Şimdi Ara

Exper Easytab E2D 530 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ses bende de geliyor. Degisimden önceki 530 da da aynı ses vardı.

Fan durumu nasıl ne kadar sıklıkla devreye giriyor sizde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette gezerken daha çalıştığını görmedim. bugün elime ulaştığı içinde fazla bir fikrim yok açıkcası ama 1 haftalık bir kullanım sonucunda fikirlerimi paylaşırım. Birde spen samsunga özel miş sanıırım o yüzden çalışmıyor anladığım kadarıyla bu akıllı kalem diye geçen kalemlerden birini aldığımızda kullanabileceğiz ekranı sanırım. Yanlız ilk izlenin olarak 2. nesil i7 işlemcili laptopu mu bana aratmıyor alet. oldukça akıcı ve hızlı.

birde experin o kadar ses çıkartan bir titreşim motoru koması şaşırttı beni siz yazmasanız arza var diye yarın geri gönderecektim aleti. Tam f/p ürünü bana 1100 tlye maloldu.
  • .::oksijen::. kullanıcısına yanıt
    Evet performanstan bende çok memnunum. Antivirus kurdunuz mu? Norton internet securty 2014 kurdum. Siz antivirus kurdunuz mu? Antivirus kurduktan sonra sanki fan daha çok çalısmaya başladı. Çok az da olsa sessiz bir sekilde sık çalışıyor.

Bende world puan ve avantajix ile 1160 a falan denk getirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 25 Ocak 2014; 19:17:34 >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    windowsb8 ilk çıktiığı gün satın alarak kullanmaya başladım. yani lisanslı kullanıcıydım pcyi güncel tutarsanız virüs derdi olmuyor. ben laptopa arada yükler taratır silerim daha virüs denk gelmedi. çok fazla torrent veya warez kullanmıyorsanız sizede bilgisayarı güncel tutup hiçbir virüs tarama programı kullanmamanızı öneririm. antivürüsler çok kaynak kullanım bilgisayarı zorluyor. böyle sade daha iyi bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Öncelikle alan arkadaşlar için güzel günlerde hayırlısıyla kullanmalarını diliyorum.
    bu ürünü uzun zamandır inceliyorum ve 2 konuda forumlarda cevap bulamadım.
    Yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.
    1-Ürünün internet bağlantısı için kopmalar olduğu yada az çekim gücüne sahip olduğu yazmakta.
    2-ürünün 64 GB hafızasının yetersizliğinden bahsedilmektedir.

Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Hocam bende internet çekmesi vs sorun yok ama bunun her an klavyesinden ayrılıp düşebilecekmiş gibi bir hali var size de öyle geliyor mu yoksa ben mi abartıyorum ? Bir de ana konu tarzı bir şey açalım alan çok olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk171

Hocam bende internet çekmesi vs sorun yok ama bunun her an klavyesinden ayrılıp düşebilecekmiş gibi bir hali var size de öyle geliyor mu yoksa ben mi abartıyorum ? Bir de ana konu tarzı bir şey açalım alan çok olursa

ben bu ürünün bir alt odelini teknosada gördüm evet dediğiniz gibi düşecek gibi duruyor ama mıknatıs sistemi sanki kuvvetli gibi geldi bana,
    burda ana öğrenilmesi gereken ms sata değiştirmeden ( ki piyasası çok pahalı ) programlar hafıza kartına ve harici diske indirilip oradan kullanılmaktamıdır yada özetle harici disk veya hafıza kartlarını Bilgisayar tanıyıp kendi ile bütünleşik olarak görmektemidir.
    bu konu alan arkadaşlarca açıklanabilir bunu açıklarlarsa bence fiyat ve performans olarak bu ürün alınmalıdır.

• Aynen alacak arkadaşlara önerilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet super bende aldim bi ana konu acalimda faydalanalim uygulamalardan vs.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bende bu tabletin 130 kodlu modelini aldım. Elimde de Windows 8 Pro lisansı vardı. Windows 8 pro yükleyeyim dedim. Harddiskin recovery için ayırdığı bölümünü de kaldırıp harddiski tekrardan biçimlendirdim. RWEverything programıyla biosa gömülü olan ürün anahtarını öğrendim.

Biosa gömülü ürün anahtarından dolayı windows 8 pro'yü yüklerken "Girilen ürün anahtarı yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir Windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı girin" uyarısını aldım. Bende madem olmuyor o zaman Windows 8 'i tekrar yükleyeyim dedim. Exper'i arayıp tablete yüklü Windows 8'in sürümü sordum. Windows 8 Single Language olduğunu söylediler. (Bu bilgiden tam emin değilim. Exper'den yanlış bilgi almış olabilirim. Sizin tablette tam olarak hangi sürüm olduğu yazıyor?) İnternet indirdiğim Win8SL ile yükleme yapmak istedim ama bios'a gömülü olan ürün anahtarını da kabul etmedi.

