Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: mfserkan

hocam iyi gunler ben yeni exper easypad p10ang kullanıcısıyım su anda android 3.2.2 kullanıyorum ama wifi ve gps de sorun var acaba hangi surumu kullanmamı onerirsiniz sornsuz bi sekilde calısmasını istiyorum teşekkurler

Üstad bizim tabletlerde dahili GPS chipi yok. 3g modulu ile ortak bir kullanım ki o da A-GPS ile olabilicek. Kaldı ki ben de tam verim alamadım A-GPS den de...Şuan HoneyIce 3.2'de zaten GPS çalışmıyor. Wifi da ise sorun olmaması lazım. En son çıkan HoneyIce Chimera'yı kur istersen.

tammdır hocam cok teşekkurler
  • arkadaşlar ics beta1 yüklemiştrim en son yama filan çıktımı acaba üzerine?? belkeme modu tuşu beni deli ediyor çünkü.. en azından onun için bir yama şart gibi..

ayrıca yama çıktıysa yükleyince normal programlarım yerinde duruyor değil mi?? yardımcı arkadaşlara teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

arkadaşlar ics beta1 yüklemiştrim en son yama filan çıktımı acaba üzerine?? belkeme modu tuşu beni deli ediyor çünkü.. en azından onun için bir yama şart gibi..

ayrıca yama çıktıysa yükleyince normal programlarım yerinde duruyor değil mi?? yardımcı arkadaşlara teşekkür ederim..

vegaICS geliştiricisi cass şu sıralar ics 4.0.4 üzerinden yeni betayı çıkarmaya hazırlanıyor. Biraz bekleyin isterseniz, yeni sürüm çıkınca yüklersiniz, şimdi beta1 ile devam edin çok sorun olmuyorsa. Bu arada hem areo hem de başka bir kullanıcı beta1 için yama çıkarmıştı.

http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/4619-%5Brom%5D-vegaics-%5Bpatched%5D.html

• o değilde beyler 4.0.4 sürümü çok fena olacak gibi sebebi modacoda bütün developerlar birleşmiş bunun üzerine uğraşıyorlar.
  • herkese merhaba arkadaşlar
    Ben bu tablet bilgisayarı aldım fakat şöyle bi sorum var tabletteki programları ilk başta acamadım daha sonrada bilgisayarımdan indirim hafıza kart yoluyla tablet bilgisayara atıp yükledim( Skype ). Ama nasıl görüntülü konuşucam bu konuda yardımcı olurmusunuz. Tabletten kameraya girdiğimde sorunsuz calısıyor ama skype'tan videolu arama yollayınca ekran simsiyah oluyor ne karşıdaki görüntü bana geliyor ne benim görüntüm ona gidiyor. Sesler geliyor fakat yardımcı olurmusunuz?
    Veya elinde görüntülü konuşma için msn programı olanlar linkde verebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

o değilde beyler 4.0.4 sürümü çok fena olacak gibi sebebi modacoda bütün developerlar birleşmiş bunun üzerine uğraşıyorlar.

Super haber sabirsizlikla bekliyorum... 3g modem de baglanirsa tadindan yenmez
  • Vede birşey daha sormak istiyorum bu rom yüklemeyle ilgili sanırım google play store ve android marketlerin acılmaması.
    Bu Rom yüklemek çok gerekli birşeymidir sadece android marketin acılmaması gibi sorunlarmı verir yoksa daha başka sorunlarda cıkartırmı ilerde?
    Eğer gerekli birşeyse öğrenip kurayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzsimsekk

Herkese tekrar merhaba,
    Uzun bir sure 3.2 kullandiktan sonra bugun ICS 4.0.3'e gectim,
    Performans olarak gercekten doyurucu gayet de oyaliyor insani :)
    2 sorum olacakti,
    1.si; ekran cozunurlugunu nasil degistirebilirim boyutlar buyuk duruyor gercekten
    2.si; duvar kagidi ayarlamak istiyorum fakat kirpmayi zorunlu tutuyor ve fotograf cok kuculuyor bi anlami kalmiyor,
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Çözsünürlük ICS'de 160 ve 120 olarak iki seçenek halinde, diğer çözünürlükleri ayarladığınızda tablet takılı kalıyor. Bir dahaki beta da çözülecektir. Benim tavsiyem 160'da yani kendi halinde kalsın. Onun üzerine Go Launcher'in tabletler için özel bir sürümü çıktı beta aşamasında. Go Launcher HD diye. Onu bir kur istersen. Simgeler ortalama bir boyuta geçiyor.

