Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chrizs07

Merhaba arkadaşlar elimde easypad p10an var 2.2 sürümünde şuan.Biraz yabancıyım tabletlere garanti kapsamı dısına cıksın istemiyorum.official rom olarak ics var mı varsa nasıl kurarım ? kısa adımlar ve yönlendirmeler halinde bahsedebilirmisiniz

Malssef ICS için resmi ROM yok bizim tabletlere...

Özel ROM'lar açısından ise bu ana başlıktaki Rom Yükleme Rehberi yardımcı olabilir.

Kolaylıklar.
  • Arkadaşlar galaxy s2 telefonumdan tabletime Mobil AP yöntemiyle internet vermek istiyorum.Tablet kablosuzdan telefona bağlanıyor ancak hiçbir internet sayfası acılmıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim zira tatile çıktıgımda bu yöntem ile internet ihtiyacımı karışılamak ıstıyorum
  • Merhabalar bende bugün Exper EasyPad P10ANG 3G aldim 2.2 froyo yüklü Android 3.2 yada android 4.0 ice cream sandwich yükleme sansimiz yok mu acaba hack konusuna yapancı degilim ps3 ve psp den dolayi ama android konusunda acemi sayılırım sizlerden net bir cevap bekliyorum...
  • son çıkan i7 olmasa da iyidir,güzeldir =) NeoCore 1.9.22 version farkı da var tabi işleitmde =)
  • arkadaşlar tablete eryiğiti yayınladığı android 3.2 yükledim herşey mükemmel gidiyordu hdmi girişinden görüntüyü tv bağlayınca görüntü kayık çıkıyor düzeltme imkanı varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsendil

Merhabalar bende bugün Exper EasyPad P10ANG 3G aldim 2.2 froyo yüklü Android 3.2 yada android 4.0 ice cream sandwich yükleme sansimiz yok mu acaba hack konusuna yapancı degilim ps3 ve psp den dolayi ama android konusunda acemi sayılırım sizlerden net bir cevap bekliyorum...

Merhaba bende yeni aldim ics veya honeycomb yuklemek istiyorum fakat gerekli bilgilere ve dosyalara ulasamadim sizde bir gelsme var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dsendil

Merhabalar bende bugün Exper EasyPad P10ANG 3G aldim 2.2 froyo yüklü Android 3.2 yada android 4.0 ice cream sandwich yükleme sansimiz yok mu acaba hack konusuna yapancı degilim ps3 ve psp den dolayi ama android konusunda acemi sayılırım sizlerden net bir cevap bekliyorum...

Merhaba bende yeni aldim ics veya honeycomb yuklemek istiyorum fakat gerekli bilgilere ve dosyalara ulasamadim sizde bir gelsme var mi

Ben bu sayfadaki

http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/mpage_1/key_/tm.htm

B- ANDROID 3.2. HONEYCOMB TABANLI ROM'LAR

1- HONEY ICE RC 3 Chimera Edition

İndirme Linki

NOTLAR
    1-Yükleme yapmadan önce SD Kartın formatlanması tavsiye edilmektedir.
    2-Yükleme bittikten sonra Market'ten Vega PerformanceBoost isimli uygulamayı indirin; RC3'ü seçin ve StartBoost deyin.

yazanı indirip yükledim 2.2 ye göre baya bi güzel 4.0 a gecmelimiyim bende bilmiyorum galiba tam sürüm değilmiş o daha betaymış şuan için tek bir sorunum var ve bu tapleti kullananlardan yardım istiyorum 2.2 de 4 yada 8 gb flash diski takınca maneger da usb yi görüp icinde film müzik açılıyordu şuanda yükledigim 3.2 Honeycomb dan sonra flash diski taknca maneger de gözükmüyor ve açılmıyor tek sorunum bu bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardım larınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruktr -- 29 Temmuz 2012; 12:26:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Koyuncu332

Arkadaşlar galaxy s2 telefonumdan tabletime Mobil AP yöntemiyle internet vermek istiyorum.Tablet kablosuzdan telefona bağlanıyor ancak hiçbir internet sayfası acılmıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim zira tatile çıktıgımda bu yöntem ile internet ihtiyacımı karışılamak ıstıyorum

s2 yi bir çeşit hotpot programı kurmalısın (tabi bu özelliği destekliyorsa telefonun). Örneğin connectify-me isimli bir pro var onunla laptomudaki 3G interneti wifi ağa dönüştürüp tabletimde de teleffonumda da kullanabiliyorum. Bunun tel ile de yapabilirsin. Bir kaç program var bir kurcala istersen hot spot diye markette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan2094

arkadaşlar tablete eryiğiti yayınladığı android 3.2 yükledim herşey mükemmel gidiyordu hdmi girişinden görüntüyü tv bağlayınca görüntü kayık çıkıyor düzeltme imkanı varmı.

Üstad Eryiğit Hoca'nın Romu 2.2 tabanlı; 3.2 ise Honey Ice serisi? Tam olarak hangöisini kastediyorsun? Eryiğit 2.2 Romu kastediyorsan onda HDMI açısından sorun yok.

