Şimdi Ara

Exper Easytab E2D 530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Exper Easytab E2D 530 tabletim bugün kargo ile teslim edildi. Cihazı incelerken birşey dikkatimi çekti. Sanırım jiroskop sensorunde bir problem var. Tablet sağa,sola,test çok güzel ekranı dönüyor fakat eski haline gelmesi için aşağı yaptığımda çok zor dönüyor. Belki 6-7 kez uğraşıyorum zar zor dönüyor.

Sizce tabletin sensörde mi problem var? Bunun bir kalibrasyon ayarı falan var mı? Yada driver falan mı güncellemeli? Bilgisi olan var mı?

Not: Problem çözüldü. Kliksa hiç problem çıkartmadan ürünü yenisi ile değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 24 Ocak 2014; 10:53:00 >

• merhaba ürününüzü güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum aynı modelden yanlız size birkaç sorum var nerden aldınız ne kadar verdiniz kalemi varmı varsa kullanışı nasıl ben yüksek lisans yapıyorum derslerimde kalemi çokça kullanıyorum eğer kalemi varsa almayı düşünüyorum teşekkürler
  • Hocam öncelikle Hayırlı olsun. Bende tablet arıyorum acaba nerden nekadara ve nasıl aldınız acaba teşekkürler?

Edit: Hocam birde dokunmatiği nasıl İpad'a veya Sony , asus a göre . Takılma sorunu oluyormu Birde performansı hakkında değerleri paylaşırsanız çok iyi olur teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomonT -- 16 Ocak 2014; 7:40:14 >
  • Merhaba arkadaşlar,

ürünü Kliksanın kampanyası ile 1299 TL ye aldım.

Linki aşağıda iletiyorum.
    http://www.kliksa.com/urun/exper-easytab-11-6-ikisi-bir-arada-tasinabilir-bilgisayar-e2d-530/980002022#!UrunOzellikleri

Jiroskopun problemli çıktığını kliksaya bildirdim. Kabul ettiler, yenisi ile değişim yapacaklar. Ürünü geri gönderdim bugün yenisini kargolayacaklar.

Ürün dokunmatiği bence çok iyi, ekran kalitesi iyi fakat bir IPS ekran gibi değil, Parlak ekran güzel bir laptop ekranı düşünün aynı o şekilde. 170 derecelik açıyla bakarsanız aynı netliği göremiyorsunuz :) Ama normal bir açıdan baktığınızda görüntü kalitesi gayet iyi.

İşlemci olarak i5 işlemci kullanılmış bu fiyata çok iyi.
    4 gb ddr3 ram
    2 adet usb 3.0 portu var.

Ürünü hafta sonu kullandım, 6-7 sn de açılıyor, yine kapatmak istediğinizde aynı sürede kapanıyor.(Kapanma biraz daha hızlıydı sanırım)
    Hız olarak i5 işlemci olduğu için kasma vs olmuyor. Çok sesli olmasa da hafif bir şekilde fan çalışmaya başlıyor.

Bu fiyata bence çok iyi bir bilgisayar.

Ürün yarın elime ulaştığında biraz daha detaylı bir inceleme yaparım isteyen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 16 Ocak 2014; 9:29:58 >

• Performans değerlerinin fotosunu çekmiştim aşağıda paylaşıyorum.

@snap_80 kalem ile ilgili sorunu yeni gördüm. Kalem kutunun içinden çıkmıyor. Sadece klavyesi var. Kalem opsiyonel diyor, ayrıca satıyorlar sanırım ama fiyatını bilmiyorum.

Exper Easytab E2D 530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 16 Ocak 2014; 9:48:43 >

• teşekkür ederim bilgilendirmen için
  • İyi günlerde kullanmanız dileği ile birkaç sorum var.
    Fiyat performans olarak değerlendirildiğinde albenisi yüksek olan bir cihaz.Bu cihazı bende düşünüyordum fakat "Exper" den dolayı kararsız kalmıştım.Herhangi bir sıkıntınız var mı konuda belirtiğiniz sorunu çözebildiniz mi acaba?
    Birde tam kullanımda ne kadar süre sarjı gidiyor acaba?+ ve -lerini yazabilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer emachines E725
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cem ve can C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkürler.

Evet problem çözüldü. Bugün cihazın yenisi geldi,kliksa sıfırı ile değiştirdi şuan herhangi bir problem yok. Evet bende başta exper alsam mı acaba falan dedim ama fiyat performans sebebiyle dayanamadım aldım.

Fan sürekli olarak çok hafifte olsa çalışıyor, i5 işlemci olduğu için sanırım, arkadaki askısı surface gibi boydan boya olsa daha iyi olurmuş, pil iyi gidecek gibi duruyor. şuana kadar 2 saate yakın kullanım ile %72 şarj var daha.

