Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apx moduna geçmeyi başaramayınca exper'in romla devam etme kararı aldım.
    google market 3.4.4 sürümünü indirip kurdum.
    ancak açılır açılmaz kapanıyor.
    neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

apx moduna geçmeyi başaramayınca exper'in romla devam etme kararı aldım.
    neden olabilir?

Google Play Store 3.5.19.apk dosyasını indirip kurdum.
    Ancak bu da çalışmadı...
  • nevruz.ahmet cevabın için çok teşekkür ederim bende bluetooth ile bağlanmak için bir cihaz bakmıştım o zaman bulamadım.Sen almış kullanıyorsun ne marka aldın
    açaba yazabillirmisin ve randıman olarak nasıl her yerde alıyormu.Ben şu marka bir ürün gördüm açaba nasıl Royaltek RBT 2100 senin yazdığın MKT çip setlimi açaba.
    Ben bizim aletlerin bluetooth olarak baglanmasında herhangi bir sorun varmı acaba benim bluetooth kulaklıkla alete baglanayım dedim kulaklıgı görüyor baglanıyor fakat ses gelmiyor.Sen böyle birşeyle karşılaştınmı.Birde son yayınladıgın beta 3ün apx modu varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

apx moduna geçmeyi başaramayınca exper'in romla devam etme kararı aldım.
    neden olabilir?

Prof.Matematik, apx moda alamadıysan bir de VegaCream romun zip'li hali var. Tabletin sd kartına kopyala. Daha sonra experin romundan recovery modunda aç ve size
    daha önceki verdiğim siteden, recovery kurulumunun nasıl olacağına bak ve dene.Gerçekten çok kolay. Bir dene istersen. Bütün yolları denemeden bence vazgeçme. Değdiğini göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurbugras

nevruz.ahmet cevabın için çok teşekkür ederim bende bluetooth ile bağlanmak için bir cihaz bakmıştım o zaman bulamadım.Sen almış kullanıyorsun ne marka aldın
    açaba yazabillirmisin ve randıman olarak nasıl her yerde alıyormu.Ben şu marka bir ürün gördüm açaba nasıl Royaltek RBT 2100 senin yazdığın MKT çip setlimi açaba.
    Ben bizim aletlerin bluetooth olarak baglanmasında herhangi bir sorun varmı acaba benim bluetooth kulaklıkla alete baglanayım dedim kulaklıgı görüyor baglanıyor fakat ses gelmiyor.Sen böyle birşeyle karşılaştınmı.Birde son yayınladıgın beta 3ün apx modu varmıdır.

Bendeki model Qstarz BT-Q818. İkinci el aldım. Royaltek bildiğim kadarı ile en çok kullanılanlardan galiba. Sirf star3 çipli. En yaygın galiba sirf star3. Ama Mkt çipler sonradan çıktı diye okumuştum. Bluetooth olarak bağlantısında bir sıkıntı yok. Sadece cihaz eşleştirme de tablete 0000 rakamlarını yazdım.O da oldu. Cihazlara göre bu eşleştirme rakamı değişebilir. Ardından en büyük sıkıntıyı, gps'i Aura programına gösterememek oldu. Tablet görüyor fakat navigasyon programı görmüyordu. Bu da markette indirdiğim bir programla hemen halloldu. Bluetooth gps reciver gibi bir adı vardı programın hatırladığım kadarıyla.Önce onu aktive edip ardında Aura'yı açınca mesele çözüldü. Sizin kulaklık probleminizi fazla bilmiyorum.Ama markette bence bluetooth kulaklık yada bluetooth headphone gibi bir arama yap.Belki bir işe yarar program çıkar. Beta 3'ün apx var.Ve o da yukarıdaki adreste mevcut. NvFlash yazan bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 22 Haziran 2012; 12:59:56 >

• Yarın yeni rom geliyo izlenimlerimi romdan hemen sonra yazarım
  • Arkadaşlar rom gayet güzel müzik çaları değişmiş çok güzel olmuş henüz bir uygulama yüklemedeim,eskisine göre çok daha güzel
  • Arkadaşlar beta3 romu deneyen varmı ben denedim hiç beğenmedim dokunmatik ekran çok kötü çok hassas ve hiç oynatamıyorsunuz.Değişiklik benim kısa bir denememde gördüğüm google kulaklık şeklinde müzik çalıcı hemen beta 2.1 geridöndüm .Genelde ekran hasasiyeti böylemi açaba beta 3 yükleyipte deneyen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurbugras

Arkadaşlar beta3 romu deneyen varmı ben denedim hiç beğenmedim dokunmatik ekran çok kötü çok hassas ve hiç oynatamıyorsunuz.Değişiklik benim kısa bir denememde gördüğüm google kulaklık şeklinde müzik çalıcı hemen beta 2.1 geridöndüm .Genelde ekran hasasiyeti böylemi açaba beta 3 yükleyipte deneyen varmı.

3 Gündür kullanıyorum. Olumsuz hiç bir durum ile karşılaşmadım.
  • arkadaslar uzun zamandır aranızda değildim tabletimin ekranı kırıldıhından beri.bugunlerde aklıma gelen bişeyi yapmak istiyorum.klavye mouse seti aldım.şimdi şöyle bişey var.ben tableti tv ye baglayıp kullanmayı dusunuyorum.yalnız ekranı kırık oldugu ıcın dokunmatiğide çalısmıyor.tablet açılıyor normalde ekranda gözüküyor ama kilit ekranı oldugu ıcın kullanamıyorum.en son honeycomb yuklemisim hangi versiyon hatırlayamadım.mouse taktım fakat görmedi.benim şimdi klavye mouse destekli bi roma ihtiyacım var ve birde romu nasıl kuracagım onuda bilmiyorum.kısacası amacım cope gidicek tableti degerlendirmek.önerilerinizi bekliyorum arkadaslar fikir verin bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakirarslan

