Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxyfurkan

Arkadaşlar bende yeni almak istiyorum exper easypad ne önerirsiniz nasıl bir ürün ve simkart destegi yokmus galiba wifi dısında internete nasıl baglantı kurabiliriz. tşkrler.

3g li modelleri de var.

Ancak en büyük sorunu ekranı, ekran TN panel kullanıldığından eğimli açılarda kararma yapıyor (eski tip LCD ekranlar gibi) ki bu da oldukça rahatsız edici olabiliyor.

Performans açısından sorunu yok fakat bu ekran olayı nederiyle almadan önce bir eline alıp iyi bir incelemeni öneririm.
  • Tşkrler hocam
  • ÖNEMLİ:

Arkadaşlar, 3G'si bozulan tabletim garantiye gitmişti malumunuz. Sonuçta tableti iade aldılar ve yerine hediye çeki verdiler.

Ben de bu süreçte android bir cep telefonu almış olmam nedeniyle artık tablete pek ihtiyaç duymadığımdan, tablet yerine netbook siparişi verdim.

Özetle bu şu anlama geliyor ki, artık hazırlamış olduğum ROM Yükleme Rehberi'ni takip etmem ve güncellemem pek mümkün görünmüyor.

Ancak, bu günlerde Rehber'i en son güncel haline getireceğim ve biraz düzenleme/toparlama yapacağım.

Sizden ricam şu:

Eğer biriniz derse ki "Ben Rehber'i güncellemeye devam edebilirim"; o zaman o arkadaş konu başlığını/rehberi güncellemeyi sürdürebilecek, bir anlamda devralacak. İlgili bölüm yöneticisiyle de konuştum, olur dedi.

Bundaki amacım, ihtiyaç duyuldukça bu bilgilere derli toplu ulaşılması. Elbette bir talip çıkmazsa da yapacak birşey yok ve insanlar iyi kötü bir şekilde sanal ortamda bilgi temin edebilirler. Maksadım hazır bilgilerin korunmasından ibaret.

• Arkadaşlar

SATLIK EXPER EASYPAD P10AN

rom olarak baki rom var gayet stabil ütm gerekli programlar yüklü

kutusu + 16GB memory kartı + kılıfla birlikte gönderilecektir. her türlü sitede ilan açılır. FİYAT : 350 tl

( sanalpazarda indirim kampanyası + 12 taksit ve 4 ay erteleme kampanyalı ilan açılır ) İLAN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 16 Ağustos 2012; 0:27:10 >
  • bende bir tablet almayı düşünüyorum araştırmam uzun süredir devam ediyor
    kullanan arkadaşlar artısını eskisini yazarmı ?
    benim aradığım en önemli özellikte sim kartı takıp internete girmek
    devamlı internette olmam gerekiyorda sanırım yanlış anlamadıysam bu modelde var
    simden internete giren varmı ?
    performansı nasıl ?
    teşekkür ederim
    iyi geceler...
  • Bu tabletin 3g'li modeli var mı?
  • arkadaşlar
    2. el olarak hala alınası bir cihaz mıdır bu ne dersiniz?
  • beyler bendede easypad p10an tablet var fabrika ayarlarına cevirdim ama bi daha acılmadı ekrana ısık geliyor ama acılmıyor ne yapmam lazım :S
  • kirik tablet lcd sini kendim degisttirip kalibre ettim kendi servisine vermedim verdiim yerde yapamaditahmin etmistim yapamayacaklarini ugrasmiyim deedim

neyse babam aldi ekrani actik takti isi elektronik zaten dokunmadiksorun oldu

moddedstock v2 ve ux1000 benzeri ismi olan kalibre programiyla fistik gibi oldu.

lcd 150 lira idi beyler

neyse bnden ucan kacan kurtulamaz
    huawei 177 de calisiyor icindeki sd yuvasiniida goruyo tablet
    kamera kablolarina usb hub takip 3g modul gps yerlestirmeyi dusunuyorum.

m-pci express ede ssd takabilirim.