3.2 Honey Ice da ise başlarda HDMI tam ekran olmuyordu, ardından bir yama yayınlandı. Onu yükleyince sorun çözülüyor.

Buna ilişkin bilgi Rom Yükleme Rehberinde, ilk sayfada var.

Kolaylıklar.
  • Kullanilabilcek en.stabil en.performansli rom hangisi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

evet arkadaşlar..sonunda ben de tabletimin ekranını kırmış bulunuyorum..çatlaklar var ve dokunmatik tamamen çalışıyor ancak çok kötü bir görüntü mevcut ekranın durumu itibariyle..ekranını kıran ve değişim yapan arkadaş nerde nasıl ve ne fiyata yaptırdığını paylaşabilirse çok memnun olurum..istanbuldayım ben..şimdiden teşekkürler paylaşımlar için..(bu arada moralim çok bozuk ne güzel kullanıyorduk yaa :(((

sanırım ekranını kırıp yaptıran yok..

hayır şimdi de ekranın dönmeme sorunu başgösterdi...g sensör ve ekra döndürmeyi açıyorum ama ekran dönmüyor şimdi de..bu neden kaynaklanır bilen var mı??? acil yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Arkadaşlar galaxy s2 telefonumdan tabletime Mobil AP yöntemiyle internet vermek istiyorum.Tablet kablosuzdan telefona bağlanıyor ancak hiçbir internet sayfası acılmıyor.

s2 yi bir çeşit hotpot programı kurmalısın (tabi bu özelliği destekliyorsa telefonun). Örneğin connectify-me isimli bir pro var onunla laptomudaki 3G interneti wifi ağa dönüştürüp tabletimde de teleffonumda da kullanabiliyorum. Bunun tel ile de yapabilirsin. Bir kaç program var bir kurcala istersen hot spot diye markette.

Merhaba

Telefonumda zaten bu özellik var ve laptopa verıyorum ancak aynı ağa tabletten bağlandıgımda ayarlar da bağlandı yazıyor ancak hiçbir siteye sayfaya girmiyor tablet

• quote:

Ok, ben yanlış anlamışım.

Buna göre ne önerebiliriz dersen; öncelikle tabletinde DNS leri otomatiğe almayı dene eğer SetDNS felan benzeri bir program kullanıyorsan kaldır. Ya da telefonun hotspotundan sabit bir IP ataman gerekebilir tablete. Bu arada farklı tarayıcılardan denemeyi de unutma.

Aklıma bir sey daha geliyor da inan hatırlayamadım tam olarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Ok, ben yanlış anlamışım.

Buna göre ne önerebiliriz dersen; öncelikle tabletinde DNS leri otomatiğe almayı dene eğer SetDNS felan benzeri bir program kullanıyorsan kaldır. Ya da telefonun hotspotundan sabit bir IP ataman gerekebilir tablete. Bu arada farklı tarayıcılardan denemeyi de unutma.

Aklıma bir sey daha geliyor da inan hatırlayamadım tam olarak :)

Merhaba

Tablette Vegacream yüklüydü bugun eryiğit 2.2 yükledim ancak yine de internete girmiyor.Bahsettiğiniz ıp atama olayını inceleyeceğim
  • Arkadaslar,Sd kartimizi nasil bicimlendirmeliyiz ex bolumleri filan nasil olmali recoveryde partition diye bir bolum var onu nasil kullanacagimizi bilen var mi
    Bir de sd karti tabletin kendi hafizasi gibi gosterebilirmiyiz.

• quote:

Kullanilabilcek en.stabil en.performansli rom hangisi acaba

Benim kullandigim en sorunsuz rom vegacomb 3.2 9n update3 versiyonu vegacreamlerde donma problemi var jelly bean daha az dunuyor ama yine de ara sira cigrindan cikiyor.sun an jelly bean i test ediyorum ama tekrardan 9n e donecegim galiba..
    Bu arada ics romlarda donma problemini yasayan var mi? Yoksa bende yanlis kurulumdan filan mi oluyor? 10 dk bir donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanwr -- 2 Ağustos 2012; 0:07:05 >
  • ICS rom kullanıyorum neredeyse çıktığından beri, sıkıntım yok.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larsrich -- 5 Ağustos 2012; 18:30:02 >
  • Ölü dokunmatik ekran oldu,nasıl kurtarabilirim?
  • Arkadaşlar henuz ilan açmadım. Alıcısı varsa bu başlıktaki arkadaşlar yararlansın isterim öncelikle. Experi satmak istiyorum. Tek elle kullanmaya müsait olmadığı için 7 inch bir ürün alacağım. Carrefour dan alınmadır. Herhangi bir sorunu yok sadece usb bolumunu kapatan kapagı çıktı bende attım. Kutusu faturası mevcut 1 sene garantisi var. Fiyat 250 tl dir. İlgilenen varsa pm den ulaşsın. Bir iki güne kadar ilan açacağım.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.