Bildirim
EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (405. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar tekrar merhaba sabah çocuklar tableti açmaya çalıştığında çok fazla hatalı desen denemesi yapmışlar dolayısıyla cihaz kilitlendi her zaman olduğu gibi google hesabımla hallederim dedim vega cream yüklemiştim olmadı defalarca tüm maillerimi denedim ama olumlu sonuç alamadım
(bu arada internet bağlantısı gereklimiydi bu işlem için?)
daha sonra play.google.com a hesabimdan girdim cihazlarda vegacream i gördüm demekki mailim tanımlı doğru mailmiş neden şifre tutmadı anlamadım.
ordan screen lock bypass programını denemeye karar verdim pc den programi indirdim usb den atacam falan bişiler denemeye kalktım ki
tabletin dokunmatiği öldü her zamanki gibi bir rom problemi sandım defalarca kapayıp açtım şarja taktım/çıkardım olmadı
bende vegacream in beta 3 ünü indirip apx ten yükledim. hala durum aynı ekranın dokunmatiği çalışmıyor hissetmiyor.
daha önce böyle bir problem yaşayan veya çözüm önerisi olan varmı
tşkler şimdiden
-
Beta3 rom kullaniyorum fakat usb diskimi gormuyor
Ayarlar -depolamada sd kart olarak goruyor fakat icindekilere ulasamiyorum ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Acil yardım :(
APX modda açtım driver yükledim Aygıt yüklendi ve kullanıma hazır diyor. Aygıt yöneticisinde NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices
olarak görüyor. softwareImage_v1.09_Vega_Final.exe
indirdim kurmaya çalıştığımda ekranda şu hata
formatting partition 2 bct please wait.. failed
yer alıyor ve kalıyor acil yardım lütfen nolur cevapsız bırakmayın....... -
Tabletin içini açan arkadaşlar, bu wifi anteninin gücünü kuvvetini arttırma yolumuz var mıdır, malum bizim tabletin wifi kapasitesi biraz kısır. -
quote:
Orijinalden alıntı: enginilhan1
Arkadaşlar Acil yardım :(
APX modda açtım driver yükledim Aygıt yüklendi ve kullanıma hazır diyor. Aygıt yöneticisinde NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices
olarak görüyor. softwareImage_v1.09_Vega_Final.exe
indirdim kurmaya çalıştığımda ekranda şu hata
formatting partition 2 bct please wait.. failed
yer alıyor ve kalıyor acil yardım lütfen nolur cevapsız bırakmayın.......
Baska bir rom yuklemeyi dene
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar!
Tablete Baki Eryiğit'in ROM'unu yüklemek istiyorum. Ancak talimatlara uyduğum halde bir türlü cihaza system.şmg dosyası aktarıırken takılı kalıyor. nverror 0x120002 hatası veriyor.
(Geçen sene de resmi romunu yüklemeye çalıştığımda görmemişti. Partition kısmında bad sectorden şüpheleniyorum ama resmi servis nasıl oluyor da takılmadan yapabiliyor.)
Deneyenler lütfen yardım edebilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum, yardımlarınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bulut* -- 22 Temmuz 2012; 13:16:08 > -
Resimde görülen hatayı verip kalıyor.
-
Arkadaşlar;
DENİZLİ'DE EXPER'E CUSTOM ROM GÜNCELLEMESİNİ BAŞARIYLA YAPAN ARKADAŞ VAR MI?
NVflash dosyaları cihaza gönderirken donup kalıyor. Dünden beri bakmadığım yerli/yabancı site kalmadı. Her ROM türünde system.img dosyasını gönderirken takılı kalıyor.
Daha önce de böyle olduğunda resmi servise gönderdim. Resmi servis nasıl oluyor da yapıyor?
DENİZLİ'DE BUNU BAŞARMIŞ ARKADAŞ VARSA LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR Mİ?
Değerli katkılarınız ümitle bekliyorum!
yasargezer@hotmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bulut* -- 23 Temmuz 2012; 1:13:12 > -
Kusura bakmayın ama neden Baki romunu yülemeye çalışıyorsunuz. Şu anda cihazın kaynaklarını en iyi kullanabilen romlar ics romları. Son RC sürümünü yükledim hatasız bir şekilde çalışıyor, tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
Kusura bakmayın ama neden Baki romunu yülemeye çalışıyorsunuz. Şu anda cihazın kaynaklarını en iyi kullanabilen romlar ics romları. Son RC sürümünü yükledim hatasız bir şekilde çalışıyor, tavsiye ederim.
Baki ROM'u oturaklı (kararlı sürüm) diye düşünmüştüm. Ayrıca ICS'nin stabil olup olmadığını, tüm donanımı sıkıntısız çalıştırdığı bilgisine sahip olmadığımdan ICS'yi beklemeye almıştım. Ancak sizin tavsiye ettiğinize göre denemekte fayda var. Yeni yenidir.