Cihaz performans olarak çok iyi,hızlı bir cihaz.
  • Hocam birde bechmark yapabilirseniz değerleride paylaşırsanız çok güzel olur alacak kişiler için. Birde ağırlık bakımından nasıl fazla elde tutunca bileğinizde vs ağrıma oluyormu tablet olarak kullanımı nasıl? özelliklerini okuduğumda 950g olarak gösteriyor ağır gibi geldi bana?
  • Bende e2d 330 modeli var i3 islemcili daha 1 aylik 850 tl satiyorum ilgilenenler pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi program ile yapayım benchmark? Ona göre kurup yaparım ilk fırsatta.

Ağırlık olarak eger uzun süre kullaniyorsaniz, kendini hissettiriyor. Orn 1,5 - 2 saat p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d mark 06 var hocam onunla deneyebilirsiniz benchmark değerini.. beklemedeyim teşekkürler.
  • O biraz eski versiyon.

Windows Store`da 3D Mark var onun ile test ediyor olacağım.

http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/3dmark/f71eedf2-76ac-4be9-a073-13142d4a87fe
  • Tamamdır hocam bekliyorum :)
  • Exper Easytab E2D 530 3DMark tan 36763 puan aldı.

Aynı program ile

Surface Pro 36739 almış
    Suface Pro 2 ise 40411 almış

Exper Easytab E2D 530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 23 Ocak 2014; 23:14:42 >
  • cihazın tek kötü yanı ekran kalitesinin rakiplerine kıyasla geri kalması sanırım...
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Evet IPS ekran olsa daha iyi olurmuş.
    Aslında ekran çok kötü değil, Parlak ekran bir laptop ekranı gibi, normal açıyla baktığınızda çok güzel net bir görüntü var. Kenarlardan bakınca netlik bozuluyor.
    Dokunmak hassaslığı da gayet iyi, hiç sıkıntı yaşamadık dokunmatikte.
  • Merhaba Arkadaslar ,

Bu cihazdan bende de var hafta başından beri kullanıyorum. Ben de kliksa dan 1299 tl ye aldım. İş yerimde laptop olarak kullanıyorum. Şu anda yazarken de bu cihazı kullanıyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, i5 işlemci oldugu için performansı gayet iyi ve ssd bellek ile birleşince cihazın gerçekten birçok laptoptan iyi bir performansı var. Tek dezavantajı 64 GB bellege sahip olması. Windows 8 zaten 30-35 GB gibi bir bölümü işgal ediyor, yüklenen diger programlarla birlikte cihaz size ilk geldiginde sadece 17-18 GB bellek kalıyor. Yan tarafında micro sd yuvası mevcut, sanırım 64 GB lık bir micro sd kart ile daha kullanışlı olacaktır.
    Şarj süresine gelince, bu sabah ofise gelmeden önce evde full olarak sarj ettim. Sabah 08:30 dan beri kullanıyorum, an itibarıyla saat 14:30, halen %20 pil seviyesi ve 1 saat 10 dk kaldıgını gösteriyor. Cihazı normal kullanıyorum, masamda olmadıgım zaman diger tabletler gibi bekleme moduna geçiyor ve ekran kararıyor. Sonrasında herhangi bir tuşa basıldıgında tekrar geri geliyor. Bu da şunu gösteriyor, ortalama bir ofis kullanımında cihaz tek şarjla 8 saate kadar kullanılabiliyor. Bence en başarılı oldugu noktalardan biri de şarj süresi.

• smoc76 S kullanıcısına yanıt
    Evet SSD nin 64 gb olması biraz sıkıntı yaratıyor.

64 gb lik micro ssd bende alacağım.

Aşağıda linkini paylaştığım SANDISK EXTREME 64GB 45MB/s fiyatlarının biraz düşmesini bekliyorum piyasadaki normal class 10 lara göre çok daha hızlı.

http://www.n11.com/sandisk-extreme-64gb-45mbs-class-10-micro-sdxc-hafiza-karti-sdsdqxl-064g-g46a-P16957542?cid=601002_dynamic-search&gclid=CLaT6aj1lrwCFYmN3godBhsArw

Exper`ın gönderdiği hazır kurulum ile 64 gb lik hdd nin 11 gb sini backup için ayırmış ve şuan o alanı biz kullanamıyoruz. Sıfır, temiz bir kurulum yaparak o alanı da kullanmayı düşünüyorum

• bugün bende aldım bir 530 fakat ortadaki windows logosunan dokununca titreşim motorundan wızz dıye bir ses geliyor oldukça yüksek ses sizde de böylemi. Birde elimde s pen var fakat tablet bir türü kalemi görmüyor bir ayarı falan mı var ben çözemedim. Kalem nasıl kullanıcaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.