassasiyet kaybı sorunu var.
    youtube süper çalışıyor. tabletteki ufak görüntüyü otomatik olarak olarak full ekran yapıyor tv'de.

hd dizi izle isimli uygulama süper çalışıyor mesela.

gelelim soruna bu işler full ekranda olmakla birlikte 720P. yani fullhd değil. ikonlar çok büyük. hoş ben 120dpi denemedim. 160dpi bağlıyorum.

not: eger dock station kullanıyorsan dock'un enerji bağlantısını yapman lazım.

not: bu işe 1080p yapmayı bilen var mı?

yaptımda 720 de kasıyor hacı öyle böyle değil neden kasıyorki

• merhaba arkadaşlar..easypad'imizi DLNA özelliği olan bit TV'ye kablosuz olarak bağlayıp tabletteki filmleri(veya tabletin görüntüsünü TV'ye aktarma da diyebiliriz) TV'den izlememiz sağlayan bir program var mıdır? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar bir sorum daha olacak modacom advent vega rom kullanıyormuşum..ancak bir çok oyunda g-sensör çalışmıyor tam olarak...mesela fly boy diye bir oyun indirdim uçak devamlı sağa veya sola gidiyor..düzeltmek için tablet elimde şekilden şekile giriyorum..sorun ne olabilir ve çözümü nedir bilen var mı acaba? cevaplar ve destek için şimdiden çok teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uykuya girerken ve uykudan çıkarken tuşta biraz sıkıntı oluyor acaba nasıl çözebilirim ?

Ayrıca Wi-Fi kafasına göre kapanıyor bulunamadı diyor açıp kapatmak gerekiyor buna da bir çözüm bulmam lazım.

4.0.3 yükle tablette.

aynı sıkıntı bende de oluyor uykudan çıkarmak için power tuşuna bastığımda ekran hemen kararıyor . geri tuşuna bastığımda ekran yerine geliyor ve rahatlıkla kilidi açabiliyorum. ama wifi için uykudan sonra bir çözüm bulamadım her defasında reboot etmem gerekiyor.

Bende de eryiğit rom yüklü uyku moduna girince wifi kapanıyor bu durumu nasıl aşabiliriz acaba çünkü torrentle vs indirme yaparken uyku moduna geçirince tableti, direk bağlantı gidiyor.. Bri çözümü olmalı bunun çok kötü bir özellik.

Programı yükledim ve programı etkinleştirdim fakat kapama tuşuna basıp ekran kararınca wifi tekrar kesiliyor ve ekran açılınca tekrar bağlanması gerekiyor tam olarak anlayamadım nasıl çalıştığını..

Dostum bu çözüm yönteminde kapama tuşuna basmayacaksın. Program sayesinde tabletin hiç bir zaman uyku moduna geçmeyecek ta ki sen tuşa basana kadar. Amaç da uykuya geçmesini önlemek. Tabi bu da ekranın sürekli açık olması anlamına geliyor. Şimdilik en iyi çözüm bu malessef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

EasyPad'imde 2,3 aydır Baki Eryiğit'in rom'unu kullanıyordum.24 saat şarjda beklettim ,ardından dokunmatik çalışmamaya başladı.Açma düğmesine basılı tutup kapattım,Yeniden açtım,geri düğmesine bastım vs derken çalıştı fakat 10 dk sonra yine gitti,2gün uğraştım hiçbir şekilde düzelmedi.USB mouse taktım görmedi,Bunun üzerine experin ftp sitesindeki orjinal froyo 2.2 yi kurdum , usb mouse ile çalıştırabildim. Kalibrasyon yaptım ve dokunmatik çalışmaya başladı.(Donanim sorunu olmadığı için çok sevindim.)Sonra hazır herşeyi silmişken ICS Beta1 i denemeye karar verdim.kurdum açıldı ve 10 15 dakika içinde dokunmatik yine çalışmamaya başladı.Yine orjinal froyo 2.2 yi kurup mouse takarak kalibrasyonu çalıştırdım ve çalışmaya başladı.(Bu arada SD kartı formatladım,belki içerisinde kalan birşey vardır diye vs ama farketmedi).Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm yolunu bilen var mı?Aklıma gelenler ; Eğer öyle birşey varsa Hard Format atmak(içinde birşeyler kalmış ve etkiliyor diye) , Sistemin piliyle alakalı bir durum olup dokunmatiğe enerjiyi kesmesi gibi bir durum(pili çıkarıp sadece adaptör takılıyken denemek).
    Saygılar...