Elimde harddiskin ilk halinin imaj kalıbı da olmadığı için şu anda bir şey yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Veya bu tablete sahip olan bir arkadaş harddiskin imajını alıp verebilir mi? İstanbul'da nereden olursa gelip alabilirim. Tablet'i Exper'e göndermek şu aşamada istemiyorum çünkü gönderdiğim zaman en erken 10 güne geri dönecek. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesreyhan -- 16 Şubat 2014; 18:25:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesreyhan

Merhaba Arkadaşlar,

Bende bu tabletin 130 kodlu modelini aldım. Elimde de Windows 8 Pro lisansı vardı. Windows 8 pro yükleyeyim dedim. Harddiskin recovery için ayırdığı bölümünü de kaldırıp harddiski tekrardan biçimlendirdim. RWEverything programıyla biosa gömülü olan ürün anahtarını öğrendim.

Biosa gömülü ürün anahtarından dolayı windows 8 pro'yü yüklerken "Girilen ürün anahtarı yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir Windows görüntü dosyasıyla eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı girin" uyarısını aldım. Bende madem olmuyor o zaman Windows 8 'i tekrar yükleyeyim dedim. Exper'i arayıp tablete yüklü Windows 8'in sürümü sordum. Windows 8 Single Language olduğunu söylediler. (Bu bilgiden tam emin değilim. Exper'den yanlış bilgi almış olabilirim. Sizin tablette tam olarak hangi sürüm olduğu yazıyor?) İnternet indirdiğim Win8SL ile yükleme yapmak istedim ama bios'a gömülü olan ürün anahtarını da kabul etmedi.

Elimde harddiskin ilk halinin imaj kalıbı da olmadığı için şu anda bir şey yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Veya bu tablete sahip olan bir arkadaş harddiskin imajını alıp verebilir mi? İstanbul'da nereden olursa gelip alabilirim. Tablet'i Exper'e göndermek şu aşamada istemiyorum çünkü gönderdiğim zaman en erken 10 güne geri dönecek. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

enpedi diye bir site var oradan win8 single language iso sunu indir. sorun çıkacağını sanmıyorum. sen mutlaka yanlış olan iso indirmişsindir. yada keyi doğru almamışsındır. aynı işlemi ben yeni aldığım laptopa yaptım gayet sorunsuz kullanıyorum

• enesreyhan kullanıcısına yanıt
    Exper doğru cevap vermiş Windows 8 Single Language versiyon var tablette. Ben recovery alanı kaldırdım. 4 gb lik rapid start ı da kaldırdım. Bu şekilde kullanıyorum. HDD`de epey bi yer açıldı.
  • İpad gibi istediğim bir yazının bir alanını kolayca seç, kopyala yapıştır yapabileceğim bir minik uygulama var mı arkadaşlar.

Ayrıca chrome ile bir form doldururken autofill ile daha önce girmiş olduğum altta listelenen bilgilerden birini, bir türlü seçemiyorum.

Bu iki dert gerçi windows 8 tüm tabletlerde var diye düşünüyorum. Bunları halledebilirsem, tablet benim için 10 üzerinden 9 :) (1 puan Fandan dolayı kırdım,az da olsa çalışıyor sürekli)
  • arkadaşlar bende bu cihazdan ocak ayının 27 sinde aldım ve gayet memnunum. 2000 tl ve üstü cihazlarla karşılaştırıldığı zaman elbette eksileri olabilir fakat işlemci yönünden çoğu cihazdan kuvvetli olduğunu gördüm. speccy programı ile baktığımda (http://www.piriform.com/speccy ) cihazda 3 adet ram takılabilecek slot olduğunu gödüm. yani 4 gigabayte ın yanında ekstradan ram takabiliyormuşuz. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim . ekstra bi 4 gb fena olmaz diye düşünüyorum ?
  • S3rd//R S kullanıcısına yanıt
    O kadar slot program gösterse bile olmayabilir. Musteri hizmetleri ram arttırımı var demişti. 1 slot olsa tek parça 4 gb ddr3 takılır. Fiyat falan sormadım suan düşünmediğim için, isterseniz detaylı bilgi alın arayıp.

Hdd arttırmak benim birincil önceliğim

• HDD de güzel olur fakat hd 4000 ekran kartı on boardoolduğu için var olan RAM den yiyor o bakımdan iyi olur ekstra ramm ;)

• okttay kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-64-gb-mikro-sd-hafiza-karti-class-10-106214850 sizce ne kadar kaliteli ve orijinalmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Exper Easytab E2D 530 3DMark tan 36763 puan aldı.

Aynı program ile

Surface Pro 36739 almış
    Suface Pro 2 ise 40411 almış

Exper Easytab E2D 530

Test, ayarlar maksimumdayken mi yapıldı. Eğer öyle değilse güç planını yüksek performans yapıp bütün uygulamaları kapatıp deneyin bir kerede. Baya farkediyor benim 330 modeli 28k aldı başta sonradan ayarları yapınca 33k'ya dayandı.

• S3rd//R S kullanıcısına yanıt
    Şunu tavsiye ederim. Test sonuclarına göre class 10 ile ciddi performans farkı var. Fiyat suan biraz yüksek 64 lük olan 100 tl civarına gelince alacağım. @S3rd//R

http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/extreme-uhs-i/

• Evet maksimum daydi hatırladığım kadarıyla. Norton da yüklü olabilir net hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.