Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatguncom

quote:

Orijinalden alıntı: chrome06

quote:

Sürüm 4.0.4 vegacream beta 2.1 de host moda nasıl geçiyorsunuz arkadaslarım

Dostum shuttle tools dan

Teşekkürler. Yarın bi vınn almak istiyorum takınca direk çalışır mı sizce?

Vınn'ın Huawei E176g modemini sorunsuz çalıştırabiliyoruz. Bizzat denenmiştir. E177 yi ise çalıştıramadım. Vınn tercih ederken işine yarayabilir...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chrome06

quote:

Sürüm 4.0.4 vegacream beta 2.1 de host moda nasıl geçiyorsunuz arkadaslarım

Dostum shuttle tools dan

Teşekkürler. Yarın bi vınn almak istiyorum takınca direk çalışır mı sizce?

Bazi romlarda vinn destegi var bazilarinda yok' haa bir de her vinn calismiyor sanirim.. benim kullandigim vinn modeli e176g vegacream rom kullaniyorum calisiyor. Su an vinn.la baglaniyorum

peki vınnı taktıktan sonra herhangi bir işlem yapıyor musunuz? ben bugün dediğiniz modeli bulmaya çalışacağım

Bir de avea ve vodafone kullanan arkadaşlar da rom versiyonlarını ve modemlerinin modelini yazabilir mi

Bu arada, Vınn'ı 3.2 ve daha önceki romlarda denedim, Vega 2.1'de kullanmadım, yanlış anlaşılma olmasın.

• Merhaba arkadaşlar;
    Bir büyüğümden kalan exper easypad i kullanmaya başladim ama 1-2 sorunum var
    1)Klavyede i nin noktasiz hali yokmu
    2)Android sürümüm 2.2 bueski mi
    3)Eğer eskiyse nasil yeni yapabilirim (Bozulma öylece kalma gibi şeyler olmadan)
    4)Hiçbir uygulamayi calistiramiyorum (bazilari hariç) unexpected li bir hata veriyor
    5)ayrica asiri yavas killer diye bi programla cogunu siliyorum yine olmuyor, bazilari sonradan yeniden aciliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anteras_05

Merhaba arkadaşlar;
    3)Eğer eskiyse nasil yeni yapabilirim (Bozulma öylece kalma gibi şeyler olmadan)
    4)Hiçbir uygulamayi calistiramiyorum (bazilari hariç) unexpected li bir hata veriyor
    5)ayrica asiri yavas killer diye bi programla cogunu siliyorum yine olmuyor, bazilari sonradan yeniden aciliyor

Anteras_05, senin bütün ilacın aşağıdaki adreste. İlk sayfada, VegaCream Beta 2.1 nasıl kurulur bir oku ve dene. O zaman tabletinin nasıl canlandığına şahit olacaksın. Hem de "Rom nasıl yüklenir" sorusunu nasıl olsa birgün soracaksın. İşte o gün, bu gün. 1. safyayı iyice bir incele. Kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56133604

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Anteras_05

Merhaba arkadaşlar;

Anteras_05, senin bütün ilacın aşağıdaki adreste. İlk sayfada, VegaCream Beta 2.1 nasıl kurulur bir oku ve dene. O zaman tabletinin nasıl canlandığına şahit olacaksın. Hem de "Rom nasıl yüklenir" sorusunu nasıl olsa birgün soracaksın. İşte o gün, bu gün. 1. safyayı iyice bir incele. Kolay gelsin.

Hocam çok teşekkür ederim. Bugün bakar yarin denerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cbacba2

Biri yardımcı olabilir mi ? Tabletin dokunmatiği çalışmıyor,sadece üst yüzeydeki 3 küçük tuş çalışıyor.Ana ekrandayım,desen kilidi var,bir türlü çizemiyorum.Üst yüzündeki menu tuşuna basıyorum,kapata tıklıyorum,algılamıyor.