oyle iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kirik tablet lcd sini kendim degisttirip kalibre ettim kendi servisine vermedim verdiim yerde yapamaditahmin etmistim yapamayacaklarini ugrasmiyim deedim

neyse babam aldi ekrani actik takti isi elektronik zaten dokunmadiksorun oldu

moddedstock v2 ve ux1000 benzeri ismi olan kalibre programiyla fistik gibi oldu.

lcd 150 lira idi beyler

neyse bnden ucan kacan kurtulamaz
    huawei 177 de calisiyor icindeki sd yuvasiniida goruyo tablet
    kamera kablolarina usb hub takip 3g modul gps yerlestirmeyi dusunuyorum.

m-pci express ede ssd takabilirim.

oyle iste

• Arkadaşlar şu anda Vegabean beta1 kullanıyorum. Paragon NTFS&HFS+ ile ntfs olarak biçimlendirilmiş 32gB Hp flash belleğimi mount ederek çok rahat bir şekilde kullanıyorum. Haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

kirik tablet lcd sini kendim.......

crazymania56 hazır ol, soru yağmuru geliyor:
    Soru1: lcd ekranı nereden aldın?
    Soru2: 3g gps modülünü ayrıca alabileceğimiz yer neresi? Fiyatı yaklaşık ne kadar?
    Soru3: Kamera kablosuna usb hub taktığında kamera devre dışı kalmayacak mı?
    Soru4: Tabletin içinde m-pci express yuvası mı var? Varsa o kalın olan ssd'yi nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsun? Bende bluetooth gps reciever var. İçindeki elektronik aksamı söküp, tabletin içine monte etmeye çalıştım.Yer darlığı sebebiyle yapamadım. Ayrıca, tabletin bataryasından almayı düşünmüştüm elektriğini de.Fakat watı yüksek gelir, reciever yanar diye düşündüm ve vazgeçtim. Sahi dediğin bunca şeyi daracık yere nasıl sığdıracaksın. Özellikle ssd'yi? Eğer ssd'yi bir takar ve tanıtırsan süper ötesi bir şey olur.Kolay gelsin. Takipcinim haberin olsun. Gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Soru2: 3g gps modülünü ayrıca alabileceğimiz yer neresi? Fiyatı yaklaşık ne kadar?
    Soru4: Tabletin içinde m-pci express yuvası mı var? Varsa o kalın olan ssd'yi nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsun? Bende bluetooth gps reciever var. İçindeki elektronik aksamı söküp, tabletin içine monte etmeye çalıştım.Yer darlığı sebebiyle yapamadım. Ayrıca, tabletin bataryasından almayı düşünmüştüm elektriğini de.Fakat watı yüksek gelir, reciever yanar diye düşündüm ve vazgeçtim. Sahi dediğin bunca şeyi daracık yere nasıl sığdıracaksın. Özellikle ssd'yi? Eğer ssd'yi bir takar ve tanıtırsan süper ötesi bir şey olur.Kolay gelsin. Takipcinim haberin olsun. Gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim.

Cevap 1 : babam perpadan aldi.( isi radyo televizyon bilgisayar tamiri dvr kurulumu fln elektronik yani) 150 liraymis.
    cevap 2:3g odulu satgan biri var tabletro sda elinde cok az kalmis o m pcie ye takiliyor. o ulunuyor sorun sim reader ama onda varmis.

bende huawei e177 vinn var huawei modemler calisiyormus ama garanti olsun diyorsan e176 calisior ama bulamadim. e177 var bende ve denene gore e173 de calisiyor ama butun huawei modemler calisiyor deniyo. ben e177 oneririm icinde extra mikro sd yuvasi var.
    tahautsuz modem kart 1 aylik 4g 120 tl ye mal oldu.istersen yukletiyorsun aylik isemez isen modem yatar evde :-) .
    cevap 3: kamera kablosuna usb hub takip hub n bir slotunuda kameraya takiyorsun :-) . bunu babam yapabilir ben o kadar iyi havya kullanamiyorum ona anlatirim nasi oldugunu :-) .
    cevap 4: kucuk ssd ler varmis takan biri vardi gormustum.
    tablette olabildeigine yer aciyorlar anlatmisi zaten 3g modemide senin dedigin gibi sokup takmisti arkadas card readr da koymustu yannilmiyorsam ama ssd koyarsan bunlara yer kalmiyor sanirim.