Lütfen ICS ROM ile ilgili sağlıklı indirme sayfası ve varsa tüyolarınızı payaşır mısınız?
Ayrıca siz de böyle bir sorunu yaşayıp da ICS sürümü ile mi çözdünüz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bulut* -- 23 Temmuz 2012; 1:15:34 > -
ÇÖZÜLDÜ
Arkadaşlar! Exper tablete custom Rom veya Exper'in resmi Rom'unu APX modda yüklerken system.img dosyasında takılmadan (nverror 0x120002) hatasından kurtuldum. VEGAICS sürümü ROM'u APX modda yüklemede takılma sorunu olmuyor. Zira APX modu bu sürümde geliştirmişler. Şimdilik kamera ve mikrofon çalışmıyor ama yakında bugları gidererek kararlı bir sürüme kavuşur.
VEGAICS sürümü Rom'u indirme sayfası:
http://www.mediafire.com/?yaqxhh1g09onhma
VEGAICS bilgi sayfası: (sayfa 1: rehber)
http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/tm.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: *bulut*
quote:
Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
Kusura bakmayın ama neden Baki romunu yülemeye çalışıyorsunuz. Şu anda cihazın kaynaklarını en iyi kullanabilen romlar ics romları. Son RC sürümünü yükledim hatasız bir şekilde çalışıyor, tavsiye ederim.
Baki ROM'u oturaklı (kararlı sürüm) diye düşünmüştüm. Ayrıca ICS'nin stabil olup olmadığını, tüm donanımı sıkıntısız çalıştırdığı bilgisine sahip olmadığımdan ICS'yi beklemeye almıştım. Ancak sizin tavsiye ettiğinize göre denemekte fayda var. Yeni yenidir.
Lütfen ICS ROM ile ilgili sağlıklı indirme sayfası ve varsa tüyolarınızı payaşır mısınız?
Ayrıca siz de böyle bir sorunu yaşayıp da ICS sürümü ile mi çözdünüz?
Ben ilk aldığımdan beri sürekli güncel romları kuruyorum, şu ana dek bir sıkıntı yaşamadım.
En güncel romlar şu adreste
http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/4843-%5Brom%5D-vegacream-advent-vega-pov-mobii-tegra.html
vegacream romunun şu anda RC2 sürümü mevcut. Benim gördüğüm çalışmayan sadece mikrofon (kamera uygulaması ile denedim, skype ile çalışabilir belki) var. Zaten daha önce çalışan versiyonlarda gördüğüm kadarı ile çalışmasa da olur, öylesine dandik mikrofon koymuşlar. Bunun dışında turkcell 3gyi çalıştıramadım.
-
Ustalar ics beta 3 romda usb diski nasıl göstereceğiz? diski göüyor ama içini açmıyor acaba ntfs fat 32 filan mı seçiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: gorgeni
Arkadaşlar tekrar merhaba sabah çocuklar tableti açmaya çalıştığında çok fazla hatalı desen denemesi yapmışlar dolayısıyla cihaz kilitlendi her zaman olduğu gibi google hesabımla hallederim dedim vega cream yüklemiştim olmadı defalarca tüm maillerimi denedim ama olumlu sonuç alamadım
(bu arada internet bağlantısı gereklimiydi bu işlem için?)
daha sonra play.google.com a hesabimdan girdim cihazlarda vegacream i gördüm demekki mailim tanımlı doğru mailmiş neden şifre tutmadı anlamadım.
ordan screen lock bypass programını denemeye karar verdim pc den programi indirdim usb den atacam falan bişiler denemeye kalktım ki
tabletin dokunmatiği öldü her zamanki gibi bir rom problemi sandım defalarca kapayıp açtım şarja taktım/çıkardım olmadı
bende vegacream in beta 3 ünü indirip apx ten yükledim. hala durum aynı ekranın dokunmatiği çalışmıyor hissetmiyor.
daha önce böyle bir problem yaşayan veya çözüm önerisi olan varmı
tşkler şimdiden
Benim tabletimde de dokunmatik tamamen ölmüştü. (Olalı bir yıla yaklaşıyor.) Çeşitli romları deneyerek dokunmatik kalibrasyonunu yapmayı denemiştim ama hiçbiri işe yaramamıştı. Sonunda Exper'e gönderdim. Onlar düzeltip gönderdi. Garanti kapsamındaydı. Cebimden hiç para çıkmadı. (Ankara'dan İstanbul'a gönderirken UPS ile anlaşmaları var, para vermeden, Exper'den alacağınız kodla gönderebilirsiniz.) Aldıktan sonra kalibrasyon programıyla baktığımda cihazın içindeki dokunmatik yazılımının sürümünün yükseldiğini gördüm.