önce mouse takıcaksın mouse ile program menusunu açıp dokunmatiğin bir programı vardı hatırlayamadım ismini senkronizasyon gibi bişey onu çalıştır düzelir.
  • Uzun zamandır tabletini kullanmayan ve fazla anlamayan biri olarak tatile çıkarken yanıma experi de almaya karar verdim.
    Hangi programları yüklememi tavsiye edersiniz? (bir de nereden)
    google maps'in offline çalışan bir versiyonu var mı?
    Bir de exper'in en son yayınladığı rom'u mu yüklemeliyim, mevcut olan en eskisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Uzun zamandır tabletini kullanmayan ve fazla anlamayan biri olarak tatile çıkarken yanıma experi de almaya karar verdim.
    Bir de exper'in en son yayınladığı rom'u mu yüklemeliyim, mevcut olan en eskisi.

VegaCream Beta 2.1 dan memnun kalacağınızı umid ederim. Experin yeni romu yok. En son android 2.x sürümü vardı. Size tavsiye ettiğim 4.04 sürüm. Google maps ofline olarak bilemiyorum ama, ben aura (sysgic) isimli gps programını ofline harita olarak kullandım. Gerçekten işi görüyor. Sadece o esnada nerede olduğunu söylemiyor, o kadar. Yol tariflerini falan rahatlıkla alabiliyor ve 3 boyutlu görebiliyorsunuz. Aşağıda size verilen linkte bütün romların adresleri ve kurulum rehberleri mevcut.

• quote:

quote:

Uzun zamandır tabletini kullanmayan ve fazla anlamayan biri olarak tatile çıkarken yanıma experi de almaya karar verdim.

VegaCream Beta 2.1 dan memnun kalacağınızı umid ederim. Experin yeni romu yok. En son android 2.x sürümü vardı. Size tavsiye ettiğim 4.04 sürüm. Google maps ofline olarak bilemiyorum ama, ben aura (sysgic) isimli gps programını ofline harita olarak kullandım. Gerçekten işi görüyor. Sadece o esnada nerede olduğunu söylemiyor, o kadar. Yol tariflerini falan rahatlıkla alabiliyor ve 3 boyutlu görebiliyorsunuz. Aşağıda size verilen linkte bütün romların adresleri ve kurulum rehberleri mevcut.

teşekkürler, bu rom Türkçe değil mi?

• merhaba arkadaşlar,
    yaklaşık 1 yıldır falan modaca advent vega rom kullanıyorum..şu ana kadar çok stabildi ama son birkaç gündür tabletim o kadar yavaşladı ki anlatamam..menüler arası kaydırmayı bile zor yapar hale geldim.
    diyeceksiniz ki hafıza doludur..ancak değil link2sd prgramı da kurulu. boş hafıza(rom) şu anda 100 mb civarı-toplam 322 gibi birşey sanırım..bellek kartı derseniz 4 gb yer var..çok program var mı derseniz o da yok..advance task killer var çalışan programları da kapatıyorum ancak sorunu anlayamadım bir türlü.

böyle bir sorun yaşayan ve/veya sorunun kaynağını bulabileceğim bir uygulama yol vs birşey var mı?
    ne önerirsiniz?

desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

teşekkürler, bu rom Türkçe değil mi?

Evet.
  • nevruz.ahmet arkadaşım yukarıda bahsettiğin , ben aura (sysgic) isimli gps programını ofline harita olarak kullandım. Gerçekten işi görüyor. Sadece o esnada nerede olduğunu söylemiyor, o kadar. Yol tariflerini falan rahatlıkla alabiliyor ve 3 boyutlu görebiliyorsunuz. senin açıklamandan bende bundan önçeki romlarda (sysgic) isimli gps programını yükledim çok güzel senin dediğin gibi 3 boyutlu ama internet üzerinden benim yerimi buluyor interneti kapatınca uydu ile bunu yapamıyorum sen nasıl
    kullanıyorsun uydudanmı yoksa internet üzerindenmi birde bizim aletlerin gps antenleri olmadığı için uydudan bulamıyor bence birde sen açaba hangi versiyonunu yükledin ve nereden yükledin yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurbugras

nevruz.ahmet arkadaşım yukarıda bahsettiğin , ben aura (sysgic) isimli gps programını ofline harita olarak kullandım. Gerçekten işi görüyor. Sadece o esnada nerede olduğunu söylemiyor, o kadar. Yol tariflerini falan rahatlıkla alabiliyor ve 3 boyutlu görebiliyorsunuz. senin açıklamandan bende bundan önçeki romlarda (sysgic) isimli gps programını yükledim çok güzel senin dediğin gibi 3 boyutlu ama internet üzerinden benim yerimi buluyor interneti kapatınca uydu ile bunu yapamıyorum sen nasıl
    kullanıyorsun uydudanmı yoksa internet üzerindenmi birde bizim aletlerin gps antenleri olmadığı için uydudan bulamıyor bence birde sen açaba hangi versiyonunu yükledin ve nereden yükledin yazarsan sevinirim.