balalim bi istanbula gidip su universite yazilma isini halledeyim elim tabletin ustunde olacak

ilk isim usb hub koyup 3g modemi icine yerlestirmek olacak micro sd yuvasi var demistim orayada bi sd koyacagim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Cevap 1 : babam perpadan aldi.( isi radyo televizyon bilgisayar tamiri dvr kurulumu fln elektronik yani) 150 liraymis.
    cevap 2:3g odulu satgan biri var tabletro sda elinde cok az kalmis o m pcie ye takiliyor. o ulunuyor sorun sim reader ama onda varmis.

bende huawei e177 vinn var huawei modemler calisiyormus ama garanti olsun diyorsan e176 calisior ama bulamadim. e177 var bende ve denene gore e173 de calisiyor ama butun huawei modemler calisiyor deniyo. ben e177 oneririm icinde extra mikro sd yuvasi var.
    tahautsuz modem kart 1 aylik 4g 120 tl ye mal oldu.istersen yukletiyorsun aylik isemez isen modem yatar evde :-) .
    cevap 3: kamera kablosuna usb hub takip hub n bir slotunuda kameraya takiyorsun :-) . bunu babam yapabilir ben o kadar iyi havya kullanamiyorum ona anlatirim nasi oldugunu :-) .
    cevap 4: kucuk ssd ler varmis takan biri vardi gormustum.
    tablette olabildeigine yer aciyorlar anlatmisi zaten 3g modemide senin dedigin gibi sokup takmisti arkadas card readr da koymustu yannilmiyorsam ama ssd koyarsan bunlara yer kalmiyor sanirim.

balalim bi istanbula gidip su universite yazilma isini halledeyim elim tabletin ustunde olacak

ilk isim usb hub koyup 3g modemi icine yerlestirmek olacak micro sd yuvasi var demistim orayada bi sd koyacagim.

dostum benim de ekran kırık..dokunmadikte falan sorun yok.ekran dağınık durumda da değil sadece 2-3 yerde çatlak var..çok rahatsız etmiyor ama tabii çatlak olması beni de az biraz çatlak yaptı..:D değiştirip değiştirmeme konusunda da kararsızım..bir de kalibre sorunu var diyorsun...ne önerirsin değiştireyim mi? değiştrmeyeyim mi? tabii bir de değiştirebilecek ehil tamirci meselesi var..napsam bilemedim valla :)

• kalibrasyon bozukuyor sende mouse takip yapiyorsun.

onemli olan modded stock v2 de o dedigim calibrasyon programini kullanmak

ekran ne olduguna mobilden bakamiyorum ama tamirci tanidik olsa iyi olur cunku mutlaka ayni ekrani almali ben babama demistim baska takmayi denicekler diye yapmasi yine bana kalacak diye dedigim oldu bir ay beklettiler isim yoktu tabletle zaten sirf hakli cikmak istedim :p bir gunde halletim sonrasinda

• Arkadaşlar Jellybean üzerinde Joikuspot gibi programlarla wifi üzerinden paylaşılan ad-hoc ağlara bağlanabilmek için şu dosyayı system/bin içine atıp izinlerini (permissions) şu şekilde ayarlayarak bağlanabilirsiniz. Vegabean üzerinde denenmiştir.

https://www.dropbox.com/s/zjjlcu3zk55tk0t/wpa_supplicant%20JB%20ve%20ICS.rar

Kaynak:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1777413

• jellybean 3g hallolsa geçecegim

• JellyBean for Advent Vega Beta2 de çıkmış.

[Changelist]
    [Beta 2]
    - HDMI audio working
    - VegaBean bootanimation added by indigolemon

http://www.mediafire.com/?qb1pfgp5gukakxc
  • Arkadaşlar tabletime sim kard modülü nasıl takarım bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu vega ics romun kilit tusu sorununu nasil cozucez varmi programsal bi cozum regedit ayarlarina bakan oldumu hic?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.