Şimdi Ara

Exper Easytab E2D 530 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okttay

Exper doğru cevap vermiş Windows 8 Single Language versiyon var tablette. Ben recovery alanı kaldırdım. 4 gb lik rapid start ı da kaldırdım. Bu şekilde kullanıyorum. HDD`de epey bi yer açıldı.

Hocam bende de bu cihazdan var ancak recovery alanını nasıl kaldırıyorsunuz ? Ayrıca rapid start cihazın hızlı başlatılması ile ilgili bir program degil mi ? Bunu kaldırırsak daha yavaş başlamaz mı ?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Bu ürün çok ağır mı? Bi de fazla ısınıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smoc76 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kurtarma USB disk oluşturdum. Sonra Windows kurulumu ile diskteki tüm partları uçurdum. Kurtarma usb sinden hddnin mevcut yapısını koruyarak geri yükleme yaptım. Aslında temiz bir Windows 8.1 kuracaktım ama iyi bir DVD imajı bulamadım.

Rapidstart tekrar geri kuramadım. Ama açılış ve kapanışta bir sıkıntı yasamıyorum. Rapidstart daha çok cihazın bekleme moduna geçmesi ve tekrar uyanmasiyla alakalı diye biliyorum. Ama o kısımda da bende bir fark yok gibi. Rapidstart 4 gb alan istiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfoni123 kullanıcısına yanıt
    Evet cihaz biraz ağır. Ve fani az devirde de olsa sık çalışıyor ama ısınma yok.

• arkadaşlar exper e2d 530 da windows 8.1 güncellemesi sonrası bios usb si çalışmayan varmı aranızda. ben geçenlerde usb den android çalıştırmak için internette arama yaptım ( android x86 ) tamam buldum ve androidi de çok güzel usbden çalıştırdım. tabi bunun için bakmış olduğum sitelerdin geneli bios a şifre koymamı söylüyorlardı. şimdi şöyle bir sorunum var usb klavye ve kendi orijinal klavyesi ile biosa şifre yazamaz oldum. bugün exper destek hattını aradığımda bu bilgisayarların windwos 8 ile çalıştığını bundan dolayı windows 8.1 e güncellendiğinde sıkıntı olabileceğini bunun içinde ürünün exper merkezine gönderip biosunun sıfırlanması gerektiği söylendi. acaba biosu güncellesem sıfırlanırmı diye sordum, yok merkeze yollamanız gerekli dendi. internette phoenix bios güncellemesini bulamadım ki bulsam sıfırlayabilirmiyim bilmiyorum. aranızda aynı sorunu yaşayan oldumu ? bilen varsa yardım ederse sevinirim. birde 64 gb olan ssd yi daha yükseği ile değiştirebilirmiyiz dedim yok yükseltemezsiniz dediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3rd//R -- 19 Mart 2014; 11:38:19 >

• Arkadaşlar Merhaba,

Exper Easytab E2D 530`de Intel Widi (miracast) desteği var mı? Windows 8.1 kurulu, tüm Intel updateleri yaptım fakat "Add a Wireless Display" sekmesini bir türlü getiremedim.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screen-miracast
  • Bu aleti şuan nerde bulabilirim ?

Kliksadaki indirim gerçekten çok iyi ama tükenmiş.

Yoksa Asus t100 alıcam hb den 1059 tl felandı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLU

Bu aleti şuan nerde bulabilirim ?

Ben benimkini satıyorum hocam 1100tlye 2.5aylık cihaz çiziksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypervenom

quote:

Orijinalden alıntı: PLU

Bu aleti şuan nerde bulabilirim ?

Ben benimkini satıyorum hocam 1100tlye 2.5aylık cihaz çiziksiz

Sağol kardeşimde bu cihazdan vaz geçtim arkada destek olmadan durmuyo felan sıkıntı.
  • Bu tabletin içi nasıl açılır acaba. Yurt dışında hangi marka ile satıldığını bulsak Youtube videoları bulunabilir belki. Wifi kartı ve mssd değişiyor mu diye bakmak istiyorum

• Alt tarafindaki vidalari acarak yapabilirsin. Bildigin intelin wifi modulu ve msata ssd var icinde.Ama actiktan sonra geri takinca biraz gicirdiyor :)
  • nox4949 kullanıcısına yanıt
    Süper :) Garantiyi bozacak gizli bir etiket vs var mı, açarken yırtılacak tarzda.

• Acikcasi hatirlamiyorum ama arkadaki standin icinde de vidalari var. Onlari acmak ugrastiriyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.