nurbugras, evet dediğin gibi internet bağlantını kapatınca yer tespiti olmuyor. İlk başta ben bu şekilde kullanmıştım. Şimdi ise gps uydularından faydalanabiliyorum. Bunu şu şekilde hallettim: Bluetooth Gps reciver diye aparatlar var. Bunlardan bazıları usb üzerinden flash bellek gibi bağlanıyorlar. Bazıları ise bluetooth üzerinden veri alış verişi yapıyorlar. Sahibinden.com adresini bu konuda sık sık takip etmiştim. İstanbuldaki bir arkadaş elindeki bluetooth gps reciever'i 40 liraya satlığa şıkardı. Ben de biraz araştırdım.Chip seti mtk olanlardan.Zaten iki çip set var bildiğim. Bir de sirf star3 mü neydi. Mtk olanlar daha uzun batarya sağladığını da öğrenince hemen aldım. Tablete de göstrince şimdi 10.1 inch ebadında gps'im oldu diyebilirim. Yani uydulardan sinyal alabilmenin en kolay tek çözüm yolu bu galiba. Beta 2.1'de de sorun olmadı aura yönünden. Ben de programın 11.2.6 sı mevcut.Aşağıdad adresini verdim. Gps reciver olmasa bile gerçekten işe yarıyor. Ama bulursan almanı da tavsiye ederim.

http://www.teknomobil.org/cep-mobil/1868-sygic-aura-v1101-turkce-gps-navigasyon-android.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nurbugras

nevruz.ahmet arkadaşım yukarıda bahsettiğin , ben aura (sysgic) isimli gps programını ofline harita olarak kullandım. Gerçekten işi görüyor. Sadece o esnada nerede olduğunu söylemiyor, o kadar. Yol tariflerini falan rahatlıkla alabiliyor ve 3 boyutlu görebiliyorsunuz. senin açıklamandan bende bundan önçeki romlarda (sysgic) isimli gps programını yükledim çok güzel senin dediğin gibi 3 boyutlu ama internet üzerinden benim yerimi buluyor interneti kapatınca uydu ile bunu yapamıyorum sen nasıl

nurbugras, evet dediğin gibi internet bağlantını kapatınca yer tespiti olmuyor. İlk başta ben bu şekilde kullanmıştım. Şimdi ise gps uydularından faydalanabiliyorum. Bunu şu şekilde hallettim: Bluetooth Gps reciver diye aparatlar var. Bunlardan bazıları usb üzerinden flash bellek gibi bağlanıyorlar. Bazıları ise bluetooth üzerinden veri alış verişi yapıyorlar. Sahibinden.com adresini bu konuda sık sık takip etmiştim. İstanbuldaki bir arkadaş elindeki bluetooth gps reciever'i 40 liraya satlığa şıkardı. Ben de biraz araştırdım.Chip seti mtk olanlardan.Zaten iki çip set var bildiğim. Bir de sirf star3 mü neydi. Mtk olanlar daha uzun batarya sağladığını da öğrenince hemen aldım. Tablete de göstrince şimdi 10.1 inch ebadında gps'im oldu diyebilirim. Yani uydulardan sinyal alabilmenin en kolay tek çözüm yolu bu galiba. Beta 2.1'de de sorun olmadı aura yönünden. Ben de programın 11.2.6 sı mevcut.Aşağıdad adresini verdim. Gps reciver olmasa bile gerçekten işe yarıyor. Ama bulursan almanı da tavsiye ederim.

http://www.teknomobil.org/cep-mobil/1868-sygic-aura-v1101-turkce-gps-navigasyon-android.html

hocam başka çalışan bir kaynak var mı?
    turbobit sitesinden sürekli şu uyarıyı alıyorum: "CAUTION! From your IP range the limit of connections is reached"
    süre dolunca yine aynısı çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 21 Haziran 2012; 21:04:01 >

• quote:

hocam başka çalışan bir kaynak var mı?
    turbobit sitesinden sürekli şu uyarıyı alıyorum: "CAUTION! From your IP range the limit of connections is reached"
    süre dolunca yine aynısı çıkıyor...

