Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar... dediğin herşeyi yaptım. kurulum gerçekleşti, reboot yaptım menüden.. Tablet açıldı. Gri bir android yazısı parlayıp duruyor ekranda... Hane açılma ekranıdır, tablet açılmaya hazırlanıyordur diyecem ama hala aynı yazı var ekranda? Uzun sürdü yani.. Şimdi acaba ilk kez tablet bu romda acılcak diye ön hazırlık gibi bişi mi yapıyor yoksa bir sıkıntı mı var anlamadım... :) ?

Evet arkadaşlar galiba tableti kaybettik :) Android yazısını bir türlü geçip açılamıyor. Artık canım istedikçe açarım, android yazısını izlerim :)) şaka bir yana galiba bir elektronikçi yardımıyla geri tuşunu tamir ettmeyi denemekten başka bir şansım kalmadı.?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aelin339 -- 5 Temmuz 2012; 17:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aelin339

evet arkadaşlar... dediğin herşeyi yaptım. kurulum gerçekleşti, reboot yaptım menüden.. Tablet açıldı. Gri bir android yazısı parlayıp duruyor ekranda... Hane açılma ekranıdır, tablet açılmaya hazırlanıyordur diyecem ama hala aynı yazı var ekranda? Uzun sürdü yani.. Şimdi acaba ilk kez tablet bu romda acılcak diye ön hazırlık gibi bişi mi yapıyor yoksa bir sıkıntı mı var anlamadım... :) ?

Evet arkadaşlar galiba tableti kaybettik :) Android yazısını bir türlü geçip açılamıyor. Artık canım istedikçe açarım, android yazısını izlerim :)) şaka bir yana galiba bir elektronikçi yardımıyla geri tuşunu tamir ettmeyi denemekten başka bir şansım kalmadı.?!

aelin339, gerçekten üzüldüm. Kendi tabletimi söktüm.Senin o olmayan düğmeye baktım. Mercimek kadar bir şey. Kesinlikle o cihazın içine düşüp mavi bordun arasına falan sıkışmıştır. Yukarıdaki resminde o düğme görünmüyor. Ama power düğmesinin aynısı. Önce tabletinin içini bence iyice bir kontrol et. Bulursan lehimleyip kullanabilirsin. Bulamazsan da elektronikçiden aynısını bulma ihtimalin var. Elindeki o küçük yeşil devreyi götürsen daha kolay anlaşılır. Power düğmesinin aynısı dersen onlar bilirler. Gerçekten üzüldüm.

• aelin339 , hani yukarıya eklediğin resim var ya. Kırılmış olan düğmenin yanında TSW5 yazısı var. Tablet açıkken ben TWS5 yazısının hemen yanındaki kopuk düğmenin olduğu lehime bir kablo ucu dokandığımda GERİ AL özelliği çalıştı. Belki bu, apx modda tableti bilgisayara tanıtabilirsin. Zamanlama çok zor olacak ama. Yinede bir dene.

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI
  • kablo ucu derken nasıl bir kablo. normal basit bir kablonun ucunu dokundurdugun gıbı calıstı mı?
  • şimdi dostum o iki ucu erkek olan usb kablosundan var bende.. taktım tablete birini de bilg. tablet açık bir pozisyonda duruyor. suanda sarj da ediyorum.. şimdi bilgisayara hangi programı yuklemem lazımdı? unuttum hepsını cok zaman oluyor. Bide power tusuna ve geri tusuna basmam lazımdı. bir kablo yardımıyla oradaki 3 lehim noktasının ücünede dokundurabilirsem iletken bir kabloyu geri tusu ben dokundurdugum sürece basılı tutuyor gibi olacaktır diye dusunuyorum. nabıyorum sımdı ılk ne yukluyorum bilgisayara?

evet beyler başarmış durumdayım :) experin romu kuruldu şuanda tablete ve tablet yeniden çalışıyor. şimdi bu custom romlardan hangisini nasıl yine böyle 2 erkek uclu usb ile yükleyebilirim apx modunda. ufak bir kablo yardımıyla sokabiliyorum apx moduna :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aelin339 -- 5 Temmuz 2012; 18:57:10 >
  • quote:

kablo ucu derken nasıl bir kablo. normal basit bir kablonun ucunu dokundurdugun gıbı calıstı mı?

normal iki ucu da açık bir kablo. Evet. arka kapağı söktüm. Tableti çalıştırdım.Bir uygulamaya girip denedim ve geri alma işlemi oldu.
  • tmm dostum tmm. Sayende şuanda tablet yeniden çalışıyor. Sana ve yardımcı olmaya calısan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum :) . Apx ile ''HONEY ICE RC 3 Chimera Edition'' yükledim hiçbir sıkıntı yok fakat bir türlü goog markete bağlanamıyorum. Wifi yok diyor halbuki var. gittigidiyora ona buna bağlanıyorum ama markete bir türlü giriş yapamadım acaba romda mı sıkıntı var ? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aelin339 -- 5 Temmuz 2012; 19:39:38 >
  • quote:

şimdi dostum o iki ucu erkek olan usb kablosundan var bende.. taktım tablete birini de bilg. tablet açık bir pozisyonda duruyor. suanda sarj da ediyorum.. şimdi bilgisayara hangi programı yuklemem lazımdı? unuttum hepsını cok zaman oluyor. Bide power tusuna ve geri tusuna basmam lazımdı. bir kablo yardımıyla oradaki 3 lehim noktasının ücünede dokundurabilirsem iletken bir kabloyu geri tusu ben dokundurdugum sürece basılı tutuyor gibi olacaktır diye dusunuyorum. nabıyorum sımdı ılk ne yukluyorum bilgisayara?

evet beyler başarmış durumdayım :) experin romu kuruldu şuanda tablete ve tablet yeniden çalışıyor. şimdi bu custom romlardan hangisini nasıl yine böyle 2 erkek uclu usb ile yükleyebilirim apx modunda. ufak bir kablo yardımıyla sokabiliyorum apx moduna :)

İnsan İstanbulu fethetmiş gibi seviniyor ne hikmetse. Sevindim. Hemen vereceğim siteden aşağıdaki romu indir. Ancak ilk önce ftp://ftp.exper.com.tr/SURUCULER/Exper-Tabletler/EASYPAD-P10AN/ROM/ adresinden usb driver indir. Daha sonra sistemdeki aygıtlar bölümünden apx modu indirdiğin sürücü ile tanıt. Ardından aşağıdaki romu indir. Ve indirdikten sonra sadece çift tıkla ve bekle. İşlem 3 dk. içinde tamamdır. Usb kabloyu çıkarıp artık tableti açabilirsin.
    http://www.mediafire.com/?tpmw2dbna1e4hj4 beta 3 romu

• Dostum senin verdigin romu indirdim kurdum sıkıntı kalmadı ölü tablet yeniden hayat buldu herkese çok teşekkür ediorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum senin verdigin romu indirdim kurdum sıkıntı kalmadı ölü tablet yeniden hayat buldu herkese çok teşekkür ediorum

aelin339, inan kendimin tableti kadar sevindim. 1 günde tablet ve rom uzmanı oldun :) Sahi merak ettim şimdi. O kırılan Geri Al düğmesinin deliğini ne yapacaksın. Yoksa havalandırma olarak mı kullanacaksın Oraya bir şekilde kendin de küçük bir düğme monte edebilirsin. Sadece kablonun iki ucunu şase yapacak şekilde bağlaman yeterli olacak düğme basılı iken.
  • arkadaşlar ics4 ü yüklüyorum tableti kapatıp açınca siyah ekranda kalıyor nedenini bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatsumi

arkadaşlar ics4 ü yüklüyorum tableti kapatıp açınca siyah ekranda kalıyor nedenini bilen varmı

Dostum android yazısında takılıyorsa APX modda tekrar ROM atman gerekiyor.
  • yok hocam tablet açılıyor ama kapattığım zaman sistem gidiyo bir daha açılmıyo
  • tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Dostum senin verdigin romu indirdim kurdum sıkıntı kalmadı ölü tablet yeniden hayat buldu herkese çok teşekkür ediorum

aelin339, inan kendimin tableti kadar sevindim. 1 günde tablet ve rom uzmanı oldun :) Sahi merak ettim şimdi. O kırılan Geri Al düğmesinin deliğini ne yapacaksın. Yoksa havalandırma olarak mı kullanacaksın Oraya bir şekilde kendin de küçük bir düğme monte edebilirsin. Sadece kablonun iki ucunu şase yapacak şekilde bağlaman yeterli olacak düğme basılı iken.

Dostum o kısımda geri tuşunun plastık aksamı var yanı sankı tuşu varmışta calısıyormuş gibi fakat hepimizinde bilgidi gibi devreye bağlı olan o parçacık kayıplarda :) Bana verdiğin linkteki sürümde direk ekranda dokunmatik geri tuşu var o nedenle gerek duymuyorum. Tamir de ettirmeyeceğim. Yeniden güncelleme yapmam gerekirse tornavida takımımı almam yeterli olacak :)

• quote:

yok hocam tablet açılıyor ama kapattığım zaman sistem gidiyo bir daha açılmıyo

Anladığım kadarıyla tableti kapattıktan sonra tekrar açamıyorsunuz, şıarja bağlayıp açmayı denediniz mi ya da bilgisayara APX modda bağlamayı? Bilgisayar APX modda tableti gördükten sonra açmayı deneyin isterseniz bir de.
  • Arkadaşlar bir şey soracağım,tabletimiz usbden şarj oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Arkadaşlar bir şey soracağım,tabletimiz usbden şarj oluyor mu ?

Ben, olmuyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kablonet7

quote:

yok hocam tablet açılıyor ama kapattığım zaman sistem gidiyo bir daha açılmıyo

Anladığım kadarıyla tableti kapattıktan sonra tekrar açamıyorsunuz, şıarja bağlayıp açmayı denediniz mi ya da bilgisayara APX modda bağlamayı? Bilgisayar APX modda tableti gördükten sonra açmayı deneyin isterseniz bir de.

Önce rehberden Vegamodded StockRom 1 veya 2 'yi kurun (ayrı ayrı da deneyebilirsiniz); üç beş dakika kullanın, kapatıp açın. Sorun yoksa üzerine İCS veya istediğiniz bir ROM'u kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Arkadaşlar bir şey soracağım,tabletimiz usbden şarj oluyor mu ?

Ben, olmuyor diye biliyorum.

Sağol hocam
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.