Duvar kağıdı sonunu da muhtemelen bu nedenledir.

Hocam GO Launcher HD'yi indirmiştim zaten simgeleri biraz olsun ayarlayarak küçülttüm fakat tabletin kendi çözünürlüğü çok büyük geliyor, 120 ve 160 demişsin bunları benim kendim ayarlayabileceğim bir yer var mı ?

Duvar kağıdını seçerken de ortada iç içe iki dikdörtgen gibi bir şey var ve onunla kırpmayı zorunlu tutuyor, internette araştırdım fakat bu ikisini çözebileceğim sonuçları bulamadım.

Şimdiden sağolasın.

• quote:

quote:

quote:

Herkese tekrar merhaba,
    2 sorum olacakti,
    1.si; ekran cozunurlugunu nasil degistirebilirim boyutlar buyuk duruyor gercekten
    2.si; duvar kagidi ayarlamak istiyorum fakat kirpmayi zorunlu tutuyor ve fotograf cok kuculuyor bi anlami kalmiyor,

Çözsünürlük ICS'de 160 ve 120 olarak iki seçenek halinde, diğer çözünürlükleri ayarladığınızda tablet takılı kalıyor. Bir dahaki beta da çözülecektir. Benim tavsiyem 160'da yani kendi halinde kalsın. Onun üzerine Go Launcher'in tabletler için özel bir sürümü çıktı beta aşamasında. Go Launcher HD diye. Onu bir kur istersen. Simgeler ortalama bir boyuta geçiyor.

Hocam GO Launcher HD'yi indirmiştim zaten simgeleri biraz olsun ayarlayarak küçülttüm fakat tabletin kendi çözünürlüğü çok büyük geliyor, 120 ve 160 demişsin bunları benim kendim ayarlayabileceğim bir yer var mı ?

Duvar kağıdını seçerken de ortada iç içe iki dikdörtgen gibi bir şey var ve onunla kırpmayı zorunlu tutuyor, internette araştırdım fakat bu ikisini çözebileceğim sonuçları bulamadım.

Şimdiden sağolasın.

Marketten dpi changer diye aratirsaniz o uygulama ile degistirebilirsiniz dpi degerini.
    Diger bir yontem root explorer ile system klasorunun altindaki build.prop dosyasini editlemek. Lcd_density satirinin sonundaki dpi degerini degistirip tableti bastan baslatmaniz yeterli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

herkese merhaba arkadaşlar
    Ben bu tablet bilgisayarı aldım fakat şöyle bi sorum var tabletteki programları ilk başta acamadım daha sonrada bilgisayarımdan indirim hafıza kart yoluyla tablet bilgisayara atıp yükledim( Skype ). Ama nasıl görüntülü konuşucam bu konuda yardımcı olurmusunuz. Tabletten kameraya girdiğimde sorunsuz calısıyor ama skype'tan videolu arama yollayınca ekran simsiyah oluyor ne karşıdaki görüntü bana geliyor ne benim görüntüm ona gidiyor. Sesler geliyor fakat yardımcı olurmusunuz?
    Veya elinde görüntülü konuşma için msn programı olanlar linkde verebilir :)

quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Vede birşey daha sormak istiyorum bu rom yüklemeyle ilgili sanırım google play store ve android marketlerin acılmaması.
    Bu Rom yüklemek çok gerekli birşeymidir sadece android marketin acılmaması gibi sorunlarmı verir yoksa daha başka sorunlarda cıkartırmı ilerde?
    Eğer gerekli birşeyse öğrenip kurayım