Yukarıda yazdığım konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

Osmanbilir. Rom yukleme rehberınde son yazdıgım mesajı sen de uygular mısın? Aynı sorunu yasayan srkadasa cozum olmadı ama sen de ıse yarayabılır.

Hakan_a , İlgin için tşk ederim , Ben az önce Orjinal Rom a geri döndüm ve TP Utility'i mouse takıp çalıştırdım ve kalibre ettim,Dokunmatik çalışıyor (Şuan) Şimdi CorvusReborn u indiriyorum, Birde onu kurup deneyeceğim. Zaten sorun olursa 3 5 gün içerisinde oluyor, Orjinal ROM a gelip TPUtility'i çalıştırınca çözülüyor,TPUtility'i birkaç ROm da denedim fakat çalışmadı.CorvusReborn'u deneyip sizleride bilgilendiriyor olurum.

CorvusReborn'u kurdum , Yaklaşık kesintisiz 20 dakika kullandıktan sonra kalibre yine bozuldu.Orjinal rom u kurdum ve yaklaşık 2,5 saat kullandım hiç bir kilitlenme donma vb. durum yaşamadım.EasyPad için Hard Format benzeri bir işlem yapabilir miyiz? Dijital Fotograf Çerçevesi olarak kullanmak istemiyorum cihazı.Bu sorunu yaşayıp aşabilen var mı?

İlginç bir durum, olsa olsa bu tamamen ROM ile ilgili bir sorun. Mesela HoneyIce Rom'u kurup denesen bir de...Muhtemelen sonuç değişecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

merhaba arkadaşlar bir sorum daha olacak modacom advent vega rom kullanıyormuşum..ancak bir çok oyunda g-sensör çalışmıyor tam olarak...mesela fly boy diye bir oyun indirdim uçak devamlı sağa veya sola gidiyor..düzeltmek için tablet elimde şekilden şekile giriyorum..sorun ne olabilir ve çözümü nedir bilen var mı acaba? cevaplar ve destek için şimdiden çok teşekkürler...

Modaco da G-Sensor ayarlarında Game-Mode diye bir seçenek vardı sanki??? Bir bakar mısın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4.0.3 yükle tablette.

Dostum bu çözüm yönteminde kapama tuşuna basmayacaksın. Program sayesinde tabletin hiç bir zaman uyku moduna geçmeyecek ta ki sen tuşa basana kadar. Amaç da uykuya geçmesini önlemek. Tabi bu da ekranın sürekli açık olması anlamına geliyor. Şimdilik en iyi çözüm bu malessef.

Hmm. Anladım batarya daha çok gidecek ama yapıcak birşey yok umarım düzeltirler teşekkürler cevap için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

merhaba arkadaşlar bir sorum daha olacak modacom advent vega rom kullanıyormuşum..ancak bir çok oyunda g-sensör çalışmıyor tam olarak...mesela fly boy diye bir oyun indirdim uçak devamlı sağa veya sola gidiyor..düzeltmek için tablet elimde şekilden şekile giriyorum..sorun ne olabilir ve çözümü nedir bilen var mı acaba? cevaplar ve destek için şimdiden çok teşekkürler...

Modaco da G-Sensor ayarlarında Game-Mode diye bir seçenek vardı sanki??? Bir bakar mısın?

dostum sağol..o menüyü denemiştim..forumu tekrar arattım...gorgeni isimli arkadaştan alıntıyla hallettim

"""Eryigit rom daki g sensore cozum buldum
    http://dl.dropbox.com/u/1740216/Vega/newbe5-AccelFix.zip linkteki dosyaya tablete indirin ve bi klasore bosaltin
    root explorer yuklu degilse yukleyin yukluyse girip zipi bosalttiginiz klasordeki .jar /system/framework klasorune kopyalayip eskisiyle degistirin
    .so dosyasinida /system/lib klasorune kopyalayin var olan dosyayla degistirin
    Dilerseniz degistireceginiz dosyalarin kopyalayrak yedegini alin
    Tablete res atin ve bu kadar. Hali hazirda bulunan drunk man oyunuyla deneme yaptim calisti """"

kendisine teşekkür ederim..sorun yaşayan arkadaşlar yukarıdaki msjdan faydalanabilirler..

• 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.