Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar imza yapacak gönüllü yokmu,1-1.5 senedir konumuz var ama hala imzamız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrome06

Arkadaşlar imza yapacak gönüllü yokmu,1-1.5 senedir konumuz var ama hala imzamız yok.

chrome06, imza derken neyi kasteddin, ben anlamadım. Forum kültürüm bayağı zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: chrome06

Arkadaşlar imza yapacak gönüllü yokmu,1-1.5 senedir konumuz var ama hala imzamız yok.

chrome06, imza derken neyi kasteddin, ben anlamadım. Forum kültürüm bayağı zayıf.

Ayakkabım yok diye üzülüyordum taa ki ayaksız bir çocuk görene kadar. Sad-i Şirazi
    Bu cümleyi yazdığın yer imza
  • 3g si kullanılabilen en iyi rom hangisi ?
  • arkadaşlar ben rom güncellemesi yapacağım ancak exper in sitesindeki usb driver indirme linki çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: generaltargo

arkadaşlar ben rom güncellemesi yapacağım ancak exper in sitesindeki usb driver indirme linki çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz?

ftp://ftp.exper.com.tr/SURUCULER/Exper-Tabletler/EASYPAD-P10AN/ROM bu adreste var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa8yavuz

3g si kullanılabilen en iyi rom hangisi ?

VegaCream-BETA2 sürümünde bazı modellerin çalıştığını yazan arkadaşlar vardı.Ama bunu en iyi, deneyerek öğrenebilir ve çalışıp-çalışmayan aparatı forumda paylaşarak arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsiniz.
  • Arkadaşlar iPad alacağım için exper tabletimi satıyorum. Geçen yıl şubat ayında aldım diye hatırlıyorum ve alalı doğru düzgün kullanmak nasip olmadı son 6 aydır da askerde olduğum için evde yatıyordu. 7-8 ay civarı garantisi var kutusundan kablosuna hafıza kartından faturasına full içerik, tam garanti tarihini faturaya eve gidince bakarak net olarak söyleyeceğim.Kozmetik olarak 10 / 10 diyebilirim. Şahsen benim gözüme çarpan en ufak bir çizik dahi yok kullandığım tüm elektronik cihazları olduğu gibi tabletimi de titizlikle kullandım. Ciddi alıcılar pm atarsa istanbul içi elden gösteririm beğenirse alacak arkadaşım alır gider. Fiyat 360 TL pazarlık sünnet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 26 Mayıs 2012; 13:27:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isa8yavuz

3g si kullanılabilen en iyi rom hangisi ?

VegaCream-BETA2 sürümünde bazı modellerin çalıştığını yazan arkadaşlar vardı.Ama bunu en iyi, deneyerek öğrenebilir ve çalışıp-çalışmayan aparatı forumda paylaşarak arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsiniz.

Bende p10ang modeli var, dahili 3G yi kastetmiştim.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa8yavuz -- 26 Mayıs 2012; 14:14:39 >
  • arkadaşlar experin sitesindeki gibi rom güncellemesini yaptım keşke yapmasaydım bu sefer de wi fi yi bagladıgım halde internet sayfalarını hiç açmıyor önceden çalıştırdıgı thinkfree office i açmıyor hay lanet olsun böyle tablete de yazılımına da bana önerebileceginiz bir yontem varmı mümkünse eski rom a dönmek istiyorum piyasadaki diger romları da garanti dışı kalabilir diye yükleyemiyorum ne yapabilirim?

• quote:

arkadaşlar experin sitesindeki gibi rom güncellemesini yaptım keşke yapmasaydım bu sefer de wi fi yi bagladıgım halde internet sayfalarını hiç açmıyor önceden çalıştırdıgı thinkfree office i açmıyor hay lanet olsun böyle tablete de yazılımına da bana önerebileceginiz bir yontem varmı mümkünse eski rom a dönmek istiyorum piyasadaki diger romları da garanti dışı kalabilir diye yükleyemiyorum ne yapabilirim?

generaltargo, eski rom kullanmaktan vazgeç istersen. Hiç farklı windows yüklendi diye bilgisayar garanti kapsamı dışı kaldığını gördün mü? Bu nasıl mümkün değilse, tabletinize farklı bir rom yüklemeniz de garantiyi bozmaz. Taa ki donanımınıza bir fiziksel hasar verinceye dek. Size aşağıda ismini verdiğim romu öneririm. Bir önceki sayfada adresi verilmişti. Bu romu kurun ve tabletinizin nasıl şenlendiğini görün. Tabi biraz da sizin program kültürünüzün zenginliği de önemli. Eğer rom kurma ve yedeklemede sıkıntı çekerseniz Hakan kardeşimizin konu başlığındaki ilk sayfada gerekli açıklamaları fazlasıyla bulabilirsiniz.
    Tavsiye ettiğim rom: VegaCream BETA2

Forum adresi: http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56133604

• quote:

quote:

arkadaşlar experin sitesindeki gibi rom güncellemesini yaptım keşke yapmasaydım bu sefer de wi fi yi bagladıgım halde internet sayfalarını hiç açmıyor önceden çalıştırdıgı thinkfree office i açmıyor hay lanet olsun böyle tablete de yazılımına da bana önerebileceginiz bir yontem varmı mümkünse eski rom a dönmek istiyorum piyasadaki diger romları da garanti dışı kalabilir diye yükleyemiyorum ne yapabilirim?