• ACİLLLL

arkadaşlar merhaba..sd kartımı biçimlendirdim.. link2sd programı için 2 bölüme ayırayım dedim ama bir türlü beceremedim.
    şu ana kadar yaptıklarım.
    mini tool partition wizard programında 1 bölümü fat32 primary 5GB diğer bölümü de sırasıyla etx2, ext3, ext4 olarak formatladım.
    ancak easypad'ime takında "hasarlı kart" diyor..bölüme ayırmayıp sadece fat32 ile formatlayıp takınca kartı o zaman görüyor....
    nerde yanlış yapıyorum??
    acil yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...syg,
  • 3 gündür ugrasıyorum bir türlü görüntüyü getiremedim :)
    Pcden videolu arama atıyorum tabletten kabul ediyorum ama tablettin ekranı siyah hiç görüntü yok. pc deki ekranda ise pc kamerasından görüntü gidiyor gösteriyor tablettende görüntü geliyor gösteriyor ama tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

ACİLLLL

arkadaşlar merhaba..sd kartımı biçimlendirdim.. link2sd programı için 2 bölüme ayırayım dedim ama bir türlü beceremedim.
    şu ana kadar yaptıklarım.
    mini tool partition wizard programında 1 bölümü fat32 primary 5GB diğer bölümü de sırasıyla etx2, ext3, ext4 olarak formatladım.
    ancak easypad'ime takında "hasarlı kart" diyor..bölüme ayırmayıp sadece fat32 ile formatlayıp takınca kartı o zaman görüyor....
    nerde yanlış yapıyorum??
    acil yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...syg,

bende o programı kullanarak denedim olmadı. Onun yerine tablette Recovery moduna geçin ve aşağıdaki adımları izleyin;
    -Advanced bölümüne girin
    -Partition SD card bölümünü seçin
    -İkinci bölümü ne kadar büyüklükte yapmak istediğinizi soracak
    -İsteğinize göre seçin, sonra Swap Size yapmak istiyorsanız oradan onuda ayarlayabilirsiniz (performans artışı sağlıyormuş sanırım. Ben yapmadım, uygulamadan önce bir araştırın. Olmadı 0 (sıfır)'ı seçip devam edin).
    -Sd kartınızı formatlayacak ve 2. kısmı oluşturacak.
    Oluşturduğu kısım Ext3 oluyordu sanırım. olmazsa sırasıyla denersiniz link2sd den :-)

Buradada uygulama vidyosu:http://www.youtube.com/watch?v=sy0vv_VjiWg

Bende şu an link2sd ile kullanıyorum. 100e yakın uygulama (oyunlar dahil) var ve hala 150mb+ boş yer var tablette. Herkese tavsiye ederim :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

quote:

quote:

quote:

Herkese tekrar merhaba,
    2 sorum olacakti,

Şimdiden sağolasın.

Marketten dpi changer diye aratirsaniz o uygulama ile degistirebilirsiniz dpi degerini.
    Diger bir yontem root explorer ile system klasorunun altindaki build.prop dosyasini editlemek. Lcd_density satirinin sonundaki dpi degerini degistirip tableti bastan baslatmaniz yeterli olacaktir.

DPİ Changer işimi gördü hocam teşekkürler.

Duvar kağıdı ayarlama konusunda da bir yardımcı olabilirsen sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzsimsekk -- 24 Nisan 2012; 12:32:22 >

• selam arkadaşlar EXPER EASYPAD tabletim kendi kendine kapandı birdaha açılmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkür edrim..
  • tablet açılıyor ekrana göruntu gelmiyor
  • Merhaba arkadaşlar,