arkadaslar uzun zamandır aranızda değildim tabletimin ekranı kırıldıhından beri.bugunlerde aklıma gelen bişeyi yapmak istiyorum.klavye mouse seti aldım.şimdi şöyle bişey var.ben tableti tv ye baglayıp kullanmayı dusunuyorum.yalnız ekranı kırık oldugu ıcın dokunmatiğide çalısmıyor.tablet açılıyor normalde ekranda gözüküyor ama kilit ekranı oldugu ıcın kullanamıyorum.en son honeycomb yuklemisim hangi versiyon hatırlayamadım.mouse taktım fakat görmedi.benim şimdi klavye mouse destekli bi roma ihtiyacım var ve birde romu nasıl kuracagım onuda bilmiyorum.kısacası amacım cope gidicek tableti degerlendirmek.önerilerinizi bekliyorum arkadaslar fikir verin bana :)

sakirarslan, tabletinizi bilgisayara apx modda gösterip, windowsta kurmak istediğiniz rom'un exe'sine tıklatıp hemen kurulumu yapabilirsiniz. İlk açılışta baki beyin rom'u kilit istiyor mu bilmiyorum ama onun deneyebilirsiniz. Bir de en son vegacream beta 3.0 belki işinizi görür. Olmadı experin orjinal romunu denersiniz. Olmadı cyanogenmod romunu denersiniz. Deneme-yanılmadan başka yapacağınız bir şey yok gibi. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

arkadaslar uzun zamandır aranızda değildim tabletimin ekranı kırıldıhından beri.bugunlerde aklıma gelen bişeyi yapmak istiyorum.klavye mouse seti aldım.şimdi şöyle bişey var.ben tableti tv ye baglayıp kullanmayı dusunuyorum.yalnız ekranı kırık oldugu ıcın dokunmatiğide çalısmıyor.tablet açılıyor normalde ekranda gözüküyor ama kilit ekranı oldugu ıcın kullanamıyorum.en son honeycomb yuklemisim hangi versiyon hatırlayamadım.mouse taktım fakat görmedi.benim şimdi klavye mouse destekli bi roma ihtiyacım var ve birde romu nasıl kuracagım onuda bilmiyorum.kısacası amacım cope gidicek tableti degerlendirmek.önerilerinizi bekliyorum arkadaslar fikir verin bana :)

sakirarslan, tabletinizi bilgisayara apx modda gösterip, windowsta kurmak istediğiniz rom'un exe'sine tıklatıp hemen kurulumu yapabilirsiniz. İlk açılışta baki beyin rom'u kilit istiyor mu bilmiyorum ama onun deneyebilirsiniz. Bir de en son vegacream beta 3.0 belki işinizi görür. Olmadı experin orjinal romunu denersiniz. Olmadı cyanogenmod romunu denersiniz. Deneme-yanılmadan başka yapacağınız bir şey yok gibi. Kolay gelsin.

tabiki deneme yanılmadan baska yolum yok.fakat mouse calıstıran bi rom olursa benim için daha iyi honeycomb ice cream hiç farketmez 2.2 bile olur.aslında sorun şu apx mod a gecemiyorum.daha dogrusu usb aygıtı tanınmadı olayını asamadım henüz

• quote:

tabiki deneme yanılmadan baska yolum yok.fakat mouse calıstıran bi rom olursa benim için daha iyi honeycomb ice cream hiç farketmez 2.2 bile olur.aslında sorun şu apx mod a gecemiyorum.daha dogrusu usb aygıtı tanınmadı olayını asamadım henüz

http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56133604

Bu forumun 1. sayfasında apx moda nasıl alınır açıklanmış. Olmazsa 12. sayfada, 18 Haziran 2012; 19:11:04 tarih ve saatli yazıda da değinilmiş. Adaptör o esnada takılı olmasında fayda var. Sabırla denemekten başka çareniz yok.

• günaydın arkadaşlar

şöyle bir sorunum var
    film izleme sitesinden film izleyemiyorum. flash player kurulu. youtube videolarını izleyebiliyorum. ama diğer film ve videoları izleyemiyorum.
    dolphin hd kurdum yine olmadı. önceki rom,um Viewcomb 6.3 ve hiç sorun yaşamadım. ics, den mi kaynaklanıyor. çözüm önerilerinizi bekliyorum. saygılar.
  • arkadaşlar beta 3'ü yükledim tableti bekleme moduna alırken bir kez açma kapama düğmesine basıyorum ama tekrar kullanmak için 2-3 kez basınca ekran geliyor böyle bir problem yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-057BAEBDD -- 29 Haziran 2012; 22:56:59 >
  • Ben Beta 3'ü kurdum, Apex Launcher ile kullanıyorum şu an için bir sıkıntım yok yalnız henüz oyun kurup oynamayı denemedim.
  • Ben beta 3 ü sevmedim tabletroomsdan eski bir 3.2 bir rom bulup onu kurdum mis gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Ben beta 3 ü sevmedim tabletroomsdan eski bir 3.2 bir rom bulup onu kurdum mis gibi oldu

hangi romu kurdunuz memnun musunuz stabil çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kablonet7

quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Ben beta 3 ü sevmedim tabletroomsdan eski bir 3.2 bir rom bulup onu kurdum mis gibi oldu

hangi romu kurdunuz memnun musunuz stabil çalışıyor mu?

romu sevdim market sorunu yok ,sorunla karşılaşmadım.Romun adı: HoneyIce3.2.7RC3.0.2x
  • bana HoneyIce3.2.7RC3.0.2x exe seklinde adresi varsa yollayabilirmisin simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan701 -- 2 Temmuz 2012; 20:20:41 >
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.