generaltargo, eski rom kullanmaktan vazgeç istersen. Hiç farklı windows yüklendi diye bilgisayar garanti kapsamı dışı kaldığını gördün mü? Bu nasıl mümkün değilse, tabletinize farklı bir rom yüklemeniz de garantiyi bozmaz. Taa ki donanımınıza bir fiziksel hasar verinceye dek. Size aşağıda ismini verdiğim romu öneririm. Bir önceki sayfada adresi verilmişti. Bu romu kurun ve tabletinizin nasıl şenlendiğini görün. Tabi biraz da sizin program kültürünüzün zenginliği de önemli. Eğer rom kurma ve yedeklemede sıkıntı çekerseniz Hakan kardeşimizin konu başlığındaki ilk sayfada gerekli açıklamaları fazlasıyla bulabilirsiniz.
    Tavsiye ettiğim rom: VegaCream BETA2

Forum adresi: http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56133604

teşekkür ediyorum kardeş sağ olasın beni bilgilendirdiğin için bana da bu tablet hediye geldi keşke alcak param olsa da gidip i pad 2 alıp hiç böyle şeylerle uğraşmasaydım ya buna da şükür

• VegaCream BETA2 yi yükledim. Açıldıktan sonra kilit ekranından çıkamıyorum.Bir türlü ekran kilidini açamadım neden kaynaklanıyordur bu sorun?
  • VegaCream BETA2.1 :

CWM-Flashable ZIP
    http://www.mediafire.com/?hgt3n4abd34elhq

BETA2.1:
    - Newly compiled from scratch
    - Mms.apk is back.
    - LatinIME now has build in languages for spellcorrections and hints
  • Merhaba Arkadaşlar;

Ben resimde gördüğünüz sorunu yaşıyorum, APX yükleme yapamadım, DVC-N10-Android3.2 sürümünü yükleyebildim sadece, onda da mavi bir 'android' yazısı geliyor kalıyor... Neden olabilir sizce? Ve bu problemi nasıl aşabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan2094

arkadaşlar herkese selam bende 4-5 aydır easypad kullanıcısıyım buradaki bilgilerin çok faydası oldu ama sadece tek bir sorunum var tablete mouse bağlıyorum görüyor çalışıyor ama farenin imleci gözükmüyor lütfen yardım edin nasıl halledebilirim kullandığım room eryiğit custom room 2.2

baki eryiğit romdan çok memnunum değiştirme ihtiyacı hissetmedim fakat ben de usb mouse ı takıyorum ,ezbere ekranda scroll fln yapıyorum ama imleç gözükmüyor,sorun hallolursa bluetooth mouse ve klavye ile kullanmak istiyorum .Bu sorunun çözümü var mıdır?

edit: araştırıp şu linktenhttp://www.modaco.com/topic/331905-mouse-cursor-gone/ dosyayı indirip framework içine atıp restart ettim ve imlec geldi fakat şöyle bir sorun var;
    mouse yukar hareket ettirince imlec sağa,aşağı yapınca sola,sola yapınca yukarı,sağa yapınca ise aşağı gidiyor sanırım axisler karışıyor nerden düzeltilebilir bilen var mı?

edit2: mousea basılı tutup gezdirirken yönler doğru ama serbest gezinirken cursor hatalı gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaltinel -- 29 Mayıs 2012; 13:51:30 >

• dayanamadım apx modde ics 4 beta1 kurdum,internet geçişler çok iyi ve tabi ki imleç de kusursuz oldu.Lcd tv direk android tv oldu:)
  • Arkadaşlar acil yardım lütfen... İkinci el bugün aldığım Exper Easypad'in eski ayar vb şeyleri fabrika ayarlarına getirmek için "Erase all contents and settings" seçeneğine tıkladıktan sonra tablet açılmadı ve açılmıyor. Ne yapmam lazım bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko13 -- 29 Mayıs 2012; 23:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko13

Arkadaşlar acil yardım lütfen... İkinci el bugün aldığım Exper Easypad'in eski ayar vb şeyleri fabrika ayarlarına getirmek için "Erase all contents and settings" seçeneğine tıkladıktan sonra tablet açılmadı ve açılmıyor. Ne yapmam lazım bilen var mı?

beko13 üzülmene gerek yok. Aşağıdaki vereceğim Hakan arkadaşımızın forum başlığındaki 1. sayfayı bir oku. İstediğin bir romu oradaki doğrultuda kur. Honey Ice olabilir yada VEGACREAM BETA-2 olabilir. Sorun çözülür. İlk etapda kuramadığın yada tableti windowsa apx modda tanıtamadığın için panik olma. Deneme yanılma ve ısrarla sonuç olumluya döner. Bu vesile ile sen de bizim gibi her canın sıkıldığında, yapacak iş bulamadığında rom kurarak stres atanlardan olur çıkarsın :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beko13

Arkadaşlar acil yardım lütfen... İkinci el bugün aldığım Exper Easypad'in eski ayar vb şeyleri fabrika ayarlarına getirmek için "Erase all contents and settings" seçeneğine tıkladıktan sonra tablet açılmadı ve açılmıyor. Ne yapmam lazım bilen var mı?

beko13 üzülmene gerek yok. Aşağıdaki vereceğim Hakan arkadaşımızın forum başlığındaki 1. sayfayı bir oku. İstediğin bir romu oradaki doğrultuda kur. Honey Ice olabilir yada VEGACREAM BETA-2 olabilir. Sorun çözülür. İlk etapda kuramadığın yada tableti windowsa apx modda tanıtamadığın için panik olma. Deneme yanılma ve ısrarla sonuç olumluya döner. Bu vesile ile sen de bizim gibi her canın sıkıldığında, yapacak iş bulamadığında rom kurarak stres atanlardan olur çıkarsın :)

Bu arada USB kablomun olmadığını söylemeği unutmuşum. Kablo olmadan şuan için yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa rom atma konusunda sıkıntım yok sadece bu cihazın yabancısıyım

• 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.