Corvus Android 4.0.4'ü baz alan yeni romunu yayınladı. Adı CorvusReborn
    şu an için Bt, 3G ve Gps çalışmadığını belirtmiş
    indirip denemek istiyenler için tablet roms sayfasının linkini veriyorum indirme bağlantısını sayfanın sonuna doğru bulabilirsiniz
    aynı zamanda kurulum işlemleriyle ilgili sıralamyı ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz
    tabiki sayfa ingilizce ingilizcesi olmayan arkadaşlar için kurulum işlemlerinin sıralamsını türkçeye çevirmeye çalıştım.

kurulum işlemleri ve google uygulamalarının çalışması için yapmanız gerekenleri sırası ile şöyle belirtmiş

1. Romu flaşlayın
    2. Tableti açın
    3. Açılınca wifi ayarlarını yapıp takvim(calender) uygulamasını açın sizden google hesap ayarlarını yapmanızı isteyecek
    4. Google hesap adınızı ve şifrenizi girdiğinizde işlem sonunda hata verecek ve fc (Google Account Manager has close) ana sayfaya dönüp tableti kapatıp açın
    5. tablet yeniden açılınca gmail uygulamasına girdiğinizde mailin senkronize olduğunu göreceksiniz marketi açıp uygulama indirebilirsiniz

google uygulamalarının çalışması için tek yolun bu olduğunu eğer hata veriyorsa bir şeyi yanlış yaptığınızı tekrardan en başından denemeniz gerektiğini yazmış
    kendisi deneyip test etmiş.
    tabletin şarj kablosu yanımda olmadığı için deneyemedim :) deneyen arkadaşlar deneyimlerini yazarsa hepimizi aydınlatmış olurlar

http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/4834-%5Brom%5D-corvusreborn-vega-andother-harmony-based-tablets.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laklakhan -- 24 Nisan 2012; 21:41:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

quote:

quote:

quote:

Herkese tekrar merhaba,
    2 sorum olacakti,

Şimdiden sağolasın.

DPİ Changer işimi gördü hocam teşekkürler.

Duvar kağıdı ayarlama konusunda da bir yardımcı olabilirsen sevinirim :)

Merhaba,
    Marketten Wallpaper wizardrii uygulamasını indirip denemenizi öneririm. Kesip kesmeme gibi seçenekleri mevcut. Tabi istediğiniz kıvama getirir mi orasını bilemiyorum. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 25 Nisan 2012; 4:54:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbilir

EasyPad'imde 2,3 aydır Baki Eryiğit'in rom'unu kullanıyordum.24 saat şarjda beklettim ,ardından dokunmatik çalışmamaya başladı.Açma düğmesine basılı tutup kapattım,Yeniden açtım,geri düğmesine bastım vs derken çalıştı fakat 10 dk sonra yine gitti,2gün uğraştım hiçbir şekilde düzelmedi.USB mouse taktım görmedi,Bunun üzerine experin ftp sitesindeki orjinal froyo 2.2 yi kurdum , usb mouse ile çalıştırabildim. Kalibrasyon yaptım ve dokunmatik çalışmaya başladı.(Donanim sorunu olmadığı için çok sevindim.)Sonra hazır herşeyi silmişken ICS Beta1 i denemeye karar verdim.kurdum açıldı ve 10 15 dakika içinde dokunmatik yine çalışmamaya başladı.Yine orjinal froyo 2.2 yi kurup mouse takarak kalibrasyonu çalıştırdım ve çalışmaya başladı.(Bu arada SD kartı formatladım,belki içerisinde kalan birşey vardır diye vs ama farketmedi).Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm yolunu bilen var mı?Aklıma gelenler ; Eğer öyle birşey varsa Hard Format atmak(içinde birşeyler kalmış ve etkiliyor diye) , Sistemin piliyle alakalı bir durum olup dokunmatiğe enerjiyi kesmesi gibi bir durum(pili çıkarıp sadece adaptör takılıyken denemek).
    Saygılar...

Yukarıda yazdığım konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

• 2 rom birden çıktı arkadaşlar, biri Corvusreborn diğeri ise vegacream adlı android 4.0.4 tabanlı romlar. İlkinde sadece corvus imzası diğerinde ise corvus, cass, eduardo, areo, scanno imzası mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.