Eper kalibrasyon programlarını denemediysen onları dene. Vegacream'de Shuttle Tools programı altında bulabilirsin. Kalibrasyon esnasında fişten çekilmiş olması gerek ve ekrana dokunmamak gerek. Farklı romlar için de farklı kalibrasyon programları var. (TP Utility v.s. gibi isimleri vardı.)
Tabii dokunmatik çalışmazken kalibrasyon yapabilmek için usb fare kullanman gerekecek. Bunun için cihazın host modda olması gerek. Her rom host modda açılmıyor. Exper'in orijinal romu ve/veya Exper'den gelen TOBB romu host modda açılıyordu. En kötü ihtimal onları apx ile kurup kalibrasyonu deneyebilirsin.
Forumda benim kullanıcı adımla Eylül civarı mesajlar olması gerek. Orada başıma gelenleri anlatmıştım. Kalibrasyon programlarının adları da vardı.
Eğer kalibrasyondan olumlu sonuç alamazsan Exper'e gönder.
Edit: bahsettiğim mesajlar 70. sayfa civarındaydı sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimte -- 25 Temmuz 2012; 1:48:29 >
-
Tabletroms forumlarından öğrendiğimize göre bizim cihaza android 4.1 güncellemesi yolda, tarih vermiyorlar ama şimdilik günlük kullanıma uygun olmasa da 4.1 bu tablette çalışıyor, yakında günlük kullanıma uygun olunca romu paylaşacaklarmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kablonet7
quote:
Orijinalden alıntı: tatsumi
arkadaşlar ics4 ü yüklüyorum tableti kapatıp açınca siyah ekranda kalıyor nedenini bilen varmı
Dostum android yazısında takılıyorsa APX modda tekrar ROM atman gerekiyor.
Aynı sorunu bendede yaptı, yüklemeden sonra kablosuz bağlanamadı , kapatıp açayım dedim siyah ekranda kaldı. apx modunada alamıyorum birkaç farklı kablo ve bilgisayarda denedim ama hiçbirinde apx moda geçmiyor. bilgisayarlar yeni aygıt bulamıyor.
Kırıp atsak mı ne?
Kolay gelsin. -
evet arkadaşlar..sonunda ben de tabletimin ekranını kırmış bulunuyorum..çatlaklar var ve dokunmatik tamamen çalışıyor ancak çok kötü bir görüntü mevcut ekranın durumu itibariyle..ekranını kıran ve değişim yapan arkadaş nerde nasıl ve ne fiyata yaptırdığını paylaşabilirse çok memnun olurum..istanbuldayım ben..şimdiden teşekkürler paylaşımlar için..(bu arada moralim çok bozuk ne güzel kullanıyorduk yaa :((( -
Merhaba arkadaşlar elimde easypad p10an var 2.2 sürümünde şuan.Biraz yabancıyım tabletlere garanti kapsamı dısına cıksın istemiyorum.official rom olarak ics var mı varsa nasıl kurarım ? kısa adımlar ve yönlendirmeler halinde bahsedebilirmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: haxal
quote:
Orijinalden alıntı: Kablonet7
quote:
Orijinalden alıntı: tatsumi
arkadaşlar ics4 ü yüklüyorum tableti kapatıp açınca siyah ekranda kalıyor nedenini bilen varmı
Dostum android yazısında takılıyorsa APX modda tekrar ROM atman gerekiyor.
Aynı sorunu bendede yaptı, yüklemeden sonra kablosuz bağlanamadı , kapatıp açayım dedim siyah ekranda kaldı. apx modunada alamıyorum birkaç farklı kablo ve bilgisayarda denedim ama hiçbirinde apx moda geçmiyor. bilgisayarlar yeni aygıt bulamıyor.
Kırıp atsak mı ne?
Kolay gelsin.
Aman kırıp atmayın... :)
Çözümü kolay; Öncesinde VegaModdedStockRom'lardan birini APX modda yükleyin. Açın kullanın ve sonra APX modda önce Vega ICS Beta 1'i yükleyin. Sonra da istediğiniz VegaCream özel ROM sürümünü.
APX moda geçmeme olayı ise ince bir nokta. Dikkat ederseniz geçirebilirsiniz. Tuş kombinasyonu daha da hassaslaşıyor.
Burada dikkat etmeniz gereken, tablet kapalı zannetseniz bile ekran merceğinin altında mavi bir ışık yanıyor mu yanmıyor mu? Eğer o ışık yanıyorsa tablet tam kapalı değildir ve güç düğmesine tablet kapanana kadar basılı tutun.
Ardından yeniden APX moda almaya çalışın. Eğer mavi ışık yana ve APX e geçmezse yeniden deneyin. Sonunda geçecektir...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X