Prof.Matematik, şu linkler var birde.Ama denemedim.İnşallah işinizi görür.

1.Link
    http://letitbit.net/download/02369.021d3eb32e33e199ac16d30c8135/Sygic.Navigator.v11.2.6.part1.rar.html
    http://letitbit.net/download/47588.486ca316d39e5afc51857c7dc680/Sygic.Navigator.v11.2.6.part2.rar.html

2.Link
    http://www.multiupload.nl/K41TR44UI4
    http://www.multiupload.nl/XWAIDUF4VW
    http://www.multiupload.nl/1KTTDGVIIC

http://hotfile.com/dl/147108830/b577aae/SygicNavigator_11.2.6_CRK.apk.html kırılmış apk dosyası.

• VegaCream BETA 3:

[CHANGELIST]
    BETA 3:
    - Updated sources to latest AOSP 4.0.4 version (IMM76L)
    - Recompiled the kernel:
    - Fixed clock frequency staying locked at 1000 Mhz
    - Kernel version shows up in About
    - TUN module is compiled into the kernel (not as a seperate module)
    - Updated proprietary drivers
    - Small change in vold.fstab. You can now see connected USB mass storage devices in settings/storage.

CWM-Flashable ZIP:http://www.mediafire.com/?m0uws3efpo560e8
    NVFlash:http://www.mediafire.com/?tpmw2dbna1e4hj4

EKLEME: Arkadaşlar, beta3 te bir takım dokunmatik problemi yaşayanlar olabiliyormuş. Olmayanlar da var elbette. Bİr uyarı eklemişler ingilizce. Bilinmesinde fayda var.

*WARNING*
    As you might already have read, some people have problems with their touchscreens after flashing a new ROM (this can happen with any ROM). In worst case their touchscreen has died. There has been an investigation into this problem and the conclusion is that there are bad batches of touchscreens that can die when they overheat. This is also due to a design flaw of our tablets. As a precaution it is strongly adviced to disconnect the power from the tablet when booting the first time after flashing a new ROM. This because after flashing a new ROM, the tablet needs to do a lot of processing and that generates heat and increases the change of overheating the touchscreen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 22 Haziran 2012; 13:09:23 >

• quote:

VegaCream BETA 3:

[CHANGELIST]
    BETA 3:
    - Updated sources to latest AOSP 4.0.4 version (IMM76L)
    - Recompiled the kernel:
    - Fixed clock frequency staying locked at 1000 Mhz
    - Kernel version shows up in About
    - TUN module is compiled into the kernel (not as a seperate module)
    - Updated proprietary drivers
    - Small change in vold.fstab. You can now see connected USB mass storage devices in settings/storage.

CWM-Flashable ZIP:http://www.mediafire.com/?m0uws3efpo560e8
    NVFlash:http://www.mediafire.com/?tpmw2dbna1e4hj4

Ooo yeni rom da gelmiş ,deneyen oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Çıkışından 5-6 dk. sonra zaten bu sayfaya düştü. Deneyen olabileceğini zannetmiyorum. Ama The Netherdrake arkadaşım belki bizim için bu gece uyumayıp romu dener
  • yeni romu deneyeceğim.
    ama bir türlü apx'e geçemiyorum...
    bilgisayarda hep bilinmeyen aygıt diyor.
    sürücüyü güncelle diyerek exper'in sitesinden indirdiğim usb driverı'ı çıkarttığım klasörü gösteriyorum, ama kabul etmiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Çıkışından 5-6 dk. sonra zaten bu sayfaya düştü. Deneyen olabileceğini zannetmiyorum. Ama The Netherdrake arkadaşım belki bizim için bu gece uyumayıp romu dener

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.